Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 12
puskin spune:
Am venit si eu de la sala si imi tremura toate cele
. Am mancat si acum va citesc...
Carmen, e super sloganul. Eu vreau neaparat sa scap de astea 4 kg, dupa care evaluam situatia si vedem daca vreau sa mai slabesc sau nu.
Legat de echipe, nu stiu ce sa zic. Ai vreo idee?
Carina, mersi de raspuns, bagat la cap
.
Gusta, cred ca Mara are o perioada mai altfel...vezi si tu cum evolueaza situatia.
Mi-era pofta de ceva dulce si mi-am facut spuma de fructe de padure
. Acum e la frigi...astept sa se raceasca.
Pupici,
Ruxandra
khristin spune:
LA MULTI ANI 2008 plin de sanatate si multumire sufleteasca va doresc tuturor! Am vazut ceva poze, numai copii frumosi ca sa nu mai zic de mamici sexi
Vreau si eu la concurs cu oricine in echipa ca am pus la loc un kil jumate, si am ajuns iar la cifra 72.
Bun venit noilor fete 
Din Bahamas am ajuns pe 30 decembrie, unde am petrecut un Craciun mai putin conventional
, am lenevit intr-una
, pur si simplu a fost o vacanta relaxanta in care nu am facut nimic altceva
decat sa stam la soare
, sa inotam in oceanul turcoaz si sa citim in bataia brizei. Vremea a fost superba, spre deosebire de vara cand in tarile caraibice e caldura destul de sfocanta, iarna in Bahamas are cam 25-28 grade, asa ca ne-am hotarat sa mai mergem si alta data in locuri insorite pe timpul iernii
. Turistii in mare majoritate americani si canadieni, foarte putini europeni de data asta. Yasmine s-a zbenguit intr-una din ocean pe plaja si de pe plaja in piscina, a fost ca pestele in apa, cu colac dupa ea
Daca aveti timp iata ceva poze din vacanta
De Revelion am fost la un local in Toronto, cu alti vreo 300 si ceva de romani si am ajuns pe la 4 si ceva dimineata acasa, am mancat, dansat si intrat cu dreptul in noul an
. Slava domnului ca incep scoala abia de luni 
Eeei, si ca sa inchei nu trebuie sa va mai spun ca una din resolutions pe 2008 e sa mai dau jos din sunci 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
gusta spune:
Pai Carmen am fi 3 echipe.Mai facem o strigare si poate mai vor fete daca nu incercam sa facem 3 echipe si de luni punem burtile la slabit.![]()
Cristina frumoase poze si se vede ca v-ati distrat pe cinste.
Carmen nici o sansa de leneveala am imbracat papusi si le-am plimbat cu carutu
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Cristina: m-ai facut sa visez cu pozele, la mare, la soare..... Yasmine e o dulce de fetita si mami arata bine surazatoare si odihnita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
Mai fetelor si ce ma fac eu de luni cu poftele mele pe dulce? mi le pun in cui...ca ce altceva sa fac!!! cand citesc meniurile postate de voi, mi se face foame de-a dreptul!
Eu acuma fac clatite, a vrut Marc si ams arit repede ca n-o sa-l las sa moara de foame! din snitel a mancat jumatate, cartofi piure neatinsi...inca nu-i merge bine, asa ca maine stam acasa nu facem nici o excursie!
Cristina, am vizionat toate pozele, ft frumos si printesa ta cretulina e o scumpa!
gusta, poate e o faza, am incercat si eu sa-i dau, dar al meu nu vrea nici asa!
Carina, cred ca a fost bine cum ai reactionat tu la faza cu dormitul, eu n-am mai dormit o noapte de la cap la coada dinainte de a ramane gravida cu Marc...Luca desi are aproape 2 ani, inca se trezeste noaptea, cateodata vrea sa ma simta acolo, si cum au paturi etajate trebuie sa ma pitulesc in patul lui!
Cornelia, m-am mai linistit cand aud ca mai sunt si altii cu probleme la mancare! avem si noi sabie, dar numai una, insa are si teaca tot de plastic si asa se bat cu 2!!!
na va las fetele, ma duc sa fac clatitele ca s-o fi odihnit aluatul ala destul, mananc si eu dar numai una!
Claudia
http://community.webshots.com/user/hcclara
gusta spune:
Singuea acasa si imi fac de cap.A plecat olandezu cu copilul in vizita la bunic dar vin repede inapoi.
Claudia de luni ne punem poftele in cui sau le tratam cu apa plata
.
Ruxandra mi-ai facut o pofta de ceva bun dar ma abtin ca e frig afara si la magazin nu ma duc.
Sunt pusa in fata unei hotarari destul de importante in privinta mea si deja nu stiu ce am sa fac.Dupa ce voi lua decizia am sa va zic despre ce este vorba .
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
gusta, ne tii cu sufletul la gura?
terminat clatite, am mancat una minuscula, a mancat si fiul, deci s-a meritat sa fac!
Claudia
http://community.webshots.com/user/hcclara
Delidana spune:
Buna,
Revin si eu, am fost in oras la film, am vizionat "Elizabeth - The golden age", mi-a placut aproape la fel de mult ca primul din aceeasi "serie". Cate Blanchett e o actrita exceptionala dupa parerea mea. 
Gusta, bafta in luarea deciziei.
Claudia, cu atitea tentatii in jur e greu sa rezisti, trebuie sa te tii tare pe pozitii si cit mai putine dulciuri in casa!
Khristin, am vazut pozele, sint frumoase. Ce-as mai vrea si eu la soare acum...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
GETY spune:
Mephala30, am inteles regulile. Eu o sa stept formarea echipelor sa vad unde voi fi plasata. Eu am zis ca incep de luni, dar cred ca o sa incep chiar de maine, numai sa merg la Kaufland sa ma aprovizionez cu ce trebuie.
Azi am fost la Mall si am mancat meniu chinezesc.
Din pacate si din nefericire, am pus 1 kg. de sarbatori, asa ca am ajuns la 77 kg.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
mephala30 spune:
Delia, si mie mi-a placut interpretarea actritei. Exceptionala! 
Puskin, n-am nici o idee, daca n-aveti preferinte, voi cupla fetele in ordinea listei.
Importanta e mobilizarea.
Khristin, ft. frumoase pozele. Yasmine e dulcica foc si tu arati bine. Ma bucur ca v-ati odihnit si ca v-ati simtit bine.
Zuzilici, cum te mai simti?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">