Strumfi de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Eu va doresc Craciun fericit, sanatate si multe impliniri tuturora.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

SARBATORI FERICITE mamici tatici si copilasi sa va aduca Mosu` un sac de fericire pentru 2008!

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Intru si eu repede ca ma asteapta ultimele pregatiri (adica desi am facut sarmalele ieri, tot mai am o groaza de treaba) ca sa urez tuturor mamicilor:

SARBATORI FERICITE & LA MULTI ANI!

Fie ca NOUL AN sa va aduca sanatate, fericire si multe impliniri alaturi de strumfii/strumfitele voastre!

Lavi si mychy, felicitari pentru progresele Lorinutei, respectiv ale lui Andrei!

Oana, iti tin si eu pumnii sa iasa testul cum vrei tu! (cand ne spui? )

Mada, bine ai venit, sa te bucuri de vizita!

Anto, sper ca Sonia e mai bine. Multa sanatate!

Ioana, ma bucur mult ca Sma a luat mai bine in greutate (cerealele sa traiasca! ). Va anunt ca Dani face o concurenta serioasa Smarandei si Arinei la categoria "musca", pentru ca nu are inca 6 kg, cantarul se incapataneaza sa arate 5,960 kg (saptamana asta a luat 60 gr ). Deja am inceput sa primesc apropouri de la sot ca nu-i mai ajunge laptele meu si ca ar trebui sa-i dam supliment, dar cand i-am spus ca daca nu s-ar satura ar avea mai mult de o trezire pe noapte a trebuit sa recunoasca ccc ca am dreptate.

Editez ca sa adaug niste litere pe care le-am mancat din viteza (si pe urma nu-mi mai ramane loc de cozonaci )

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata...
Sunteti in pregatiri,asa este?
Fetelor tareee mai sunteti rele cu soacrele voastre,oare vine Mosul la voi?
Noi am fost aseara la mine la serviciu ca veni Mosul...era cam tinerel si apatic,dar s-a descurcat...Iosua nici nu a vrut sa se apropie de ela luat cadoul de la distanta.Am observat ca se simte tare bine intre copii,cred ca la primavara o sa-l dau la gradinita.
Gata va las,ca sa ma apuc si eu de treburi.
Va pup pe toate si pe bebei strumfi si strumfite la fel si va doresc un ,CRACIUN BINECUVANTAT,PLIN DE PACE SI BUCURII...SI SA NE ADUCEM AMINTE CU BUCURIE DE NASTEREA DOMNULUI ISUS!!!

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Craciun fericit tuturor!

Sa aveti parte de liniste si de iubire alaturi de cei dragi!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by liadorian

De mana cu Dumnezeu

....ce frumos si cat adevar in cateva randuri......
cred ca pe bebe il chinuie dantzii. inca nu*i simt insa e fff stresat si plangacios.aseara 2 ore m-a zapacit in urlete.

CRACIUN FERICIT, SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE MINUNILE VOASTRE!!!!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Craciun Fericit si un an nou extraordinar alaturi de strumfii vostri iubiti, de fratiorii si surioarele lor mai mari sau mai mici(Oana asteptam vestea cea buna)

Corina felicitari pentru primul MAMA si Mihaela pentru voinicul tau care merge superb.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor craciun fericit!!!
mosu' sa vina cu multa sanatate si bucurii si tot ce va doriti voi!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Craciun fericit
tuturor mamicilor si strumfeilor si taticilor de strumfei frumosi si cuminti!!! Sa va bucurati de sarbatori si sa aveti parte de liniste si de bucurii nenumarate

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Craciun fericit!

Eu, Mara si tati va uram ca Sfintele Sarbatori sa va aduca muuuuuuuulta sanatate, liniste, iubire, pace si lumina in case si in suflete!

Andra de Mara Teodora

Povestea Marei

Mergi la inceput