***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 7
doxinu spune:
fetelor am gasit ceva interesant www.mothercare.com/gp/browse.html/ref=sc_iw_l_1_2_42775041?ie=UTF8&node=47735031&mcb=core" target="_blank">aici
sper sa va fie de folos cai mie mi s-au parut tare interesante.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Graviduta, cum pasezi carnea? Nu stiu cum sa o mai fac sa o accepte si Teodora! Cu blenderul iese fina dar tot se stramba! MAi degraba papa doar legumele pasate!
Am un robot de bucatarie Moulinex la care merge doar blenderul (ca partea de tocat etc. am stricat-o cand am vrut sa fac suc de fructe, i-am topit o garnitura sau s-a ros singura, nu stiu) si acolo bag legumele fierte la abur, carnita si putina zeama (ca fara nu merge). Si i le fac fin de tot. Acum am fost in Carrefour sa ma uit duopa un mixer vertical, ca vreau sa-i pasez legumele fiecare separat si carnea separat sa vad daca mananca si asa.
Vroiam sa va intreb..ulei de germeni de porumb trebuie sa fie rafinat sau nerafinat? Ca eu am luat din ambele, sa fiu sigura. Si-nca ceva: cumparase o mamica un pat pliabil la 150 de ron, dar nu mai stiu cine. De unde l-ati luat? Puteti pune o poza, ca tre sa-i iau si eu MArei unul. In we plecam la munte cu finii si nu vreau sa doarma in pat cu noi, sa nu se obisnuiasca asa.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
tot eu, deci am vazut ca sint la voi borcanele de la hipp bio, am verificat pe situl lor sint sigur certificati bio, ptr ca au semnul care trebuie AB-ul de catre ecocert, deci din punctul de vedere daca sint bio sau nu, astea sigur sint bio. si am vazut ca nu au zahar.
M-am uitat si eu pe un site cu produse pt copii la continutul borcanelelor Hipp. Eu am vrut sa-i iau cu piersica si caise din farmacie si am vazut ca au zahar. De-aia le-am luat pe toate la verificat. Dar se pare ca sunt numai cateva cu zahar. Pepsi, tu ce zici de borcanelele de mere cu afine? Am impresia ca-s tot de la Hipp. Scrie ca sunt si pt copii alergici. Dar parca fructele de padure nu se dadeau asa devreme (daca nu ma-nsel, sunt de la 4 sau 6 luni). I-as lua Marei.
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Madi
Ce fel de carne de vita folosesti? Adica care parte din vita?
Pediatra nu mi-a spus de are anume. Nici nu stiu. Am fost acum in Carrefour sa iau, printre altele, si carne si am uitat. Oricum, o mai tin pe pasare pana ajung la 6 lingurite, si-abia pe urma ii bag vita. Parca se da de manzat, nu? Probabil ca o sa-i iau niste muschi. Mai citesc pe net sau poate ne ajuta una dintre mamici e.g. Pepsi, Andrada..
Eu nu am stiut faza cu iepurele Ellei, de-aia m-am mirat. Daca e asa, e haios.
Diversificarea
ralucami spune:
Salut!
Alyna cum merge cu intarcatul? Cum te simti?
Didi acum ma simt mai bine dar aseara imi venea sa-mi trag un glonte in ochi. Dupa ce ca aveam sanii cat 2 pepeni si ma cam dureau, Maria se tot baga cu nasul in sanii mei , se freca si se zvarcolea la mine in brate- caci doar asa adoarme. Am crezut ca o iau razna de durere. "Draguta" de maica-mea, mi-a stat pe cap zile intregi, cand nu aveam nevoie de ea, si exact aseara cand simteam ca ma scurg de durere si-a pus coada pe spinare si a plecat acasa. Pe de o parte chiar ma bucur ca a plecat, caci am putut sa ma organizez si , ca niciodata, mi-a dormit Maria cam toata noaptea.
Mai am sanii putin tensionatidar nu ma mai dor ca ieri. Daca nu ii ating, chiar pot spune ca ma simt bine.
S-a trezit Maria!
mica0307 spune:
ralucami tu unde esti acum, in bucuresti sau iasi?
graviduta eu am luat patut pentru Maya din auchan cu 129 lei. Uite aici o poza.
