***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 8
Motannel spune:
Graviduta, pai asa procedez si eu ... doar ca acum am si mixer vertical (blenderul era prea mare pentru 2 linguri de papa) si parca are radar ... cu carnita nu-i place!!! Am incercat in ultima vreme sa i le pasez separat ... legume papa, carne nu! Astazi am ajuns la frumoasa "performanta" de a papa doar piure de dovlecel cu o mica bucatica de morcov. A baut apoi cu paharelul supa clara! Noi in loc sa inaintam si sa papam cat mai multe si felurite feluri vad ca dam inapoi si renuntam pe rand la cate un aliment. In felul acesta pot sa-i introduc alimente noi? Sau trebuie sa astept sa le accepte pe astea?Cand sa-i dau ou? Dar branzica de vaci?
Sa mai astept sau sa i le introduc, iar despre carne ... poate sa mai astepte?
Michigan, multumesc de raspuns ... foarte interesant acest obicei ... si profitabil, ai dreptate!!! Se repeta in fiecare an?
Mica, frumos si ieftin patutul de voiaj ... o culci pe Maya in el? Sau doar e pe post de tarc in timpul zilei? Cate kg suporta?
Carstea, o fi adevarat cu sclifoseala? Ca si Teodora e mai maraita ca de obicei!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
mihamora spune:
Multumim Gabiu
Raluca - unde esti, hai sa ne intalnim, daca mai ai putere
Motanel - eu i-am introdus deja si oul si branzica, vreau sa ii dau si carne de vita de saptamana viitoare si iaurtel.Nu stiu ce se intampla nici Dominic nu mai vrea sa manance cum manca.Acum ii iese si al doilea dinte, poate din cauza asta....
Mica - sa imi spui daca asa ii place branzica
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
petit_ange spune:
se pare ca trebuie s-o iau de la inceput cu mancarea.Isa se obisnuise cat de cat si inainte de Craciun manca cateva lingurite de piure de fructe sau de legume, apoi am lasat-o la mama o saptamana si pana ne-am intors Isa a invatat sa manance tot castronul cu lingurita. Am vazut cu ochii mei cum deschidea gura fara mofturi. Problema e ca de 2 zile de cand ne-am intors acasa Isa refuza lingurita, isi sigileaza gurita si daca insist plange, urla, isi face greata si vomita..... Nu stiu ce are, macar inainte manca cat de cat. In schimb cu biberonul n-are treaba, laptele nu-l refuza. Ce pot sa fac? Ca mama locuieste in alt oras nu poate veni sa-i dea de mancare in fiecare zi Daca ma poate ajuta cineva cu vreo idee... Madi, atat m-am gandit la tine zilele astea....
Madi spune:
quote:
Originally posted by carstea
De cateva zile Rares cel mancacios nu vrea sa deschida gurita la prima lingurita a mesei ,fie ca sunt fructe ,fie legume , fie apa
Voi ati patit asa ceva?Dupa ce prinde gustul mananca bine chiar daca uneori nu tot.
Citisem ca ii apuca o sclifoseala pe la 8 luni.Asta sa fie?Noi maine facem 8 luni.
e cam slaba activitatea pe aici
Carstea pe mine cred ca m-a stiut tot forumul la cat de disperata eram ca nu deschide Ana gura la nimic. Acum si-a revenit. Nu stiu de la ce era, probabil ca a fost doar o etapa. La noi a tinut vreo luna Cu toate astea, in continuare nu deschide gura la ceea ce nu ii place (de ex. branzica...) Eu am ajuns si la doctor si mi-a spus sa nu insist, ca ii fac si mai rau. Asa ca mi-am schimbat si eu atitudinea si s-a mai linistit si ea. Si vorba unei mamici de pe forum, trebuie sa accept si ca vor fi alimente care nu ii vor place.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
carstea spune:
Am pus poze noi noute in albumul de la 7 luni(desi maine schimbam prefixul)
pozele de la mot ceva mai tarziu
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Madi spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Madi, atat m-am gandit la tine zilele astea....
Petit_ange in primul rand, si in al doilea rand iti zic si eu ce mi-a zis doctorita: rabdare Stiu ca e greu, ca am trecut prin asta si mai trec si acum uneori, dar eu imi impun sa fiu calma si sa o las in ritmul ei. Acum, daca nu vrea sa deschida gura o las in pace pana la urmatoarea masa pe care o dau mai repede. Daca nu vrea si nu vrea nici asa, da-i laptic, si pe urma ziua urmatoare incearca iar. Nu stiu daca asta e cea mai buna solutie, dar pana la urma la noi a funcitonat. Cum m-am relaxat eu, s-a linistit si ea. Acum (ma repet) stiu sigur ca nu deschide gura la ce nu ii place, pentru ca la prima lingurita e mereu cu gura mare. Dar cum se prinde ca e vorba de ceva ce nu ii convine nu o mai conving cu nimic sa deschida gura. Asa ca iti tin pumnii si sper sa treceti cat mai repede de perioada asta.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
michigan spune:
carstea
tare frumos zambetul de ora 6 dimineata, iar sauvage.....
cred ca am citit despre bebei care nu deschid gura si cred ca am citit cu glas tare ca s-a molipsit si al meu, e chin de vreo cateva zile, de legume nu mai vrea sa auda de mult, dar acum face nas si la cereale, iar daca in fructe indraznesc sa mai amestec cate ceva, s-a zis cu masa noastra....
mica0307 spune:
motannel patutul l-am luat doar pentru calatorii ca acasa avem unul din lemn. Nu l-am folosit in timpul zilei, desi as putea sa il folosesc ca si tarc pentru ca Maya nu prea sta in patut ziua. O pun pe canapea sa se joace sau pe jos.
mihamora o sa incerc zilele urmatoare branzica facuta la blender. Tre sa ma duc sa cumpar lapte ca tot ce am e de anul trecut si mi-e cam frica sa ii dau. Si vineri am cautat de am innebunit iaurt tnuva. Nu aveau pe la magazine decat danone ca nu ajunsase marfa noua din cauza zapezii.
gabiu partea aia se inchide cu un fermoar. Am lasat-o deschisa cand eram noi langa ea sa vedem daca se deplaseaza.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mica0307
graviduta eu am luat patut pentru Maya din auchan cu 129 lei. Uite aici o poza.
Super patutul. Si cum o culci? Direct pe etajul patutului sau ii pui ceva, o salteluta, pilota etc? Scrie vreo marca pe el? Ca poate gasesc si pe net, Auchan e cam departe de mine si nici nu stiu daca mai au.
Carstea, eu am gasit cereale de biscuiti (exact asa se numesc), nu biscuiti propriu-zisi, la Milupa, dar au lapte. Dar nu-i poti pune cereale? Sau vrei sa-i dai sa rontaie? Daca nu gasesti prin Buzau, spune-mi, ca=ti fac eu un pachet si-ti trimit prin posta. Sau poti sa comanzi pe net, ca am impreisa ca astia din Bucuresti livreaza si in tara, dar nu stiu cat e livrarea.
Azi i-am dat si eu Marei un biscuit Nestle sa-l rontaie (de fapt, sa-l molfaie, ca e stirba inca). Comandasem pizza si mancam cu mariu' si am luat-o si pe ea in bucatarie, sa nu stea singura. Si se uita cam cu pofta la pizza aia, asa ca m-am gandit sa-i dau un biscuit (i-a primit de Mos Craciun de la mine de la birou, ca eu nu i-as fi luat asa ceva inca). Nu va spun ce tremura de nervi cand i l-am luat din mana ca mi s-a parut ca se rupsese o bucata mai mare din el si-mi era sa nu se inece. Ideea e ca i-a placut f mult.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea