Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Urmy, Rares a avut rinofaringo-laringita (sper ca a avut asta, spun sper pt. ca eu nu prea am incredere in doctori, mai ales in cei din Bistrita, renumiti de altfel pt. nepriceperea lor. A facut tratament cu Amoxicilina sirop (pt. care o sa am vesnice regrete, dar asta e). Acum e mucos rau si eu nu reusesc sa-i scot tot ce se aude asa ca dadui o fuga la spital sa-l aspire. Dr. de la urgente a zis ca n-are nimic la plamani si nici rosu in gat si sa fac ce faceam si pana acum (ser, spray nazal, batista bebelusului). Sper sa scapam repede de uratii astia de muci.

Piciulika te invidiez pt. ca lui Michael-bear ii place dansul. Asta e imaginea pe care mi-am proiectat-o mereu, si cea mai draga mie, sa dansez cu Rares (si sa-i si placa bineinteles ) Deocamdata nu da semne ca impartaseste proiectia mea. In schimb ii place sa i se cante, si canta si el. Chiar acum canta cu bunica-sa. Eu ma abtin sa o fac, nu de alta, dar vreau sa-i placa muzica

Andreea11, mult succes la desfundarea de canal.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Luy ce ochioasa pletoasa ai! E frumoasa rau...

Urmy sanatate multa lui Tudor . E foarte important sa fie aspirat si cu cat intra mai jos cu atat mai neplacut este pentru el, dar mult mai bine. Sufera pentru moment, dar ii face bine. Insista intotdeauna sa il aspire f bine, chiar daca te doare sufletul cand vezi cum se zbate bebe. Cu parere de rau pot sa spun ca dupa 10 zile prin spital am capatat multa experienta in ale aspiratului.

LavianiaN ai o dulcetica f frumoasa. E dulce foc cum sta ea cuminte la masaj.

Diwana stiu ca il face nefericit, dar sunt f bune pentru el....totusi mare atentie cu aspiratul; cu cat este aspirat mai des cu atat produce mai multe mucozitati; veiz ca i-am scris si lui urmy mai multe despre aspirat

Devilla sa-ti traiasca mica crestina. Auza nasa este sora ta? Ca tare rau mai seamana, sau incurcai eu borcanele? Vai ce slaba esti...

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Myral, intr-adevar, eu alaptez exclusiv si am citit ca e posibil ca menstruatia sa nu vina cat timp alaptezi. Dar mi se pare aiurea sa vina de 2 ori si apoi pauza.

Piciulika, stai linistita, nu tu m-ai intristat, ci evenimentul mai putin placut prin care treci. Te imbratisez si eu.

Cat priveste dansul, vad ca multe fete par interesate: Piciulika, Sim, Devylla, Roxana. Pacat ca nu se face si la voi. O prietena de aici care are o fetita de 5 luni l-a descoperit. Mergem impreuna. Cica mergi cu bebe si cu un prosop mare/pturica/salteluta de aerobic si cu o sticlita cu apa pentru mama. Daca ai wrap, e si mai bine, daca nu, faci toate miscarile de dans cu bebe in brate. Si e pe musica braziliana, de aici numele Babybrasil. Va zic mai multe miercuri, dupa ce mergem la prima ora. Sper ca Tudor sa nu doarma, ca mergem cu masina si el doarme cand mergem afara.

Cu inotul mi se pare putin complicat la inceput. Cica apa o sa aiba 32 de grade si trebuie sa-l obisnuim noi de acasa treptat cu apa mai rece putin si cu apa mai multa in cadita. Asa ca de vreo saptamana, sta fac cu sotul. Aseara apa din cadita avea intre 34 si 36 de grade, dar am facut cald bine in baie. Apoi in apa mai mare nu pare sa aiba probleme, mai ales ca o sa-l tina tati in brate. Chestia mai complicata e ca trebuie sa faca kk si pp inainte de curs. Pai eu ce sa-i fac? El face cand are el chef! Cica daca unul dintre bebei face, se termina cursul mai devreme. Oricum tine doar 30 de minute.

Revin cu amanunte despre ambele activitati de indata ce le incepem.
Iar cand am spus ca mai scapam de kg in plus prin dans, m-am referit la mine si la cealalta mamica, nu la bebelusi.

Multumesc mult pentru raspunsuri referitoare la problema rosie. toate mamicile. Fug sa pun ceva carnita la cuptor si sa ma pregatesc de plimbarea cu Tudor. Pe mai tarziu!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Piciulika condoleante!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

RNICO sa-ti traiasca micuta bombonica crestina !
ROXANA cum draguta sa fim dezamagite de tine? si apoi cum sa spui examen picat inainte sa-l dai?se poate ,unde iti este increderea in tine?si vrei sa-ti spun ceva ,si eu voi incepe de saptamana viitoare sa-i dau Teodorei suc de mar ,apoi voi continua cu suc de mar +suc de morcov si usor ,usor ,cand va face 5 luni voi ajunge la supica ,hei i-a spune-mi tu mie te-am dezamagit eu cu ceva?pai vezi ,nici tu nu ne dezamagesti pe noi .

Mergi la inceput

LAVINIA am vazut poze cu fetita ta ,nu mai fi draguta stresata ,arata foarte bine si este o frumoasa
am vazut si poze cu ERIKA alta frumusete +o mamica frumoasa foc si slabuta pe deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lavinia, am vazut pozele cu Miruna ta si m-am indragostit de ea . E o scumpa, ffff dulce!!!! Are o fetisoara dulce foc, imi aminteste de Maria mea ca expresie.
Sabina, cred a te-ai panicat degeaba cu mirul ala. Baiata de mir e un fel de-a zice, nu are de fapt de-a face cu mirul copilului. Asa se numeste pur si simplu baia pe care nasa o face copiluluia doua zi dupa Botez si in care se pun diverse. E o distractie, o traditie daca vrei si intr-adevar nu are de a face cu biserica, un babism cum bine spui tu. Lucrurile respective nu se pun in mir si nu il afecteaza cu nimic ci in apa de baita.
Sim, diversificarea nu e motiv de depresie dar nici de bucurie. Numai cand ma gandesc la spalat, fiert, pasat si totul pt. doua-trei lingurite de mancare pe care le inghite copilul, iar restul ajunge pe hainele, pe fata si prin parul lui imi revin amintirile . E intr-adevar muuuult mai simplu acum, dar ce sa facem? e un rau necesar... Si eu, care sunt mai comoda din fire, as lungi perioada asta lejera cat mai mult, dar pana la urma tre' sa le mai dam si altceva decat lapte. Nasol e ca vine tocmai acum cand mi-e drag sa alaptez mai tare si a devenit o placere.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

PRISI sa-ti traiasca dulceata MIRUNA
SABINA sa-ti traiasca papanasulGHEO
SI.BV sa-ti traiasca dulceata RAISA MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Yaya, si eu vreau dans dintr-ala. Sa ne explici cu lux de amanunte, ca poate facem si noi pe cont propriu, hi, hi.

Devylla, bunicu' lui Rares m-a pus sa cer adresa mogaldetei tale

Betty, eu chiar nu-l aspir des, ma gandeam ca poate gresesc ca fac asa si ca ar trebui sa insist mai mult. Deci e bine sa nu aspir mai des. Thanks

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
RARES,STEFAN,ELIZA,ANA-IASMINE ,sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput