Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 10
gusta spune:
Neatza .
Cafea e gata si mai doreste runda a 2 e servit.
Delia nu sunt suparata dar asa ma doare ca ea numai olandeza turuie.Pana acum 2 luni nu zicea nimic si eram innebuniti ca nu o sa vorbeasca copilul iar acuma iti da niste replici si stie exact cand sa le zica de ramai mut.Sport frumos ai facut.
Ioana da poate va duceti si un pic in China
.
Claudia e greu asa sa nu manance nimic.
Carmen si eu am ramas uimita ca ii pune asa de repede la astea dar cica asa e sistemul aici.Cum mai stai cu gatu?
Carina ieri ai adormit pe masa?
Tzuni hai da un semn ca esti bine.
Nu ma pot plange de Mara ca nu mananca .Mananca aproape tot ce ii ofer mai putin sfecla rosie dar nu mult ci cat sa supravetuiasca.Mai nou trebuie sa ii dau eu de mancare cu lingurita si nu inteleg de ce.Plus ca trecem printr-o perioada in care vrea mai mult uibita luata in brate dat de mancare in gura lucruri pe care nu le-am mai facut de mult,sper totusi sa isi revina.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata gagici,
Am inghetat. E un frig crancen in Cluj (la 9 dimineata -13 grade).
Parca sunt mai vioaie azi dupa primele 2 cafele. Sper sa ma si tina si sa nu ma mai ia somnul pe la pranz.
Claudia: eu ti-am spus ca si eu am avut probleme cu mancatul la pitica mea - pe langa ca manca foarte putin, doar anumite chestii nici nu vroia sa inghita din gura sau voma imediat dupa masa. La noi sotul a rezolvat problema: o punea la masa si daca nu manca nu mai primea decat apa pana la urmatoarea masa. In 2 zile a inceput sa manance singura si fara mofturi. Si acum are chestii pe care nu le mananca, dar nu asa multe (nu prea mananca sosuri, paste, pizza, in schimb mananca carne de toate felurile, legume, fructe, ...). Dar, oricat ar manca nu se ingrasa. Seamana cu tatal ei care mananca mult si are aceeasi greutate de 10 ani de cand ne cunoastem (58 de kg la 1 m 83).
Meniul de azi:
Dimineata:
2 biscuiti din cereale integrale+ o para
Pranz:
piept de pui la gratar+ salata de sfecla
Seara:
iaurt+ un biscote cu dulceata de afine + o mandarina
Va pupicesc si revin
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Neatza!
Ioana, o zi usoara iti doresc. De maine esti in concediu? Cand plecati spre Ro?
Hcclara, pana la urma ajungi la vorba medicului: bine ca e sanatos. Cu toate ca, ce mananca el :cartofi prajiti, aluat, paine, nu au nici o valoare nutritiva. Asta e....Iustin mananca de toate, mai putin carnitza, nu face mofturi. In schimb, Teodor e mult mai selectiv. Mananca numai ce-i place si nu ft. mult.
Eu ma simt mai bine. 
cine mai e la cafea?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
'Neata si de la mine 
Imi savurez cerealele alaturi de voi. Ieri am gasit intr-un magazin migdale natur (neprajite si nesarate) si am pus citeva in cereale.
Roxa, bine ai revenit!
Claudia, sint studenta la limbi straine in primul an.
O ora am muncit dar mi-a trecut oboseala repede si iar m-am sculat cu noaptea-n cap. Vorba lui Carmen, ar treui sa ma duc si la blocul vecin. ![]()
Ioana, de luni incep scoala si n-o sa mai am atita timp liber la dispozitie. Incerc sa merg pe jos cit de mult pot ca de alergat nu poate fi vorba, n-as vrea sa alunec si sa-mi rup vreun picior.
In schimb m-am apucat de facut exercitii dimineata, azi e a 3a zi de cind le-am inceput. 
Cred ca Tzuni e libera zilele astea si cum acasa n-are internet inca...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Eu Carmen ca vad ca multe fete numai vin la cafea.
Hai trezirea fetele ca au trecut sarbatorile.
Claudia nu stiu exact ce curs vreau sa fac dar trebuie sa fac ceva ca sa ma pot angaja aici pentru ca ei mi-au recunoscut diploma de universitate dar mi-au zis ca cu un curs de al lor as reusi mult mai multe.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Gusta: io sunt prezenta. Acus imi iau cafeaua si ma duc si la o tigara in ger. Ce facultate ai terminat tu in Romania?
Ioana: unde in Romania mergeti? (in ce oras adica).
Carmen: ma bucur ca esti mai bine azi. Ce program ai?
Eu sper ca de maine ma remobilizez si urc inapoi pe banda la alergat ca in concediu doar de vreo 2 ori daca am stresat-o.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Carina, program lejer,
, nimic deosebit.
Meniul de azi:
-o felie de paine cu salata de vinete
-friptura de porc cu mamaliga si mujdei de usturoi
-o portocala, un mar
Delia,
.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
hcclara spune:
Si eu iar pe aici...
am terminat de facut snitelele, brocoli e fiert si cartofii sunt imediat si ei gata!!!
i-am facut un gratar lui Marc, a mancat vreo 3 inghitituri, ma credeti sau nu, dar imi vine sa-l bat!!! i-a trebuit cacao si n-am vrut sa-i fac! el zice ca e bine nu mai are nimica!
ii duc afara mai umpic ca e soare!
Claudia
http://community.webshots.com/user/hcclara
gusta spune:
Si eu am revenit ca am pus rufele la spalat si am clatit ce trebuai de mana.
Carina am marketing terminat mi-au echivalat ei ceva aici destul de bine dar fara un curs(opleiding) nu fac nimic.
revin ca a venit cu farfuria sa ii dau eu sa manance.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata si de la mine,
si eu, ca si Roxa, nu ma pot trezi decat pe la 10 si seara ma ia somnul pe la 1...nu stiu ce ma fac ca de luni ma duc la birou.
Carmen, ma bucur ca te simti mai bine. Ce zici, incepem sa ne organizam pentru concurs?
Delia, arunca si la mine o lopata de zapada, ca aici nu-i deloc...
.
Gusta, ce faci?
Carina, ce sot transant ai! Dar cred ca a procedat bine, am sa retin ideea pentru cand voi avea si eu copii.
Apropo de chestia asta, stiu pe cineva care atunci cand a avut copii nu se trezea noaptea la ei cand plangeau si zicea ca dupa ceva timp nu se mai trezeau noaptea. Mie mi se pare cam exagerat...
.
Roxana, treci mai des pe la noi
.
Claudia, cred ca e greu cu copii mofturosi.
Ioana, ce imaginatie bogata are matza ta
.Cand povestesti de ea parca imi spui de sora mea care se punea in fund si urla pana o imbracam cu ce vroia ea. Intre noi e diferenta de 7 ani si jumatate..
Pupici la fete,
Ruxandra