Mai avem de ieri cam 100 gr de supa si m-am gandit sa nu ii mai fac si sa ii dau 1 borcanel ca tot aveam si nu o incercasem inca. Un borcanel cu pui si morcov de la nestle. Vreau sa va spun ca mi s-a parut oribil.. si evident nici Maya nu a mancat. Asa ca a mancat doar supa facuta de mine + tzitzi. Macar stiu ca nu ii plac borcanasele...sau in orice caz nu asta. Nici la fructe nu stam mai bine. Nu ii place decat cel cu fructe de gradina tot de la nestle. Tre sa incerc si alta firma.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
michigan spune:
motannel
covrigul de grinda are legatura cu moasa copilului, cred ca e o chestie mai din sudul tarii, de anul nou, la 12 noaptea sau in prima zi dimineata vine moasa (tot un fel de nasa) si-i aduce un covrig (ideea era sa fie mare sa treaca prin el, dar, ma rog, n-au gasit unul asa de mare), il imbraca din cap pana in picioare (asta e partea cea mai profitabila) si il ridica sus sub usa,"pana la grinda" si-i ureaza numai de bine....asa-i traditia pe la noi si n-am vrut sa nu o tinem mai ales ca eu si acum imi aduc aminte cand venea moasa mea cu hainute....si tot moasa ne-a scos din spital, ma rog cu tati, dar tot cu hainutele ei , cap-picioare, si ne-a facut primele baite pana a invatat mami...
gabiu spune:
LA MULTI ANI SONIA!
LA MULTI ANI CEZAR!
mihamora ai niste poze superbe si peisajul m-a dat pe spate. Bb e un frumos si seamana cu tine Branza si eu o fac la fel ca tine.
graviduta, ulei de porumb trebuie sa fie presat la rece ( nerafinat)
pepsi, cerealele pe care le-am luat eu de la milupa sunt bio si cred ca-s singurele fara fier sau alte vitamine, de pe piata. Imi plac totusi pt ca nu se fac apa chioara spre sfarsitul mesei si ca au ovaz, ceea ce-l ajuta sa faca kk mai usor ( are efect laxativ)
madi, eu am imcercat cam toate iaurturile de pe piata ( binenteles cele cu termen de valabilitate cat mai mic) si mi s-au parut toate cam acre pt bb, desi l-am amestecat cu banana. Se stramba de zici ca-i dau vit C naturala
mica, e super patutul, poate sa se si dea jos prin deschizatura. Al nostru nu are posibilitatea asta. Eu sper sa nu se rupa plasa pana trece in patutul din camera pe care i-o vom face la vara ( deja intr-un loc pare ca se desprinde)
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
gabiu spune:
didialex, dc face kk cat o maslinuta si e tare, se screme rau, inseamna ca e constipat, deci lasa para in meniu.
Constipatia inseamna kk f. tare, nu tine de frecventa. Poti incerca si cereale cu ovaz.
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
carstea spune:
Salutare!eu m-am preocupat sa recuperez din cap restante si vin cu cateva intrebari:
-ce biscuiti mai dati cu fructe?eu i-am dat de la nestle petit biscuit dar s-au terminat si n-am mai gasit asa ca i-am luat dietetici (fara zahar)dar care au sare si unii de la rostar pt copii care sunt mai dulci ca petit beure, asa ca ni i-am dat din nici unii.Milupa sau alta firma stiti daca au?
De o saptamana mancam si noi cate linguri pe zi de cereale burtica sanatoasa dar as renunta bucuroasa la ele daca as gasi altceva sa-i pun in fructe ca ...cu branzica e cam greu.
Am vazut filmuletele lui Antonio si poze de Maya ,carlionti si cheliuta de Doxinu(stefanut) si vestile despre Sonia.Mai sunt vesti?au ajuns acasa?De cateva zile Rares cel mancacios nu vrea sa deschida gurita la prima lingurita a mesei ,fie ca sunt fructe ,fie legume , fie apa
Voi ati patit asa ceva?Dupa ce prinde gustul mananca bine chiar daca uneori nu tot.
Citisem ca ii apuca o sclifoseala pe la 8 luni.Asta sa fie?Noi maine facem 8 luni.
e cam slaba activitatea pe aici
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat