Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
myral spune:
Urmy, of sa-i treaca mucisorii de tot lui Tudor,sa nu mai aiba nevoie de aerosoli si aspiratii. Sanatate si tie!Diwana, nimeni nu agreaza vizitele prin spital, bine ca ati scapat.Yaia, pe mine inca nu m-a fericit menstruatia dar din cate stiu eu poate fi mai dereglata dupa nastere. La tine sa nu fi fost menstruatie totusi sangerarile alea parca alptezi si tu.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Urmy, imi pare nespus de rau ca s-a agravat situatia. Aerosolii aia sunt vitali, nu ceda si fa-i. La fel si aspiratiile. Si eu am trecut cu Alex prin asta de cateva ori, imi amintesc ca o aspirau si inainte si dupa aerosoli, o si ranisera cu furtunele alea de ii curgea sange din nas. Multa sanatate ambilor, ai grija de baiat si sa va treaca mai repede.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
multumesc, ce ma ingrijoreaza e ca la batista bebelusului nu iese mare lucru si are in permanenta mucisori la nivelul plamanilor.
bikmaria - tudor la 3 luni jumatate are cam 7350 gr, nascut cu 3800. Dar el e mai voinic .,...
Bikmaria,Diwana (multa sanatate lui Rares - ce are? ), myral multumesc pt urarile de bine
Carpatina, Luy, Lavinia - ce fete frumoase aveti.
myral spune:
Noapte buna , fetelor si somnic usor! Iar bebelusii sa doarma ca niste ingerasi!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Piciulika spune:
Maria, Kriss, Diwana, Yaia va multzumim ca va ganditzi la noi.
...fetelor, nu am crezut ca ajuta cateva cuvinte - dar ajuta mult!!! la toate
Yaia imi pare rau ca te-am intristat. Prin ce ai trecut tu e groaznic - imi vine sa te hug strans!
Cu mensa habar nu am (inca) dar la dans am veni in zbor: Michael se linisteste din orice prin dans!
Maruntziko, Kriss, Prisi - Michael si Mami va multzumim! Ma bucur ca va place. 'Situl' - voba-vine! - e facut cam la hei-rup, pozele nu-s lucrate, textele cam hm, dar una peste alta familia de acasa se delecteza macar din poze cu voinicelul nostru.
Vazut frumoasele Mariei si a lui Prisi.
Lavinia, nu numai felicitarile au iesit super-reusite: Mirunica e frumoasa foc peste tot! Unde-i slabutza de care te plangeai?!
Vai, Urmy, sufar alaturi de tine si Tudor! Stiu prin ce treci! Sanatate multa-multa la amandoi, sa va treaca iute!
Rox,
unu: le spune "Waschnüsse" (Sapindus mukorossi)
doi: io totusi am alzheimer: nu contzin subst soporifice ca ar da somn ci saponina! Na, ca mi-a trebuit sa ma dau dasteapta.
Acum vazui ca-s din India. Se folosesc acolo pentru spalat hainele si parul. Ia evtl 500g si vezi cum merge? (ajung la 100 spalari!) Cica neavand inalbitor, albiturile in timp pot deveni gri; se spala din cand in cand cu o linguritza de praf de copt (tot natural) si se albesc. Cica sunt gata moi si minunate...
Eu doar din auzite le stiu, de la cei cu Neurodermita/DA.
Oricum, DA cica in 80% din cazuri la bebei dispare pana la 2 ani complet. Oricum, Doamne-ajuta sa nu fie asta.
Noapte buna tuturor si sanatate de asemenea tuturor!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
sim_stoian spune:
Neatza!
Maria, m-as duce la cumparaturi, dar nu pot sa ma duc din cauza frigului si a zapezii. Nu pot sa plec fara Stefan.
Yaia, nu stiu ce sa iti spun de menstra, mie nu mi-a venit.
Lavinia, unde e slabuta ta? Ca eu am vazut o fetita frumusica foc, cu falcutele corespunzatoare.
Urmy, sanatate lui Tudor, sa scapati repede de probleme. Inainte sa il aspiri ai incercat sa il lasi cateva minute cu serul sau apa de mare in nasuc? Poate se inmoaie mucii si ies.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
devylla spune:
buna fetelor
azi este ultima noastra zi libera si-am petrecut din plin.Am fost in parc dupa pranz,apoi la booling unde eu m-am distrat teribiliar fata a dormit f bine aproape pe toata durata jocvului.
acum e smiorcaita si stu ma mai plang,ma obisnuiesc
Am facut si poze in liber,daca am nitel timp am sa le uploadez...sa vedem.
Ma duc sa citesc din urma,cat ma lasa bebelina.va pup dulce.
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Andries spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Sabina, hai sa iti povestesc cum e pe la mine pe acasa botezul. Se face botezul la biserica sau acasa, petrecerea dupa botez si atat. Nu vin nasii a doua zi pentru baita la care i se spune aici de Mir. Si mama a fost mirata cand a venit pt botez si am rugat-o sa mai ramana la noi si a doua zi pentru baita. Asa ca nici nu mai stiu ce sa cred.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Confirm, asa e ceremonia botezului in Moldova. Si va aveti de cumetri toate perechile?
Andries
devylla spune:
Piciulika condoleante!Imi pare tare rau!
Carpatina dom'soara Ioana este o scumpete!
Am reusit sa citesc cateva pagini si sa pun pozele,le puteti vedea aici: http://community.webshots.com/album/562026772RhlnVi
Nu mai am f mult timp,bebelina a adormit,dar suntem invitati la masa la niste prieteni...pana nu se trezeste nu plec,pana atunci mai citesc din urma.
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
ANDREEA11 spune:
NEATA FETELOR! Nu am mai putut intra ca nu mi-a mai mersul netul si nu v-am putut ura asa ca: LA MULTI ANI CU SANATATE! SA VA DEA DOMNUL DE TOATE, COPII MARI SI SANATOSI, SI PE DEASUPRA FRUMOSI! SA VA FACA VIATA BUNA SI SENINA CA O LUNA!(nu stiu alta rima) SA FITI SANATOASE SI IUBITE! SA AVETI PARTE DE 365 ZILE PLINE DE DRAGOSTE! NOROC SI VOIE BUNA!Va pup pe toate! Noi sambata avem botezul si tb sa ma duc sa-mi caut rochie asa ca nu stau prea mult alaturi de voi insa abia astept sa citesc ce ati vorbit!Vreau sa va intreb insa dc a patit cineva asta: Aseara gogo dormea linistit cand dupa vreo 2 h s-a trezit brusc si a inceput sa tipe si sa se zbata ingrozitor! NU mi-a facut asta niciodata si cand l-am dezbracat avea piciorul rosu (talpa si vreo 2degete mai sus). Eu m-am speriat sa mor acolo (nu eram nici acasa), o prietena tot zicea ca e deochiat si i-a zis ceva de deochi si i-am zis si eu ceva ce m-a invatat o vecina si dupa 2 min a tacut! Eu nu cred in deochi si alte chestii babesti dar nu-mi pot explica ce a avut. Azi am vb cu mama si cica ea tinde sa creada ca i-a amoretit piciorul si s-a trezit si cand nu s-a vazut nici acasa s-a si speriat! VOI CE ZICETI?
Noi de maine trecem pe cereale! Facem 4 luni! Si tb sa schimbanm laptele! Voi ati facut trecerea de la formula 1 la 2? Dc da cum? Si ce greutate au bebeii vostrii la aproape 4 luni! Al meu are 6, 800 nasut cu 3,450Kg. Luna asta a luat doar 500 gr! sunt cam ingrijorata! Va pupam si va rog rugati-va pentru noi ca pe 9 avem desfundarea de canal!