Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
Laina spune:
'na ziua, gasca!
citit tot, vazut poze, pup pe toata lumea, ca toata lumea merita pupata apasat!
Noi...pe scurt, ca nu mai am timp nici sa ma duc la baie...
a fost mucioasa vreo 4 zile..i-a trecut.
n-am mai fost la dr de un car de ani, asa ca nush cate kile si cati cm are.
n-are dinti, desi io inca ii astept. desi gingia de jos este alba...in fine, vin ei pana la un an :))
n-am mai mers la Bucuresti, o sa ne ducem in martie, ca sa-i dau timp sa uite, ca sa se duca antibioticul, ca sa scada riscul de anestezie, si ca sa vedem daca mai e nevoie de operatie, ca mie mi se pare ca infundatura aia se estompeaza de la sine.
DAR parca e alt copil de cand am aus-o de la spital. inainte era mai pasiva, mai linistita...acu e o agitata, hlizita mereu, tot timpul tre sa faca ceva, sa roada ceva, sa traga de ceva, sa puna mana pe ceva, sa mearga, sa faca ture cu premergatorul, sa...., sa.... de toate. Atleta iese din MINE, ca io alerg toata ziua cu si dupa ea!
Nu mai doarme singura. Tre sa stau cu ea pana adoarme, in patutul ei, n-am luat-o in pat cu mine, ca nu ne odihnim asa neam. La inceput adormea invariabil la ora 2 noaptea . Dupa catea nopti din astea din careieseam zombi si io si sotzu (care atunci era in concediu), am zis ca nu merge asa, mai nene...pai cand pleca el la serv io ce fac? pun cafea intravenos? Nuuuu... Si asa am hotarat sa schimbam programul zgatiei...am trezit-o la 8 dimineta in loc de 10. Si a picat fata mea in bratele lui Mos Ene la ora 12!! Uraaa. Da tot tre sa stau cu ea, langa patut, pana adoarme. Eh, bine si asa.
Boon, m-am intins. Ma duc sa-mi beau cafeaua, ca io-s si in sesiune
loradin spune:
Neata,
Cheburashaka-draga mea ,am sa incerc sa-ti raspun eu asa cum pot.Ana trece acum prin aceeasi situatie.Diferenta este ca eu nu i-am luat temperatura sa vad daca are sau nu desi cateodata am senzatia ca frige un pic.Imi este imposibil sa i-o iau.Abia de reusesc sa-i pun pampersul.Dar....am patit fix la fel.De o luna de zile saliveaza ffff abundent,sta cu mana numai in guritza si la fel ca la tine se ineaca cu saliva.Sunt in stare sa pun pariu cu tine ca este de la dintzi.Desi era clar ca este de la dintzi, in guritza ei nu se vedea nimic.Nici macar umflate nu erau....pana ieri .Pe langa faptul ca s-au umflat au si aparut zimtzisorii.Nu i-a spart inca dar cred ca in max 2 zile se termina.Vorbim de dintele nr 7.Dintele nr. 8 este la fel de inflamat insa mai dureaza.Toate astea au dus la nopti intregi nedormite sau cu 6-7 treziri.Nimeni nu m-a crezut ca este de la dintzi pt ca nu se vedea absolut nimic.Insa am avut dreptate.
Alionuscha-ma bucur f mult ca te-ai reintors dar in acelasi timp m-am intristat cand am aflat ca te-ai necajit.Am avut si eu momente cand mi se parea ca nu sunt inteleasa dar cu toate astea mi-am dat seama ca asa cum eu am o zi proasta pot avea si celelalte fete si ca pur si simplu am avut ghinionul sa ma nimeresc in aceeasi zi cu ele.Tu stii foarte bine ca suntem alaturi de tine si ca-ti respectam deciziile.Pana la urma tu esti mamica copilului tau si tot ce faci tu este corect pentru ca este decizia ta. Odata adresata o intrebare,incercam fiecare dintre noi sa raspundem iar tu,doar tu,decizi ce este mai bun pentru copilul tau.Nimeni de pe acest forum nu judeca.(cel putin eu nu am vazut).In urarea de anul nou am intrebat de tine si mi-am dorit din tot sufletul sa revii.Uite ca Domnul mi-a ascultat dorintza.Eu una am citit cu mult drag mesajele tale si mi-a parut tare rau ca te-ai suparat. Dar....s-a dus...acum esti iar printre noi.....si tare ma bucur
Martutza-ai tu idee ce dor imi este de tine? Stiu ca muncesti,stiu ca esti o femeie care poate duce trei familii nu una si mai stiu ca esti tare iubita.M-am intristat cand am vazut ca din lipsa de timp vei scrie doar 1-2 mesaje pe luna insa te inteleg si am sa ma bucur din plin de ele. (decat deloc)
Roxaniciu-asa cum imi place mie sa-ti spun Ce ma fac eu cand am sa incep serviciul fara tine? De fapt ce te faci tu fara stresul de mine? Nu o sa te plictisesti? Cine ma mai invata pe mine bucatareala?
Zadi-cine mai imi spune mie ca "ma iubeste"? Nu ti-am raspuns niciodata insa as vrea sa-ti spun ca-ti citesc mesajele si este ca si cum mi-as citi gandurile.Este vorba de aceea chimie intre noi.Vrei sa fi sora mea? Vrei prietenia mea?
Iuni-nu vreau sa supar pe nimeni insa aceasta mica "zapacita" imi va lipsi rau de tot.Cine-mi dadea mie buna dimineata in fiecare zi? Iuni! Cine ma sfatuia pe mine cand aveam nevoie de raspuns rapid? Iuni! Dar nu in ultimul rand.. Cine ma amuza copios cand eram necajita transormandu-mi lacrimile de tristete in cele de bucurie? IUNITA!
Se pare ca faptul ca se apropie intoarcerea la servici ma baga in butoiul cu melancolie.Deja sunt pana la glezna.Ma duc intr-un colectiv nedorit(plin de fitzoase)si las acasa "familia mea de suflet".Cand spun "familia mea de suflet"nu ma refer doar la cele de mai sus ci la absolut toate.Mi-ar lua zile sa scriu despre fiecare .Insa stiu ca nu exista suparacioase pe acest forum si ca inteleg ce am vrut sa scriu.Am totusi o intrebare pentru voi.Cine va mai terorizeaza pe voi daca nu eu? Lasa ca ma pun intr-o zi pe compus o poezie pentru voi.Promit!Nu de alta dar cu voi este atat de simplu.Chiar daca va spune-ti in gand "ce caraghioasa" eu nu aflu.De multe ori voi erati vesele si eu ma trezeam cu popoul in sus si cu toate astea tot ati stiut sa ma sustineti. Gata! Va las ca iar m-am intins.Pup toate fetele si am sa revin daca am timp.Nu de alta dar bag tare acum ca din februarie nu se stie cand mai pot!
Minunea noastra la 8 luni
madybulancea spune:
iuniooooo dar gata ai scris un mesaj si ai fugit?....hai pune mana si mia scrie k ne lipsesti...uite iti dau o !!! la fetele frumoasele!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
Am venit la raport... sa-mi laud baietii...
Aseara am fost la revizia de 10 luni si sunt bine, sanatosi. Au luat in greutate f. bine pt. perioada asta (adica si bolnavi... si mult mai mult decat zice la carte)
Andrei a luat 600g si a ajuns la 7400g
Mihai a luat 550g si a ajuns la 7850g
Amandoi au resit s-o depaseasca pe surioara lor, la aceiasi varsta... pana si piticotul Andrei care a avut la nastere aproape un kg mai putin decat ea...
Dr. mi-a spus despre semnele piticilor de la varicela ca or sa se atenueze dupa prima mare... asa ca la vara vrem, nu vrem plecam la mare in gasca... vroiam sa mergem doar cu Elena, pt. ca e f. greu cu toti trei... dar trebuie
Mie chair nu-mi place sa plec fara ei... mereu m-am ciondanit cu sotul pe tema asta (cand era doar Elena)... eu nu vreoiam sa plec fara ea nicaieri, el vroia sa mai plecam si singurei (de ex. la schi) sa putem sa ne facem de cap... uneori a avut dreptate... pt. ca a fost tare greu si pentu mine, si pentru mandra... Dar chiar si asa... tot as pleca mereu cu toti pticii dupa noi... O sa fim in inferioritate numerica, astia mari, daca nu luam o bunica dupa noi... pe de alta parte, cum s-o luam? Ca masina are 5 locuri... Trebe sa o schimbam cu una cu 7 locuri
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
doina.todor spune:
Neatza fetele!
Intru si eu pe fuga, nu am citit din urma .... nu dati cu rosi pls!
Noi suntem bine, progrese evidente nu avem, dinti nu avem, dar macar suntem sanatosi care e cel mai important. Tot megaduracell dar asa e povestea din doi parinti agitati nu avea cum sa iasa un puiutz calm.
Am enorm de lucru asa ca o sa mai scriu doar cand am progrese sau shmecherii noi de raportat. Cand termin cu cele doua lucrari revin eu si pe forum. Pana atunci va doresc multa sanatate la bebei si la familiile lor!!!
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
roxanici spune:
La Multi Ani, Ela!!!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de albinuta ta in fiecare clipa
Aurasa, felicitari pt pasul timid.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
normal ca s-a sters mesajul meu
buna dimineata din nou,
in dimineata asta m-am gandit de atatea ori ca o sa scriu, incat traiam cu impresia ca am si scris. vorba andrei: scleroza roz!!! andra iti dai seama ca in felul asta te chem la apel!!!!
in alta ordine de idei: karla mai ai cafea si pt mine?
LA MULTI ANI ELAAA!!!!!
cam atat, ca intre timp am uitat si vroiam sa mai zic!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
magdalena76 spune:
buna dimineata! Si bine v-am gasit!
Intr-un final s-a remediat problema cu netul de la scarbici si de dimineata stau calare sa recuperez cele 2 capitole restante
pup toti bebeii bolnaviori si toate mamicile stresate.
Am vazut o groaza de poze cu bondari si albinute din ce in ce mai frumosi si mai mari si ma tot minunez ce repede trece timpul si ce copii frumosi avem. Sa ne traiasca!
magdalena76 spune:
Si acum sa mai raspund la ce ma mai pricep
loradin esti super-tare cu poezioarele tale.
ghibuadina desi rspund cu mare intarziere.... la noi mucii au durat aproape 2 saptamani si au fost insotiti de tuse.