Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, ideea era ca la acea prima baita se duce sfantul Mir cu care este uns copilul.Mirungerea e mare Taina a bisericii, se savarseste doar odata in viata. De aceea in apa respectiva e bine sa nu se puna nimica care sa se amestece cu Mirul. Asta nu e tot una cu miruirea saptamanal de la biserica, e altceva.
Apa se arunca la plante, si nu la canalizare, tocmai pt ca contine ulei din Sfantul Mir.

Roxana, poate nu incpi cu suc, stii de ce? din cauza alergiei. Mai e si acid pt stomac. Sa nu dai in alte belele, dupa raceala, aciditate...plus Morcovul si marul mai daui si constipatie(cel putin la fi-mea asa a fost)
eu de aia inclin pe zeama/piure de legume, sunt parca mai neutre. Oricum, la vasrta asta si la cantitatile astea nu stiu daca aduc mare aport caloric.
el a crescut f bine luna a 4-a, sa stii, majoritatea cresc 500 grame, el a luat aproape 700.A\luat si mai mult in lungime ca media, de la 3-4 luni se iau parca numai 2 cm.
Oricum, nu cred ca incepi ceva pana nu termini cu raceala.

nu va speriati cu munca ot 3 lingurite!! pe bune ca nu e asa de greu.Totul e sa aveti umor si , f f important, sa nu cantariti at mananca bebelusul.
va zic o chestie nashpa
cand am ramas gravida nu vroiam sa ma inscriu la odisee, aveam o frica, si anume:
" vaaai, cand incepe diversificarea si incep mamicile sa compare 100 de grame de la al lor cu 200 de la al colegei o sa ma apuce pandaliile"
si chiar o sa ma apuce, eu cand vad cantitati prin care se masoara "capacitatile" bebelusului, ma apuca groaza. E f f frustrant sa muncesti si bb sa manance doar de 3, 4 ori din ceva....am trecut prin asta 9 luni de zile cu Sofia, pana am inteles s-o las in pace.Cum am lasat-o...a mancat bine.Ok, are si acum faze in care nu mananca mai nimic , dar dupa aia mananca.
Deci oricum incepeti etc etc....nu va stresati la cantitati. 3 lingurite luate cu pofta fac mult mai mult decat 200 grame cu chin.Alea chiar dauneaza....

mai zic ceva.
nu va suparati pe min e ca nu comentez poze, da nu le pot deschide, din cauza conexiunii

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

bikmariamultumim. sanatate la toata lumea

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, mie parintele mi-a spus ca nu are nimic impotriva traditiei respective, ca nu influenteaza cu nimic taina Botezului, e o traditie si atat si ca daca noi vrem sa o facem, nu avem decat. Chestia cu aruncatul apei la radacina unui pom o stiam si eu si am facut-o la Tudor. Acum voi tine seama si de ce ai spus tu, eu chiar nu tin la faza cu petalele si restul, era doar o distractie fara semnificatie si o facem mai mult pt restul lumii.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

salutare!
imi pare rau ca am lisit atat de mult demult dar, de la sf lunii dec nu mai am bona....si ma descurc cu amandoi...
in primul rand vreau sa va urez "la multi ani!!!!!!!!!!!!!!", tot ce va doriti si pt voi si pt copilasii vostri! multa sanatate, noroc si fericire!
nu cred ca o voi reangaja pt ca are pretentia ca pt rares sa-i8 dau dau 1000 RON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in primul rand stau si eu acasa cam pana in martie si apoi il voi duce pe luca la gradinita sau la bunici!
asa ca acum sunt in cautare de bona....
a si am uitat sa va spun vrea 1000 ron si mi-a pus si conditia 8h si sambata libera, ca de obicei!!!!
toata chestia asta mi-a trimis prin mesaj, nici macar nu a avut bunul simt sa sune si sa-mi spuna ce vrea!!!!! super taRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, cand am spus ca ma ia durerea de cap cand ma gandesc la munca, nu ma referea absolut deloc la faptul ca va manca putin sau mult, ci la munca pe care tre' sa o prestez eu . Eu nu am habar cat mananca acum, nu am facut niciodata proba suptului sau ceva de genul asta.
Tomasa, eu stiam ca apa aia se arunca la radacina unui pom tanar si frumos si asa cum va creste pomisorul, asa va creste si copilul. Din cate stiu eu, nu are nici o legatura cu Mirul. Acu' sa nu dati cu rosii, v-am spus ce stiu de acasa si de la preotul la care merg.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

siim, pai e mai putin de munca decat sarmalele:))
chestia misto e ca in curand de a inceperea diversoficarii nu mai chef sa gatesti si pt familie, si cand are bb vreo 9-10 luni va treziti ca mancati toti macare de super dieta , noi asa am patit

Tomasa, , oricum, Dumnezeu nu dupa asta masoara pe fiecare
si preotul unde a facut Roxana botezul e f sobru(desi un om minunat), acolo la bisRusa se respecta totul mai ca la carte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Si mie mi se pare ca diversificarea e un chin.. motivul e lesne de inteles... trebuie sa inlocuiesc ceva stiut cu ceva nou.. si greselile nu sunt tocmai permise..

Tot citesc diverse scheme.. pana la urma, cand incepi sa diversifici, incepi in acelasi timp cu 2 mese (cea de la 10 si cea de la 14).. sau intai cu cea de la 10 si apoi (cat de apoi?) cu cea de la 14? offf... ce greu se creste puiul de om!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Se poate da si pulpita sau doar piept in piure?

Povestioare

Mergi la inceput

Sabinaaaaa, da' sarmale nu fac in fiecare zi

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Nu am avut net azi si vroiam sa ma laud ca imi vine sotul in sfarsit, dupa cat v-am stresat zilele astea de fapt si de sarbatori Din pacate ajunge cu o intarziere de cateva ore, pe la 10 seara dar nu conteaza important e ca vineeeeeeMii de pt toate fetele si bebelusii!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput