***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

CARMEN SO multumesc.ii dau doar de pastarnac ca vroiam sa-i dau doar de morcov si fetele au zis ca se constipa iar noi suntem predispusi oricum.Am zis sa incerc cu legumele separat sa nu le amestec asa cate 1 ca nu ne grabeste nimeni avem destul timp sa diversificam meniul.Si tu zici ca nu-i va place cel de pastarnac?poate am noroc si papa.Daca e prima data cand ii dau piure tre sa-i dau doar 2 lingurite sau ii pot da mai mult? asta in cazul in cae ii place!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna ziua si de la noi!

Astazi am intrat si noi in clubul celor care au cazut din pat.Am lasat copilu cu perne de jur imprejur si m-am dus sa-i pregatesc pranzul.Si aud deodata racnetul Carpatilor.Ajung in dormitor-patul gol.Fi-miu urla rastignit pe parchet, jumate sub pat.Cred ca nu s-a lovit totusi prea tare, ca l-am luat in brate si a tacut destul de repede.Asa ca ne-am facut si noi botezul in ale cazaturilor.

Motannel, felicitari pt dintisori!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor, multumim pentru sfaturile in legatura cu supica.eu ii fierbeam mai multe legume.de ex: 2-3 morcovi, o conopida mica, 1 pastarnac, si o jum. de telina. le pasam cu blender-ul si iesea un piure moale .ii dadeam de 2 ori din el, iesea cam mult.dar pediatra mi-a zis sa ii dau supa de legume si m-am gandit ca e diferit de ce ii faceam eu, de aceea am cerut o reteta de supica.
eu nu ii dau nici fier, nici vitamina c.bine eu alaptez in continuare, si o sa-i dau cat de mult pot.singurele medicamente sunt vigantolul 2 pic/zi si calciu pic. de 2 ori pe zi, cate 5 ml.nici nu am intrebat doctora,nici ea nu mi-a zis.
sa stiti ca si mie imi cade parul f mult, dar eu am crezut ca este din cauza ca imi vopsesc parul des, o data la 2 luni.si aveam parul lung, ma vopseam doar la radacina. spun aveam pt ca si eu m-am tuns scurt, baieteste.si incepuse piticul sa ma traga de par, apuca cu manutele tot ce prinde.
aaaaa, si nu v-am zis ce era mai important imi iese al treilea dintisor, jos, pe partea dreapta.ceilalti 2 i-au aparut sus.copilul meu e pe invers, e paranormal ( a nu se interpreta ca va deveni fetita )
la 6 luni si 4 zile, am deja 3 dintisori.iar la capitolul dimensiuni, avem 7 kg si 64 cm.
va urez o zi buna si spor la munca, sa va iasa cozonacii si sarmalele
pupici pt. capsunele si capsunici
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

acum am citit, este vorba de cazaturi in cap?noi suntem campioni,sa va povestim aventurile noastre. a cazut de 3 ori pana acum, dar de la o inaltimea de 20 cm, din patul mare nu din patutul lui.
1.dupa ce l-am schimbat, m-am intors sa arunc pampersul,intr-o fractiune de secunda era pe jos, culcat pe burta, cu fata intr-o parte.am auzit doar buf, n-a mai apucat sa inceapa sa planga pt. ca in secunda urmatoare era la mine in brate.
2.ne pregateam de baie, cadita pe jumatate plina cu apa, el in pat.eram cu spatele luam un scutec,si s-a rasucit, a cazut in apa imbracat.apa nu era fierbinte, a cazut pe spate, deci nici o sansa sa ii intre apa in gura.si am continuat baia, nu i-a fost frica de apa.
3.nu eram in camera, era singur, atunci s-a speriat, a inceput sa planga, iar eu m-am speriat si mai rau, am zis ca nu il mai las singur niciodata.(poate doar cand ma duc la baie).si asta sper sa fie ultima cazatura.
pupici, o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Scuze ca nu am mai avut timp sa citesc din urma decat pe diagonala. Va si va trimit o si pe mos craciun !!!

Noi suntem bine, avem 8.9kg si 71 cm la 6 luni si 3 zile. Tusim un pic si luam un siropel. Sper sa ne insanatosim repede.

In caz ca nu mai apuc sa intru va urez:

Craciun fericit impreuna cu capsunelele si taticii iubiti!

Un an nou mai frumos si mai linistit cu multe bucurii si sanatate!

Si un pont sonor pentru perioada sarbatorilor: un radio numai cu cantece de craciun pe care il puteti asculta pe net aici. Sunt 2: Christmas Lounge si Xmas in Frisko. Anul trecut pe vremea asta ascultam la ei melodia It’s So Chic To Be Pregnant At Christmas . M-a apucat nostalgia.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Doxinu, pana sa intru eu sa-ti raspund...a trebuit s-o hranesc pe nr 1, apoi pe nr 2, alearga-le sa se culce, complicat. Eu ziceam sa-i dai 2-3 lingurite sa vezi daca ii place, adica sa nu faci prea mult si sa-l faci degeaba. La gust e bun, dar, cine stie, fiecare cu gusturile lui. Eu asa faceam cand bagam ceva nou, dadeam 2-3 lingurite, de test, daca voia, ii mai dadeam, daca nu, aveam ceva de rezerva, sa nu ramana nemancat. Sa ne spui cum a mancat.

Lavini, Tudorcatalin, imi pare rau de cazaturile voastre.

Ramona7, 7 kile la 6 luni, mi se pare minunat. Pariez ca atata o sa avem noi la 8 luni. Sper ca te-au mai lasat aia in pace cu cazul Orban.

Bravo, [red]Motannel [/red, ]pentru al doilea dinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Carmen_so, vrem si noi masinuta din aia. De unde ai luat-o si cat a fost?

Magda cand spui 2-3 morcovi, te referi la mporcovi intregi sau la bucatele de morcov, iar conopida mica e un buchetel sau o conopiduta de talie mica? Si de ce ii dai atata calciu? Noua ne-a spus doar 5 ml/zi pentru tremuraturi si trosnituri de oase, si doar 10 zile pe luna, o luna da una ba.

Lavini stau ca pe ghimpi ca cazutul asta. Asa ca de cand a invatat sa se catere pe perne de cate ori plec din camera il pun in patutul lui.

Doxinu si Matei era super constipat, simteam ca a castigat la loto cand facea kk, dar dupa ce am inceput diversificarea completa (masa de fructe+masa de legume) s-a reglat ceas, de 2-3 ori pe zi. Si mie mi-a fost frica de morcov, dar ii puneam o bucatica de 2-3 cm, mai mult ptr dulceata si nu a avut pb. Eu zic sa-i respecti programul, adica asa cum ai inceput cu fiecare masa procedezi si cu piureul, crescand cate putin,treptat, chiar daca ii place si il vezi ca ar mai manca. Mai bine sa-ti manance cu placere masa urmatoare decat sa-i suprasoliciti stomacelul si sa vomite sau mai stiu eu ce. ...acum ma simt datoare sa verific tonul la orice scriu...eu iti spun ca Stan patitul, ptr ca si eu m-am bucurat ca am avut succes cu piureul si a mancat tot ce facusem intr-o zi si mi-a vommitat inainte de culcare de a trebuit sa schimb asternutul, haine, sa ne facem baie inca o data

Si pentru ca ieri am avut o zi de cosmar ii urez cu intaziere puiului meu (mama denaturata ce sunt)

MATEI CONSTANTIN
si tuturor sarbatoritilor zilei

si un special pentru

David Andreas
Matei-Ciprian
Vlad
David

si mamica Carstea

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Tot nu a intrat pepsi aici??? Chiar ma supar pe ea. Hai pepsi sa ne povestesti ce frumos ninge la voi .

vali poate s-a iritat de la ceva haine, caciulita, fular... A propos mie dr mi-a zis sa nu ii pun fularul la gurita cand o scot afara.

ginuta bebeul frumos si mamica tare frumoasa.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by doxinu
Fetelor astazi facem si noi piureul de pastarnac si as vrea sa va intreb daca se fierbe se paseaza si se adauga supica de zarzavat?Adica mai uit io ceva?Cam cata supica de zarzavat sa pun tinand contv ca este prima masa sloida,pana acum am papat doar supica de zarzavat suc de morcoveata si 2 lingurita de suc de para!

Mie imi spusese pediatra la inceput sa-i dau 100 gr. din piure.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by tudorcatalin
2.ne pregateam de baie, cadita pe jumatate plina cu apa, el in pat.eram cu spatele luam un scutec,si s-a rasucit, a cazut in apa imbracat.apa nu era fierbinte, a cazut pe spate, deci nici o sansa sa ii intre apa in gura.si am continuat baia, nu i-a fost frica de apa.

Si l-ai spalat imbracat? Glumesc, bineinteles, dar asa se intelege.
Legat de supa vs piure, probabil pediatra ti-a zis supa in ideea sa-i adaugi si ceva apa in care au fiert legmele. Stiu ca se incepe cu o consistenta mai moale, apoi din ce in ce mai tare (dar tot blenduit) si in cele din urma pasat cu furculita. Ba nu, in cele din urma bucatele intregi. Eu ii fac de regula mai spre piure (ii pun si apa rezultata din aburi, dar cred ca ti-am scris), decat supa. In curand cred ca o sa renunt sa-i mai pun apa. Am facut asa pana acum deoarece eu i le mixez la blenderul de la robotul de bucatarie (nu am inca blender de mana) si nu mi le face fara apa.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput