Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu am botezat de doua ori aici in sud si-am luat si mirul si de doua ori in Moldova si acolo nu se ia mirul se dau doar cadouri copilului, bani si i se ureaza de sanatate. La al meu am pus-o pe nasa sa-i ia mirul desi saraca nu stia cum se face, dar a invatat. La Mircea cred ca tot o sa-i ia mirul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

quote:
Originally posted by kriss79

buna seara
Piciulika, condoleante!
am tras un ochi pe site-ul lui Michael..e super!! si comentariile sunt savuroase..nu numai pozele
Marunzika, frumusica foe e Yannisa!
Moldoveanca, felcitari pt. cele 7,400!!succes cu scoala de soferi si sa va fie cu noroc mutarea!
Roxali, te-am mai intrebat dar cred ca nu ai vazut..cate kg are acum Sonia?
noapte buna! noi facem acusica baita, papam si ne culcacim iar!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Scuza-ma n-am vazut...mai citesc cateodata rapid cand ii dau sa pape piticei.Pe 21 dec avea 4.950...ii dau san + complectare max 60 ml mananca si seara de la 21 pana la 8 cel artificial nu-l mai vrea...precizez ca la san nu sta mai mult de 5 min ,cand o apuca colicoasele nici atat.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana sanatate multa si sper ca ati ajuns cu bine acasa!!!

Eu cred ca as avea dreptul la concediul ala fara sa clipesc avand in vedere mediul in care lucrez, dar...e prea tarziu, cei de la job nu ar accepta si mai ales dr mea de familie cred ca are cosmaruri cu mine de cand mi-a facut figura cu concediul de maternitate (aveam voie sa stau acasa doar 63 de zile dupa ce nasc...nu pot spune cu ce am amenintat-o daca nu-mi da pana la 126 de zile cat e legal).

Cat despre cazutul parului...nu prea avem ce face...el tot cade! Putem eventual sa-l intretinem cu un sampon bun, un tratament si o masca facuta in casa sau cumparata, dupa posibilitati si dupa comoditati...hihihi

Merg sa-i dau puiului sa pape!!!

revin...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Hai ca m-a scuzat inca vreo 10 minute picul...se joaca tati cu el...

Despre efete galactogene: eu nu prea mai respect nici o regula, consum constant lactate, dar beau cafea si bere ocazional. Am si uitat cand mi-am facut ultima data ceai de chimen si anason...si cu toate astea baiatul e satul si fericit...pana acum e ok multumesc lui DD.

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pfii ce zi si ce noapte. Am stat sa invat pana dupa 3, oricum nu am retinut nimic. Sigur ca stiu multe lucruri insa cand e vorba sa le inveti asa papagaliceste si sa scrii totul tip compunere e o porcarie. Ce sa zic...examen ca si picat. Nu am mai intrat pe forum, de fapt am incercat pe la 2 noaptea, insa nu se incarca bine pagina.

Andrei este extrem de marait, azi am simtit cum clachez, am zis ca plec in lume, departe de casa si de copii. Sunt franta, musiu facea scandal de la 6, nici nu a mancat, nu stiu ce avea. Apoi la 9 erau in forma amandoi, mai exact Andrei super nervos, mucios si plangacios. Si plans inseamna urlete isterice, nu doar "ihihih". Ce spun, simteam ca innebunesc, abia am strans pe aici pana sa apara musafirii.

Muci are in continuare, iritatia pe picioare la fel. Cred ca de azi trec eu pe leacurile babesti, baie cu tarate, cu amidon si ceaiuri. M-am saturat de tratamentul inutil pentru DA.

Of, nu sunt in dispozitie buna. Am invatat putin insa nu am nici macar o sansa. Cred ca de aici sunt si mai irascibila.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
Sabina, hai sa iti povestesc cum e pe la mine pe acasa botezul. Se face botezul la biserica sau acasa, petrecerea dupa botez si atat. Nu vin nasii a doua zi pentru baita la care i se spune aici de Mir. Si mama a fost mirata cand a venit pt botez si am rugat-o sa mai ramana la noi si a doua zi pentru baita. Asa ca nici nu mai stiu ce sa cred.

Noi am nimerit la botez un preot tanar si foarte de treaba (pareea mea). L-am intrebat de toate ritualurile astea si ne-a raspuns omul asa:
"Baitza aceea cu petale de flori si tot restul se facea din timpuri vechi, pentru ca sa fie inca un prilej de-a sarbatori, de-a se intalni oamenii si de-a petrece. N-au nimic de-a face cu religia. ..a, si aia ca sa nu pupi copilul dupa botez, ca-i iei botezul, e tot o traznaie. Eu am fost primul care am pupat copilul!"

Si intr-adevar, pe caseta am vazut ca dupa ce-a prins-o nasa in prosop si-a invelit-o cu paturica, preotul a venit si a pupat-o pe Eliza pe frunte...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Sim, cu ce e Siberia?
De ce depresie de diversificare? Nu e asa rau pana la urma, eu abia astept sa ii pot hrani pe astia 2 la fel, poate or manca mai bine daca sunt amandoi la masa.

