Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by tzuc
ce gatiti fetelor cochetelor...? Yaia ce prajitura prajituresti?

Eu am facut o prajitura cu zahar ars si cu nuca...o nebunie! Abia astept sa vina ziua de luni!
Maine bag ciorba de pui, sarmale, racitura si o negresa. Luni salata de boeuf si poate niste oua umplute!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

yaiace harnicuta esti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by myral

Parca vad ca de Craciun si Revelion raman singurica si pe aici.
Poate o sa va aduceti aminte sa bagati si cate un ochi pe forum sa povestiti cum petreceti si pe unde.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

de craciun ma duc in vizita, dar de rEvelion sunt pe baricade

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Tzuc, si la noi s-a luat curentul pentru vreo ora. De fapt a fost o defectiune pe scara si a trebuit sa vina cei de la Electrica sa rezolve.
Acum sotul gateste si eu stau pe net .

Fetelor, sunteti mortale, ma faceti sa rad de numa', de cate ori va citesc! tare shucare mai sunteti!

Tomasa, pai pestii si fecioarele sunt doua zodii f compatibile! ati facut pereche buna

Fetelor, voua v-a disparut dunga neagra de pe abdomen? stie cineva dupa cat timp se duce?

Si, ca tot vorbeati de termometru, voi de care aveti? exista vreunul special, mai moale, pt fundulet, ca eu am unul normal - pt subtiori (tare), unul suzeta si unul digital care ia temperatura de pe frunte, dar niciunul nu e bun de nimic! l-am trimis intr-o zi pe sot sa cumpere si a dat o grama' de bani pe porcariile astea, fara sa fie vreunul bun! daca aveti alt tip, spune-ti-mi va rog si de unde l-ati luat!

Poze

si eu am avut tot felul de termometre si am ajuns pana la urma la cel clasic. Pt fund nu trebuie sa fie moale

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa vedem cum iese cu harnicia asta...dar ma trezesc devreme maine, inaintea lui Tudor, sa pun macar la foc ciorba si carnea pt. racituri, sa tai zarzavatul de ciorba si sa fac umplutura de sarmale...restul printre picaturi, daca iese... Sotul sta cu bebe, ajutat de parintii lui, care sunt in vizita!
Nu va spun, ca soacra-mea a inceput azi:"Ii e sete copilului!"," Nu-i e frig numai cu o bluzita pe el?" Hihihi...imi aduceam aminte de Sim cu bunica ei!
Va pup, noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

intru pe fuga sa spun LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

am terminat tot ce am avut de facut pe ziua de astazi :carnatii mi-au iesit superrrr,am terminat si bagajele ,cred ca o sa aiba al meu sot un soc ,sper sa mai incapem si noi toti 4 in masinica noastra (solenza)

Mergi la inceput

intru sa fac o baie si apoi ma bag la somnic ,maine plecam dimineata si eu trebuie sa ma trezesc prima sa mai verific daca nu am uitat ceva ,pai noaptea trecuta am visat ca am ramas fara lapte praf pe drum ,si Teuta plangea de foame ,asa ca am suplimentat ,am luat 4 cutii de lapte in loc de 2 cate pusesem initial ,sper sa nu mai visez ceva ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Abia o adormisem si rasuflam usurata dar s-a trezit si s-a pus pe kk. Cum o mai adorm eu acum? ca ea numai la tzatza adoarme si a supt destul.Betty e bine si de revelionSim, chiar ce or cumpara atata?Tomasa ce simpatic e Tudor cu impomobit.Si bv eu nu am putut folosi termometrul in fundulet nu pot sa-l bag , ea nu sta deloc linistita, nu stiu cum reusiti voi.Yaia si Maria f harnicute, mosul va aduce daruri muuuuuulte. Hai cine se mai lauda, ca eu nu am cu ce, am fost o lenesa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

nu cred ca mai reusesc sa intru dimineata ,asa ca urez tuturor un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi .
fetele care au botezul zilele acestea va doresc PETRECERE FRUMOASA
MYRAL ,draguta nu fi trista ai alaturi doua fete frumoase acasa ,iar aici un minunat care te vor face sa uiti ca sotul tau nu a putut fi alaturi de voi .De revelion promit ca voi fi aici alaturi de tine .

Mergi la inceput