Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor! Acum vin si eu la cafea. Azi sunt acasa cu baietii, ieri a stat sotul cu ei. Cresa abia luni reincepe. Acum se bat cu sabiile(de cauciuc)....

Azi vad ca sunt mai bine cu gatul.
hcclara, am si eu un exemplar care traieste cu "aer" asa ca sa ne luam de mana. Ma refer la Eduard care mananca extrem de putin cantitativ, e mofturos dar plin de energie si dupa medic sanatos tun. Ii mai dau si eu vitamine pt pofta de mancare. Perioada asta ii dau Minimartieni si Calciu cu D3. Septilinul ii mai face pofta de mancare.

Revin ca s-a dat alarma la ei in camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit.

Nu pot intelege ce se intampla cu ea de imi cere sa ii dau eu de mancare cred ca am gresit cu ceva.

Roxa eu visez la zilele cand am sa imi permit sa dorm pana la 10 momentan la 7 sunt drepti.

Ruxandra mie mi se pare exagerat sa-l lasi noaptea sa planga si sa nu-l bagi in seama.Dar asa sunt si olandezi ,numai ca la noi nu a fost asa eu cand a plans am mers sa vad ce e ,dar pana la vreun 1 si ceva a dormit in camera cu noi in patutul ei.

Ioana mai am si eu una care daca nu ii place cu se imbraca nici nu iesa din casa si are numai 2 ani si 7 luni nici nu stiu ce o sa ma fac pe viitor.

Carmen si eu de acuma am program de facut nimica.Gata vreau sa lenevesc sa vedem ce parere are si Mara.

Claudia poate vrea sa ii dai de mancare cum vrea si Mara.

Poate ma ajutati sa inteleg de ce numai vrea sa manance singura ca chiar nu gasesc explicatie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Cornelia, ce a fost cu alarma ? Am uitat sa iti multumesc pentru vorbele frumoase .

Gusta, eu nu stiu ce sa zic referitor la Mara...ca nu am experienta. Sa vedem ce zic fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eduard il incoltise pe asta mic in usa si ii cara sabii in cap. E ceva pobisnuit la noi. Si ala mic da, nu va faceti grija. Noroc ca sabiile(cadou destept de la soacra-mea) sunt din cauciuc moale.

Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 1/2 de iaurt(ramas de la Eric)
P: ciorba de perisoare
C: salata de varza acra si putina carne fripta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, cum arata sabiile astea? Ma sacaie Iustin sa-i cumpar o sabie.

Puskin, ne mobilizam, cum altfel? De luni e intersisa orice abatere.
Iar concursul va avea ca slogan: "O luna fara nici o abatere", ce spuneti?

Gusta, poate asa a fost invatata, s-o hranesti tu mereu. Oricum, nu-i o tragedie...
Te lasa Mara sa lenevesti?

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ruxandra: eu eram cu teoria, dar n-am avut inima sa si aplic. Episodul respectiv se intampla pe la 2 ani, iar acum are 5 ani si un pic si nu mai avem probleme.
Legat de somn, eu am fost cea transanta in sensul ca faceam verificarile rapid si fara vorbe multe daca se trezea din somn si dispaream. Nu am vrut sa ii dau impresia ca daca se trezeste noaptea mami e langa ea fresh si gata sa faca ce doreste printesa. Asta e din cauza ca sunt constienta ca daca eu nu dorm noaptea ziua ar fi bine sa nu vad pe nimeni ca sunt cu fundul in sus. Asa ca fata mea doarme fff bine noaptea (in vacanta de la 22.30 la 11.30 - 12.00), daca ii trebuie la baie merge singura, daca ii trebuie apa isi ia singura.
Acum poate o sa fi se para ca sunt mama rea, dar eu m-am ghidat dupa faptul ca nu ii creez obiceiuri constante copilului daca eu nu pot sa le respect de fiecare data cand ea are nevoie. Cam atat despre copii ca m-am lungit prea tare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

fetele care s-au inscris la concurs, haideti sa ne organizam in echipe. Cine cu cine voteaza?

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Eu n-am preferinte la echipa (in fiecare concurs am fost cu Ina, dar acum ea e cu bebic la purtator). Eu ma gandesc ca poti imparti lista ce o ai: in ordine trei cate trei si se mai fac apoi schimburi daca vrea cineva neaparat.
Va pun mai jos o reteta de la chipsuri de facut in casa cu calorii putine - http://www.recipezaar.com/47195

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen ea a mancat singura de cand a putut tine singura lingurita si nu prea am ajutat-o cu nimic.Acuma imi cere ea pur si simplu sa ii dau de mancare si de asta cred ca vrea sa imi transmita ceva.

Daca vrei putem sa fim din nou in echipa.Mie imi e indiferent cu cine o sa fiu.Sloganul mi se pare foarte bun si eu chiar vreau sa ma tin de dieta.

Carina si eu la fel o controlam fara prea multa vorba ,fara lumina aprinsa dar nu o lasam sa planga prea mult.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

S-au inscris la concurs:

1.Gusta
2.Mephala
3.Cornelia
4.Zuzilici
5.Gety
6.Puskin
7.Hcclara
8.Carina