Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Raspund pe fuga, ca nu stiu ce sa fac mai intai. M-ar tenta un scandal, ca pe al meu l-a apucat spalarea masinii la ora asta si eu stau cu bradul in mijlocul casei. Ma apucam eu si de cel mare pana la urma insa Alex a stabilit ca face cu mine bradul mic si cu tati bradul mare.
Am facut bradutul mic, o sa va pun pozici diseara. E mai sorcova asa, am patit ca Myral, Alex a impus stilul.
Si_bv, dunga o mai am, la fie-mea a tinut vreo 9 luni. Termometru folosesc digital si il pun in poponica. Nu e moale, e normal.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzuc/tzuc.jpg)
tzuc spune:
A venit curentullllllll..mama lor..2 ore ne-au tinut in bezna..bine ca nu a scazut temp. in camera la fata sub 24 grade..desi mie mi s-a parut ca e cam rece si asa..si am infofolit-o si cu caciula si ea nu suportaa deloccc..off greu..la naiba suntem legati de curent cu toate..si apa si centrala..doar gaze avem...am vrut casa...acu' suportam consecintele
Si bv..si eu ma intrebam astazi (numai ca nu mi-am si raspuns)..oare cand dispare linia aia de pe burta ca e tare urata si cand revine buricul la culoarea normala? ca tot maro este..
Rox..admirand bradul..ceed ca l-am deochiat ca instalatia in loc sa clipeasca intermitent..s-a bulit..clipeste..sta...clipeste..sta...maine luam alta...si am constatat ca ne mai trebuie globuri si betea..maine le achoizitionam...deh..noi pana acum nu ne-am facut bradut si ca atare am cumparat prea putine podoabe...
Aaaa..bradul e rosu cu argintiu...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzuc/tzuc.jpg)
tzuc spune:
Ramonai...multumesc mult de link...mama ce misto..acolo am gasit si povesti...ce bine ca nu mai stiu nici o poveste cap-coada..m-am ramolit de tot...Mariucai ii place tare mult sa-i vorbesc si zau daca mai stiu ce sa zic..si ma repet la infinit ca o zice fata ca sunt sclerozata de tot...asa macar ii citesc povesti...superrrr
![](images/user_woman.png)
Si bv spune:
Tzuc, mie buricul mi s-a decolorat, in sfarsit, ca si pe mine ma dispera. dar nu demult, zilele astea! ma rog, mai mult l-am decojit eu si acum e ca inainte. au disparut si vergeturile de pe burta, dar au mai ramas pe coapse, oare trec si alea? ce bine-ar fi!
Poze
tomasa spune:
Bradul nostru va fi colorat, cu globuri frumoase si de toate culorile, cu beculete mici si beteala, asa cum se facea inainte, in copilaria noastra. Eu mereu il fac cu aceleasi globuri, pe unele le am de mica, pe altele le-am strans de-a lungul anilor si imi sunt dragi si am amintiri cu ele. Sincer, mie stilul asta nou de a face bradul intr-o singura culoare sau doua, cu globuri si beteala uni, proaspat cumparate mi se pare destul de impersonal si parca mai potrivit pt. un sediu de firma decat pt. o casa de oameni. Chiar nu tin sa fiu trendy in domeniul asta, asa ca promit sa pun poze si cu un bradut impodobit pe stilul vechi .
Si_bv si eu am dunga. Nici nu sunt sigura ca apucase sa imi treaca dupa prima sarcina, se mai estompase dar inca o aveam.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Apropo de brad impodobit, Tudor ii spune "brad impomobit", probabil de la pom. Daca-i pom, apoi atunci trebuie sa fie impomobit, hi, hi, hi, asa ii suna lui logic.
sim_stoian spune:
Am vazut ca ati vorbit de zodii. Si sotul meu e in zodia pesti. Hihihi, se pare ca e ceva cu zodiile astea. Vad ca incepe sa devina fierbinte problema intoarcerii la servici. Am inceput deja sa lucrez de acasa, o sa mai trec prin firma cand o sa mai am nevoie de ceva, dar atat. Eu ma retrag, am intrat sa citesc ce ati mai scris, dar sunt obosita. M-au doborat fisele fiscale
Am vazut la stiri ce cozi sunt prin Cora, Carrefour. Eu nu inteleg, ce naiba cumpara atat de mult? S-au tzacanit de tot.
Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
aeperju spune:
quote:
Originally posted by luy
Mie nu mi-a mers netul cateva ore bune
Emma, nu l-am vazut pe Andrei in ziar, este ?
Cecilia, voi ati aparut in lista ?
Diploma Mariei inca nu a sosit, probabil vine luni. Insa azi dimineata am primit telefon de la bunici, foarte emotionati ca i-au vazut numele in ziar (noi inca nu fusesem sa cumparam ziarul). Si dupa 5 minute au revenit cu un nou telefon, ca i-au vazut si poza
Si ghiciti cine are un articol pe ultima pagina ? Domnul "Buze in zig-zag" in persoana. Felicitari, Andreea pentru copilul tau cuminte
. Acu' ca e vedeta, ia sa vezi cate domnisoare o sa-l asalteze cu avansurile lor
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
nu este :) sunt un pic dezamagita, ne-or fi omis. asta e. incercam la anu'.
emma
cecilia L spune:
Luy, sunt suparata, bb nu a aparut in listuta.......ma oftic zau........mi-au mai trimis si mail de confirmare..........asta este...
L-am vazut pe somnorosul Vladi de mami Aniast, l-a recunoscut sotul meu, ii aratasem poza cand am vazut-on eu si cand a vazut gurita imi zice, vezi ca este o poza cu un bb din gasca......
Eu am terminat curatenia........iar acum bb ma terorizeaza,vrea alint...ca azi doar i-am dat sa pape si am fugit la treaba, mama denaturata......dar am facut bradut frumos...maine o sa fac poze.....
noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
tomasa spune:
Despre ce ziare vorbiti?