Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
brazuca nu cred ca tu "suferi" prea tare ca nu te viziteaza soacra! lui bebe i-am luat neste sosete si o caciula groasa ca nu avea, ca si cadou de mosh!
*mihaela*
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
brazuca nu cred ca tu "suferi" prea tare ca nu te viziteaza soacra! lui bebe i-am luat neste sosete si o caciula groasa ca nu avea, ca si cadou de mosh!
*mihaela*
Iti dai seama ca plange inima in mine ca nu vine in vizita.
Oricum, in felul meu diabolic, as prefera sa se duca sotul cu Deni in vizita la maica-sa ca oricum fiica-mea mananca numai san si nu o pacalesti cu ceai sau altceva cand ii e foame. Iar de muls de cand cu puseul asta de crestere nici nu mai poate fi vorba, ca abia fac fata si asa la foamea ei. Deci...iti dai seama ca vizita lor nu o sa fie prea lunga.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
Uite ce stau eu la net in loc sa fac cozonaci!
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
mychydutza spune:
brazuca sa stii ca si eu gandesc la fel: sa se duca el cu fiisu ca oricum nu sta prea mult!hehhee. sa stea acolo la ea si sa va lase in pace.....ce rele suntem!n-o sa ne aduca nimik moshu!
*mihaela*
pap.elena spune:
Sunflower ca sa salvezi ,dai clik dreapta pe link-ul din adress bar si apoi paste .Dupa asta i-ti va aparea un numar la link si poti trimite la cine vrei link-ul.
lorinaoo1 spune:
Cristina, Lia nu cred sa fie om care sa nu fie nostalgic dupa ceva din copilarie, pe mine ma apuca mai ales in jurul sarbatorilor
Anto la multe lunisoare fara febra si alte suparari Soniei
Ioanabravo Smaranditei pt progresul cu greutatea si la mai mare
Oana adica Mosul va vedea dublu? Astepam episodul nr 2. Ta-ta-ta-ta...
Gabriela felicitari pt reprezentatie. Si eu am fost in cor in liceu si mergeam in competitii, am fost si la Deva si la Piatra Neamt... Eh, ce vremuri... Aveam un prof bun si nebun ca ne facea in toate felurile; eram, cel mai adesea, vite, muuuuu
Mihaela felicitari pt primii pasi, ce bebe ambitios ai, e barbat mare de-acum
Corina bravo Denisei
Noi am luat jucarii si o pereche de ghetute, ca cele vechi i-au ramas mici.
Raportul nostru inainte de Craciun: Lori face si ea ceva pasi dar mai timizi, nu asa ca Andrei cel viteaz , in schimb se rostogoleste f repede pe burtica si a si inceput sa ridice putin funduletul. Gata, nu o mai pot lasa singurica nici sa duc scutecul murdar la gunoi (adica la 3 m distanta) ca o si gasesc la marginea patului. Dimineata pe la 6 si ceva, cand s-a trezit, era pe burtica. Acum sta mai mult si in fundulet singurica, cam jumatate de minut si ii place la nebunie. "Mama" inca nu a spus, dar mai e timp. Deocamdata bolboroseste ea ceva acolo la brad, la calc sau la tv, depinde de orientare Si nici dinti nu avem si nici nu vreau sa iasa acum de sarbatori. In rest, e o pupacioasa nevoie mare
Cu papica am lasat-o mai moale, adica nu i-am mai dat morcovel 2 zile si mai incercam maine. Sa-mi tineti pumnii ca poate mananca Lorinuta frumos
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
A, si, am uitat, Lori isi rontaie piciorutele
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
brazuca25 spune:
Lavi si eu am lasat morcovul de vreo 2 zile. Ii dadeam doar suc de morcovi dar incepuse sa se cam agite de la burtica noaptea si tot gasea motiv sa se trezeasca.Si am zis sa o mai las. Ii place foarte tare dar poate nu e stomacul pregatit. Nu stiu ce sa zic.
Felicitari pentru rontaitul picioruselor. Noi inca nu am ajuns acolo. Inca o dovada ca bebelusii nu seamana intre ei.
Irinusha spune:
Din toata inima de la noi toti:
Craciun fericit!!!
Mosu' sa fie darnic si bun, sa aiba in sac numai sanatate, bunastare, dragoste si intelegere, fericire si realizari ... si tot ce e bun pe lumea asta!
Petrecere faina alaturi de cei dragi voua!
Numai bine mamici!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
madabout2003 spune:
Buna seara! Am ajuns in sfarsit in Bucuresti (si parca tot imi vine sa spun ...acasa:))) Am avut o mutime de peripetii, o noapte neprevazuta in Munhen, fara suficiente provizii pentru bebe dar am ajuns pana la urma!
V-am citit un pic, Oana sper ca testul sa iti dea rezultatul dorit de tine!
Mychy am ramas cu gura cascata la primii pasi! felicitari! Si multi alti pasi tot inainte!
Eu ma pregatesc intensiv pentru Craciun si botez pe 28 decembrie, nu am luat inca brad, abia astept sa il luam!
Va pup pe toate si daca nu mai intru va urez un Craciun de vis alaturi de comorile voastre, sunt asa emotionata, ne apropiem de inchiderea unui an care va ramane intotdeauna unul din cei mai importanti din viata noastra si ma bucur cu fiecare secunda!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea