***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 4
ancamari spune:
Va pup in viteza!
Petit il urla pe al 2-lea dinte, sper sa-i iasa zilele astea.
DidiAlex - ai grija cu para, s-ar putea ca ea sa fie de vina pt kk mult, asociata cu inceperea diverificarii.
Doxinu - am vazut carliontii si cheliuta, Stefan e simpatic foc!
Motannel - felicitari pt "mers catel"!
Alyna - v-am vazut pozele. Succes cu intarcatul!
Ralucami - parca de comprese reci scriau fetele...
Florina - eu ii dau branzica calcica de la 6 luni, 70-90 grame/zi in 2 portii. Acum i-am facut si branzica din lapte si iaurt si iaurt facut in casa din lapte si doar putin iaurt. Cerealele nu i-au placut, o sa mai incerc saptamana viitoare.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
kid spune:
ralucami Eu cred ca trebuie sa mai scoti din lapte, o cantitate suficienta cat sa nu mai simti presiune in sani, astfel incat sa scada productia. Sper sa nu vorbesc prostii.
piticasigogosica Eu ii dau lui Vladut iaurt aproape zilnic; doar daca se intampla sa nu am in casa, nu-i dau si de obicei il combin cu banana.
Eu i-am dat si mamaliguta cu branza si galbenus de ou.
doxinu Nici Vladut nu deschidea gura la inceput sau imi sufla in lingurita de ajungea toata mancarea pe mine. Acum, dupa aproape 3 luni, casca gurita singur cand vede lingurita; poate are nevoie de putin timp sa se obisnuiasca.
Si am mai observat ca mananca mult mai bine si mai cu pofta daca e cu noi la masa; ati incercat sa mancati si voi in acelasi timp cu el?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ancamari spune:
Numai_eu - referitor la carnita, pediatra mi-a zis sa-i dau 2-3 lingurite/zi la inceput (6 luni) si sa ajung la 3-4 lingurite/zi.
Pepsi - multumesc pt postarile tale super-documentate, am bagat la cap ce-ai scris despre fier deunazi.
Elteka are dreptate cu "iepurasul" din lista, era ca sa-i treaca durerea Bobytului, eu asa-mi aduc aminte.
Si mie mi-e dor de Eimotto!
Si de celelalte mamici care erau asa de active acum cateva luni!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
numai_eu spune:
Mirela Liviuta e o scumpa ca de obicei.
Raluca Alyna are dreptate, trebuie sa mulgeti cate putin, cat sa nu fie sanii congestionati, dar sa nu stimulati secretia.
Ancamari sa apara repede si al doilea dintisor sa nu-l mai chinuie pe Petit.
Pe noi nu stiu ce ne chinuie, dar nu mai avem stare deloc. Uneori atata ma alearga prin casa si ma inebuneste de-mi vine sa ma arunc pe geam. Abia astept sa imi vina sotul acasa, sa-l mai ia si el in primire. Of si mai sunt inca doua luni .
Acum ca m-am si plans un pic, mi-am amintit ca vorbeau fetele din Germania la un moment dat de fructoza. Dar nu mai stiu ce era cu ea, putem sa o folosim sa indulcim ceiutul puiului sau la ce e buna?
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by numai_eu
Voiam sa va intreb si eu voi cam cata carne dati la pui si cu ce frecventa?
Eu am inceput de luna asta cu carne de pasare (piept de pui, fasiuta aia de carne de pe os, care-i mai putin fibroasa; am chelit vreo 6 piepti de pui de fasiutele alea si le-am pus separat la congelator). Am inceput cu o lingurita si tre sa ajung treptat la 6. Si pediatra mi-a zis sa-i dau 5 zile pe sapt. Mi-a zis sa-i dau si carne de vita. Si-am intrebat-o daca ii pot da curcan si pot. Mi-a zis sa nu-i pun insa zeama in care a fiert carnea.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
DidiAlex spune:
multzumesc mult de sfaturi. Revin luni!
scriu repede ca-i sambata.
Ralucami, daca ai luat pastile inseamna ca nu se mai produce lapte.
Dar cel care-i acolo TREBUIE scos! te rog io mult sa cauti o pompa sa te mulgi sa nu lasi sa se formeze noduli,
NU asculta sfatul babelor cu comprese de varza/iaurt/ lapte de bou.
Punct, il scoti.
Nu vreau sa te sperii dar te rog sa ma crezi ca, sora mea acum la 20 de ani dupa ultimul alaptat a vazut moartea cu okii din cauza lui.
mica0307 spune:
alyna si ralucami dar de ce vreti sa intarcati???
Ma duc sa pun poze noi cu zapada.
pepsi se pare ca acum a ajuns TOATA zapada de la tine .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
michigan spune:
doxinu
wow, ce bucle , ce de par, cum adica la valvoiul asta pe la spate nu are par? trebuie sa ne arati si reversul ca altfel nu credem ..
hai ca pana sa termin eu de citit ai si pus poza, e haios tare ....
cred ca mor daca mai vad copii cu claie de par cand al meu are doua fire si alea mici de tot...
motannel
bravo pentru "catelusa", si eu ma topesc cand il vad pe al meu, si tot la jucarii vine sau mai ales daca pun ceva pe noptiera...
carstea spune:
Salutare!
A vomitat copilul de 3 ori de la ora 18 cand i-am dat banana cu iaurt facut in casa.Sunt data peste cap.E atat de sensibil...Acum e bine -dispus .Sper sa se fi terminat!
Despre mot nu pot sa va zic prea multe ca noi n-am tinut prea mult la traditii.Nasul lui Rares e preot si ne-a zis ca n-are nici o semnificatie religioasa.
I-a taiat nasa motul prins intr-o funda albastra si prins cu ceara topita.Pe tava se pun diverse obiecte cu semnificatii(oglinda pahar bani,carte,)In rest voie buna
O sa pun poze zilele astea.
Am ramas iar singuri fara tati si tusi dar mai avem un pic si vom fi iar impreuna
Azi am citit din cap.39 si am vazut urarile voastre de ziua mea de nastere.Multumesc tututror cae s-au gandit la mine(nu enumer sa nu omit pe cineva)
p.s. Ne-a mai ramas par de vreo 2 moturi asa ca in curand vom merge la frizer.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Graviduta spune:
Va rog frumos, vreau si eu o reluare la facutul branzei, ca am citit ce-ati scris voi, da' n-am salvat si-acum hop-top tre sa fac si eu pt Mara. Pediatra mi-a zis sa iau lapte la punga, "din ala ordinar" , un iaurt mic de 200 g, sa pun laptele la fiert; dupa ce a fiert si e cald, sa pun iaurtul, se branzeste, scurg in tifon si iese o mana de branza. Si am intrebat-o daca nu e mai bine sa fac din lapte praf formula sau sa fac cu calciu efervescent. Singura obiectie a ei a fost ca are un gust nasol. Acum nici nu stiu cum sa fac, ca atat laptele la punga, cat si iaurtul sunt din lapte de vaca. Voi cum faceti?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea