Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitz78 spune:
ziua buna si de la noi.
sunt fericita ca a reusit sa faca kk singurica de 2 ori azi! cred ca dau de baut!cine se baga???
spun si eu la multi ani sarbatoritilor de azi! sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
va pup dulce pe toate.
noi ne pregatim sa mergem la nasi ca vine mosul si acolo!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Myral, si mie mi s-a parut cam scump, mai ales ca eu nu am banii astia si i-am zis sotului sa sponsorizeze scopurile nobile. Probabil ca nu as fi facut tratamentul daca nu ma duceam la ei in disperare absoluta.
Cat despre dermatita atopica, nici eu nu am vrut sa cred initial, mai ales ca nu prea mai avea nimic si mai ales ca doctorita noastra e cam panicoasa. Dar azi am vazut exact imaginea aia din pozele cu pricina si m-am speriat.
Gabitz, petrecere frumoasa. Ce dai de baut?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
myral spune:
Magda ce dreptate ai cu alaptatul, eu si daca mancam numai paine cu ceai si cred ca tot avea colici.Gabriela da singurica . Eu nici acum parca nu concep ca voi petrece sarbatorile fara sot , abia astept sa treaca si inainte asa mult le asteptam. Teodora mi-ai amintit de reclama aia sotul plecat, surioara mea a plecat si ea cu sotul ei in strainatate(abia asteptam sa se marite si sa faca copii), parintii au pretentii stupide ei o plang pe sora(deh eu am fost oaia neagra in conceptia lor), socrii deci niste sarbatori pe cinste. De fapt nu stiu ce legatura are reclama aia dar sunt tare si La noi bradul l-am impodobit cu de toate ca de obicei, am incercat si noi intr-un an sa-l facem din anumite culori dar a stat aia mare bosumflata ca nu facem ca ea si am renuntat(desi are si ea braduletul ei in camera in care face ce vrea).Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Parca vad ca de Craciun si Revelion raman singurica si pe aici. Poate o sa va aduceti aminte sa bagati si cate un ochi pe forum sa povestiti cum petreceti si pe unde.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Yaia spune:
Salutare!
Tudor doarme si eu merg sa termin o prajitura. Vad ca toate sunteti in pregatiri. Spor la lucru tuturor, ca sa avem cu totii sarbatori de vis!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
tzuc spune:
Tanana..am facut bradutul..si cand il admiram mai cu foc s-a intrerupt curentul....noroc ca am bateria incarcata la laptop si pot sa stau pe net si mai face si lumina in camera...fata e in patut si se uita la caruse, nu stiu ce vede saracutza dar vad ca se amuza..noroc ca merge intors cu cheita...tacsu motzaie in living pe canapea...si asteptam luminaaaaaaaaaaa..offfffff de ne fac o surpriza de asta in seara de craciun si Rebelion..o sa dormim ca niste prunci...
ce gatiti fetelor cochetelor...? Yaia ce prajitura prajituresti? eu nu fac prajituri ca's antita;lent si le cumpar..desi am pofta de niste cornulete cu nuca..dar cine sa le faca? hihihi
Myral iubita ramai cu mine ca am facut cateva revelioane pe DC..asa ca o sa ai companie de raciun, de Revelion nu garantez deoarece s-au anuntat musafirii..
mandarinutza spune:
Buna seara,
mii de scuze ca nu am mai scrs, am vazut ca ati intrebat de mine si de poze. Am fost ocupata cu curatenie, cumparaturi si vizite si azi dupa-amiaza am reusit sa citesc din urma. Pozele de la intalneala le-am trimis pe mailul comun si le incarc acum si la semnatura, dar mi-e cam, rusine cu ele, caci nu mi-am setat bine aparatul si nu sunt prea reusite .
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Noi nu am facut nici acum bradul ala, copiii dorm, adica la noapte jucam tontoroiul, insa merge,ca am dormit si eu vreo ora pana acum. Al meu e tot la serviciu, canci intalnire cu Mosul pentru cadoul meu, si i-am zis sa renunte mai bine si sa vina direct acasa, sa lase cadoul pe maine. Nu stiu ce vom face, probabil ca dupa ce postez ma duc sa fac zgomot pe la usa Alexandrei ca altfel pe ea chiar nu o mai culcam pana dupa miezul noptii.
Myral, sa nu fii suparata, eu mai dau cate o raita si pe aici, deci conteaza pe mine. Chit ca ma ascund cu laptopul in baie ca sa nu ma mai certe al meu ca stau numai pe net.
Tzuc, las ca vine ea si lumina si va admirati bradutul. Eu trebuie sa catadicsesc sa il fac.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
afibebe spune:
multumim de urari
tuturor sarbatoritilor
astazi am avut o zi grea.
am fost la bunica mea - i-am facut curatenie.
sunt obosita rau de tot.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
mandarinutza spune:
La multi ani! pt OLIVIA IOANA, CRISTIAN NICOLAE, VLAD MATEI, SONIA!
Gata, am reusit sa uploadez si pozele de la intalnire la semnatura, priviti aici: http://good-times.webshots.com/photo/2365649160101136023hddagV
Iuli, am bucur ca ai revenit! Imi pare rau ca ati avut probleme cu colicile, dar bine ca au trecut.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze