Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
afibebe spune:
astept sa-i fac baita lui Cristi apoi dupa ce mananca plecam la cumparaturi.
mi-e groaza de cozi.
tocmai a venit sora mea si a zis ca sunt niste cozi......
m-am lasat pe ultima clipa
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
mandarinutza spune:
Isabeluta, mie nu mi-au cerut decizia respectiva pentru CIC.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
afibebe spune:
de data asta nu fac prajituri.
le cumpar.
sarmale imi face bunica mea.
maine merg sa le pregatim.
a adus Cosmin carnatii de la afumat si numai cand i-am vazut mi-a venit sa .
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
myral spune:
Tzuc, sper ca a venit lumina pana acum. Noi cu lumina sau fara sigur o sa dormim.Roxana eu te astept dar sa nu te certi cu sotul.Mandarinutza sunt frumoase pozele si acum am vazut-o si pe Teodora cu scumpelul ei.Afibebe spor la cumparaturi si cozi cat mai mici!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
Mie nu mi-a mers netul cateva ore bune
Emma, nu l-am vazut pe Andrei in ziar, este ?
Cecilia, voi ati aparut in lista ?
Diploma Mariei inca nu a sosit, probabil vine luni. Insa azi dimineata am primit telefon de la bunici, foarte emotionati ca i-au vazut numele in ziar (noi inca nu fusesem sa cumparam ziarul). Si dupa 5 minute au revenit cu un nou telefon, ca i-au vazut si poza
Si ghiciti cine are un articol pe ultima pagina ? Domnul "Buze in zig-zag" in persoana . Felicitari, Andreea pentru copilul tau cuminte . Acu' ca e vedeta, ia sa vezi cate domnisoare o sa-l asalteze cu avansurile lor
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Mandarinutza, multumim pt poze
luy spune:
Aaaa, apropo de bunici si emotii... Bernix si Bobo, multe multumiri, ati facut-o sa planga de fericire pe bunica de la Constanta cand a primit felicitarea cu Maria.
Sa vedeti emotii cand vor primi si calendarul
tomasa spune:
Am vazut ca ati vorbit despre zodii. Chiar ca e ceva ciudat aici, prea multe perechi asa am vazut printre noi, si eu sunt Pesti cu sotul in Fecioara! O fi ceva compatibilitate intre zodiile astea opuse.... si eu care nu prea cred in zodii, hmmm, parca-parca ma conving atatea coincidente.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Si bv spune:
Tzuc, si la noi s-a luat curentul pentru vreo ora. De fapt a fost o defectiune pe scara si a trebuit sa vina cei de la Electrica sa rezolve.
Acum sotul gateste si eu stau pe net .
Fetelor, sunteti mortale, ma faceti sa rad de numa', de cate ori va citesc! tare shucare mai sunteti!
Tomasa, pai pestii si fecioarele sunt doua zodii f compatibile! ati facut pereche buna
Fetelor, voua v-a disparut dunga neagra de pe abdomen? stie cineva dupa cat timp se duce?
Si, ca tot vorbeati de termometru, voi de care aveti? exista vreunul special, mai moale, pt fundulet, ca eu am unul normal - pt subtiori (tare), unul suzeta si unul digital care ia temperatura de pe frunte, dar niciunul nu e bun de nimic! l-am trimis intr-o zi pe sot sa cumpere si a dat o grama' de bani pe porcariile astea, fara sa fie vreunul bun! daca aveti alt tip, spune-ti-mi va rog si de unde l-ati luat!
Poze