Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Lavinia am vazut poze cu fetita ta, intr-adevar e mai mica, dar bine proportionata, acelasi stil il are si Mirciulix si l-a avut si Victor si crede-ma ca nu trebuie sa-ti faci probleme. acum papa Milu-milu?

Mai doream sa va scriu atatea, dar am uitat ce, mai am si eu cativa neuroni obositi...

Sanatate copiilor muciosi!!

Andries

Mergi la inceput

Trecerea de la o formula la alta se face treptat, amesteci 5 masuri din vechea formula si una din noua formula, apoi 4+2, 3+3, 2+4, etc pana faci trecerea in cca doua zile, adica o sa ai cam asa: 5+1, 5+1, 4=2, 4+2, 3+3, 3+3, 2+4...etc.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana bafta la invatat....in legatura cu dermatologul stiu eu unul nemaipoment numai ca este de adulti...este vorba de prof Nedelcu, care a lucrat la Sp Militar iar acum are o clinica privata pe Str. Veronica Micle, daca vrei mai multe detalii trimite-mi email

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

luy e absolut superba fata ta.Pe langa ce pletoasa e,are niste ochi minunati si atat de expresivi.
Marunzika sanatate!Ce cuminte este Yannisa!Nici a mea n-a plans la vaccin...dar a facut scandal dupa.
Sim ce bratara smechera are Stefan.Si noi am primit una de curand...a noastra e porcusor
bikmaria erikuta mea la control inainte de 4 luni cu o sapt avea exact 6600 kg...iar pe grafic era in crestere la mijloc.Doctorul mi-a spus ca e super ok.
urmy multa sanatatelui tudorel.doamne ajuta sa se faca bine.
lavinia ce fetita scumpa ai si-am remarcat si ochii tai superbi.
yaia ce misto dans cu bb,super...aici n-am auzit.

Gata a dormit mult....10 minute.
Ma duc si eu.
Am uitat sa va spun...asta mica nu mai plange nu mai rade...urla pur si simplu in continuu...cand o apuca nu o mai lasa...diminetiile ma trezesc cu opera langa mine...ma mai apuca si de par cand este in pat cu mine.
Si-a mai facut un obicei sa pufneasca asa din buzite...buzzzz,intelegeti?Ca nush cum sa explic...maamaaa si cand iti e lumea mai draga...te stropeste pe fata de n-ai idee
Am facut si noi vaccin...a fost cumintica,dar seara cat am lipsit eu 30 min de acsa...a facut criza de plans...de a suspinat dupa cateva zeci de minute.
A devenit f mamoasa...numai la mine vrea...e rasfatata si urlaaaa de vai lumea...cred ca ne stie toata strada.
Nu stiu ce ne facem ca de maine merg la munca...s-a dezobisnuit sa nu fiu prin preajma.
In fine,am fugit.Poate mai revin cand ma intorc,desi ma insel la cata treaba ma asteapta!
V-am pupat!

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Sim cred ca intru si eu in clubul depresatelor, cred ca e de la vreme!! Presiunea atmosferica naspa, alta explicatie nu am.

Ieri am fost in vizita la niste prieteni si de cand m-am intors acasa ma felicit incontinuu ca am facut doi copii. Ei au doar o fata si sunt in culmea stresului, fata lor e acum o domnisoara curtata si invitata peste tot si ei nu pot dormi ca lumea din auza asta. Plus ca le-a spus ca ea nu vrea sa fie ca ei, sa munceasca de la 8 dimineata la 8 seara si in week enduri si ca vrea ...altceva. Si ei in loc sa se relaxeze, sa mearga la un film, un teatru, un ski in austria sau pur si simplu la shopping nu pot face nimic. Moama si ce-mi mai e dor de-un teatru si de-o iesire la un restaurant...dar nu am cu cine lasa kinderii...ieri seara pe Mirciulix l-am lasat cu sor-mea si p'al mare l-am luat cu noi, s-a super distrat pustiul punand lemne pe foc in semineu deci m-am lamurit si cu aspectul asta: un NU hotarat semineului pana nu fac teroristii minim 15 ani!! Doar sa-mi fac abonement special la pompieri as avea curaj.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, cumetrii sunt parintii copilului si cei care il boteaza (nanii, cum li se spune acolo). De cele mai multe ori se intampla sa fie botezat copilul de alta pereche, nu de cei care i-au si cununat pe parinti, de aceea se considera cumetri, iar petrecerea se numeste cumatrie . Venise taica-meu la botez si o tinea sus si tare ca a venit la cumatrie, ca e nu stiu cum pe aici cumatria si nimeni nu intelegea nimic, nu stiau ce e aia .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Acestea fiind spuse, ma duc sa devastez frigi, revin.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna dimi!
Sarbatoritilor zilei!!!

Tare greu de citit din urma cand lipsesti cateva zile...

Noi suntem baietei mari: gangurim non-stop (o doare pana si pe mami gura de cat gangurim), ne impingem cu piciorusele si incercam sa ne ridicam in funduletz, desi mami nu ne incurajeaza...radem, intindem manutele dupa mami si o urmarim prin casa, iar daca a disparut prea mult timp din aria noastra vizuala o chemam cu chiote de "lupta"...

Azi sarbatorim un an de la conceptie!!!

fetele dulce si revin dupa ce recuperez cu cititul!
Sanatate multa pana atunci!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Sim, nici in Ardeal nu se face baita de mir, se boteaza coliplul acasa sau la biserica si se foloseste si la noi ternenul de cumetrii, dar cum avem barbati din Teleorman, ne supunem obiceiurilor.

Piciulica imi pare rau de socrul tau, condoleante.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Andries, cumetrii sunt parintii copilului si cei care il boteaza (nanii, cum li se spune acolo). De cele mai multe ori se intampla sa fie botezat copilul de alta pereche, nu de cei care i-au si cununat pe parinti, de aceea se considera cumetri, iar petrecerea se numeste cumatrie . Venise taica-meu la botez si o tinea sus si tare ca a venit la cumatrie, ca e nu stiu cum pe aici cumatria si nimeni nu intelegea nimic, nu stiau ce e aia .

Povestioare

si-ai nostri tot la cumatrie vin

Andries

Mergi la inceput