Lavinia, Miru este o dulcica, este scumpa foc, si arata foarte foarte bine, a copil sanatos si normal. Nu inteleg ce e cu problema cu mancarea.

Diwana, imi pare asa rau de chinul lui Rares, si noi am trecut prin el, dar e necesar. Marti cand mergem la vaccin cred ca il aspira din nou si pe Andrei.

Yaia, nici eu nu am ciclul regulat dupa nastere, este o ameteala. Ce de activitati pentru bebe. Ia mai zi cum e cu dansul.

Urmy, nici la Andrei nu iese si mai nou nu mai ies nici prin metoda mea de pus ser. De cand cu picaturile alea i s-a uscat si mai tare nasul, chiar sunt nemultumita. Ieri avea si 37.8 ceea ce nu imi place. La voi e de inteles ca se aud in plamani, trebuie sa ii faci aerosolii aia, ca fluidifica, si dupa aceea ies mai usor. Apropos, am uitat ce ai zis ieri, ii pui si fluimucil sau numai ser, adrenalina si dexa?

Picio, . Sa stii ca si eu ma intrebasem ce e cu soporifice, nu imi era clar ce inseamna insa asa ca am luat de bun. O sa il ro pe al meu sa puna pe colegi sa ii aduca, uite ar fi bine sa le dea un mail de azi. Insa nu stiu daca apuca sa imi aduca cei ce vin maine dimineata. Stiu ca DA trece de la sine, insa va fi destul de greu cu el. Eu m-am obisnuit cu Alex care are piele de crocodil, poti sa o tii oricat la soare, in apa, in nisip. El cred ca seamana cu mine. Eu nu sunt alergica, dar am o piele sensibila la contact cu diverse substante. Nu spal rufe de mana decat cu sapun obisnuit ca ma irit, nu pot sa ma dau cu multa crema de plaja ca ma irit, su nt putine cosmeticale de fata pe care le suport. Am umblat pe la medici intr-o vreme si s-a decretat ca e doar o dermatita de contact nu pe fond alergic. Posibil ca Andrei sa semene cu mine.

SabinaY, e o dulcica Erika, o bombonica roz. Nu seamana deloc cu verisoara.

Andreea11, si eu zic ca i-a amortit piciorul, i se mai intampla si lui Andrei sa tipe cand isi prinde mainile in gratii si nu mai poate sa le scoata. Parca trecere de la formula 1 la 2 se face la 6 luni, cel putin la Nan. Parca la Milumi este la 4 luni. Cred ca depinde de formula.

Betty, da, te rog, vreau detalii. Cred ca mai ai adresa mea de mail. Nu ma intereseaza ca e de adulti, daca e bun se pricepe oricum.

Andries, pai care e motivul depresiei? Nu stiu care e diferenta intre 1 sau 2 copii, tot vor avea criza adolescentei, si la mine cu diferenta de 3 ani numai bine scap de unul si dau de altul. Oricum tu ai noroc ca ai baieti, eu zic ca domnisoarele sunt mai fitoase. Si sa stii ca Alex zice ca se face printesa cand va fi mare si ca ea nu vrea serviciu d-asta ca al nostru cu sefi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Si ca sa aveti motive sa fiti dezamagite de mine, mai grave decat ca voi pica cu brio examenele, eu incep diversificarea pe schema folosita la Alex. Sunt nemultumita de cum mananca Andrei, de cand am trecut de la Nan1 la HA inapoi Andrei nu prea mai mananca. Dr da evident vina pe raceala, degeaba ii explic ca e asa de cand am schimbat laptele. Si nici gand sa ma lase sa il schimb. Andrei nu se satura totusi, se scoala din ce in ce mai devreme, nu stiu ce sa mai zic.

Oricum eu voiam sa incep pe la 4 luni si ceva si nu la 5, deci asta este. De saptamana viitoare incep cu suc si cu zeama de supa. Oricum e ca si cum nu ar fi, pana la finalul lunii abia primeste 30 ml suc si 30 ml zeama si nu inlocuiesc mesele de lapte. Ma tem sa nu se ingrase, dar tare i-as fi pus si 2 lingurite de cereale in laptele de noapte.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
am reaparut si noi! acum cand toti invitatii de la botez au plecat pe la casele lor....incerc sa recuperez cu cititul!
botezul a trecut la noi cu bine....iar bombonica a dormit mult dupa biserica! se pare ca i-a placut tare mult vinu
noi folosim pampers...si am trecut la nr 3 pt 4-9kg caci nr 2 imi pareau ca o cam strang
am vazut poze cu bb-ei frumosi si curiosi!

avem si noi cateva poze aici
http://popescu3.blogspot.com/

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Carpatina e o superba Ioana. Sa-ti traiasca dulcetica

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput