Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
magdalena76 spune:
Lumi nag si Vladut facea caca cu sange (era caca prea tare si-l ranea). Am rezolvat problema cu lass-baby. De ce vrei sa-i dai apa din biberon? Da-i direct din cana sau mai exista canite cu tuturuc. Eu ii dau apa din cana si se distreaza ca o soarbe. Mai rade, mai ia o gurita... si uite-asa bea apa.
magdalena76 spune:
Loradin te inteleg perfect. Eu am inceput munca din decembrie si in fiecare dimineata mi-e greu sa plec de-acasa, si inca ma bucur ca am program scurt si incep lucrul destul de devreme (ora 7) dar tot mi se pare ca nu stau suficient timp cu copilul meu. Offff, mi-ar place sa am suficienti bani si sa nu fie nevoie sa mai muncesc.... vise neneaca!
Zadi spune:
laina- mult succes cu examenele.
loradin- sa stii ca eu nu te uit!!!! asa ca daca vreodata ai o indoiala ca nimeni nu se gandeste la tine, te inseli. o sa ne fi dor de tine in fiecare zi. dar sunt convinsa ca printre multe alte lucruri pe care le vei avea de facut in fiecare zi vei incerca sa ne trimiti cate un mesaj.
aurasa- ma bucur sa aflu cate ceva si despre fetele care sunt nominalizate in pagina de bondarei si albinute si care nu au mai scris de ceva vreme. si tu ai gemeni? ce super mame avem printre noi!!!
elyanne- ma bucur ca sunteti bine. cat despre plecatul la mare....pai daca nu mergeti insotiti de inca un adult nu veti face fata. noi am plecat anul trecut la mare cand Ian avea trei luni. nu cu el mi-a fost mie greu, pentru ca el era foarte cuminte sugea, dormea, noaptea nu se trezea deloc.greu a fost cu Ingrid care vroia non stop in apa, care vroia sa stea mereu cu mine. si ca sa vezi ca barbatii tot barbati: imi reproseaza al meuu sot intr-o criza de nervi ca s-a saturat sa fiu mama, dadaca, femeie in casa, sa dau de mancare copiilor si el? adica iubita lui cand mai sunt? mi-a stricat atunci doua zile si in loc de o vacanta mult dorita am avut parte de isterii de gelozie.
Despre Ian- dintii de sus sunt inca in gingie.Se vad foarte bine, se simt dar inca nu au spart.La 9 luni si jum. avea 10.100 g iar de masurat nu l-am masurat. La 10 luni ii mai fac un bilant. Merge foarte bine tinut de manute, merge de-a busilea, se ridica in picioare tinandu-se de tot ce apuca, ma chinuie ingrozitor cand ii schimb scutelul, cand il dezbrac sau imbrac. Nu are stare, se misca continuu. Zice mama, tata, aba (apa adica), Ighi, Idi (Ingrid adica), baba, bada si multe asemenea.
P.S. scuze de felul in care arata mesajele mele de ieri dar imi dadea eroare la transmitere, nu se incarca pagina si nici nu stiam daca s-au trimis sau nu.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
elyanne spune:
La muuuuuuuuuulti ani Ela!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Lumi_Nag spune:
La multi ani Ela!!!Sa te bucuri de minunea ta in fiecare zi a vietii tale.
Magdalena, am vorbit cu dr si mi-a zis sa-i dau lactuloza si vad ca isi face efectul.Cand nu o sa mai aiba efect o sa-i dau Lass baby.
Despre bautul din canita...am 4 luni de cand incerc sa il invat.Nu stiu de ce nu reusesc.Ia apa in gura dupa care o da foarte subtil afara.Cana cu tzutzuroi nu o accepta cum nu a acceptat nici biberon.
O sa insist cu cana normala, tre sa invete pan la urma.
Aliona fooooarte mult ma bucur ca te-ai intors la noi.Sa stii ca eu iti simt lipsa si cred ca multe dintre fete o simt.Ti-am trimis un PM sper sa imi raspunzi .
Multumesc ca mi-ai rasfoit albumul si te rog baga si tu niste poze cu Ilincuta sa ne minunam si noi de ea ce mutra a facut la brad.Stiu ca voi tocmai ati sarbatorit Craciunul....parca asa.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
IN LEGATURA CU MERSUL LA SERVICIU...eu zic ca vedeti si partea buna a lucrurilor.Stiu e cumplit sa pleci acum, sa-ti faci o mie de ganduri negre, ca ci-o face, ce-o manca, etc...insa noi cele care vom sta 2 ani cu siguranta o sa pancim rau de tot....eu deja o iau pe aratura, caci stau cu zilele in casa, ce sa fac pe vremea asta..si APROPO, ca sar de la una la alta, VOI CU CE II SCOATETI LA PLIMBARE ACUM, VB DE CELE CARE STATI LA BLOC CACI LA CASA E MULT MAI SIMPLU.Cu cartul sau cu sania?La noi a nins ff mult, sunt maneti si zapada peste, tot mii de denivelari decat, carutul no way.Sanie n-am ajuns sa mai cumparam, dar cred ca nici cu aia n-as face mare branza...
MAI FETELOR, MAI SPUNETI-MI SI MIE CUM VA mai descurcati voi, care e programul vostru zilnic cu ei?ca eu stau cu ochii pe ea non stop, ca umbla peste tot, se tavaleste, se loveste, plange, apoi o luam de la capat.DECI VOI CUM VA MAI DESCURCATI???
CU MUCII STA MAI BINE , noaptea nu-i mai curg, dar ziua da, cd se joaca, oricum m-am saturat de ei...
loradin spune:
lA MULTI ANI CAPRICOARNA MEA DRAGA!!!!!!!!!
Pentru Ela
chiar de voi fi acuzata de melancolie blegoasa nu puteam sa omit a-ti scrie acest mesaj.Desi sunt lucruri pe care ti le-am mai spus vreau sa stii un singur lucru.Esti ,ai fost si vei fi un model de mama pentru mine.Am invatzat de la tine sa fiu o mama delicata .Am citit poate cele mai frumoase randuri scrise de o mama despre copilul ei.Ai reusit sa randuiesti cuvintele incat de cele mai multe ori m-ai facut sa plang si sa realizez ca am nevoie de multa rabdare pentru a creste un copil.Am gasit in tine o prietena virtuala desavarsita.Daca voi ajunge la Craiova voi da de tine chiar de va fi sa rastorn orasul.Ma bucur nespus ca iubita ta micutza a avut norocul sa aibe o asemenea mama.Ma bucur sincer pentru ea!Este o fericita!Iti doresc tot binele din lume .Si pentru ca Theodora m-a rugat sa-ti tranmit ceva am s-o fac printr-o poezioara.
Mami ,fiindca azi e ziua ta,
Vreau sa stii, ca fata ta,
Este mandra ca te are,
Si ca te iubeste tare.
Stiu ca te-am mai suparat
Si-ntr-o clipa m-ai iertat.
Si de fiecare data,
Am primit pupic ,rasplata.
Multumesc la ingerasi,
Ca pe mine nu ma lasi.
Din burtica mi-am dat seama,
Cat de minunata-i mama.
La multi ani iti spun si eu,
Si il rog pe Dumnezeu,
Sa aibe grija de tine,
Caci mie mi-e tare bine.
Cu drag a ta fata Theo
Minunea noastra la 8 luni
martutza spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE,MULT NOROC SI SPOR IN TOATE.SA FII FERICITA SI IUBITA.SA AI PARTE DE BUCURII SI DE NAZBATII DIN PARTEA FETITEI SI SA NU UITI CA AI PROMIS CA O SA SCRII SI CAND VI FI BUNICA.
LA MULTI MULTI ANI PRIETENA DRAGA.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
roxanici spune:
Loradiiiiiiiiiin, pune-te pe scris poezioare pt copii si scoate o carte, ce mai stai?!!?!
BRAVO BRAVO BRAVO!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
La multi ani draga Ela!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate tie si alor tai, sa fii fericita si iubita!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu