Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
valen spune:
Sarbatori Fericite si imbelsugate alaturi de cei dragi voua!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
elizas spune:
sarbatori fericite alaturi de bebei sanatosi!
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
Amethyst spune:
Eu v-am trimis o felicitare pe adresa comuna dar va urez si aici Sarbatori Magice, pline de sanatate si zambetele fericite ale copilasilor vostri!
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Gabrielabv spune:
iata a venit si Craciunul, parca nu pot sa cred ca trece anul asta
La concert a iesit bine, a durat 3 ore si noi am stat pe scena tot programul. Mi-a placut sa cant si parca imi pare rau ca s-a terminat.Am cam neglijat-o pe Medeea zilele astea dar de acum recuperam.
eu nu fac prea multe pregatiri, doar o prajitura, supa de pui si putin pui cu smantana, ca tot mi=ati facut pofta, salata de vinete cu maioneza si restul imi place sa pregatesc proaspat
Oana abia astept rezultatul cu vesti frumoase
Dragos a impodobit bradul si eu l-am retusat doar, a iesit grozav dar pe Medeea nu o intereseaza. Ieri i-am bagat o lingura de cereale in lapte muls si a reusit sa doarma de la 22 la 4, iar apoi a inceput iarasi programul de foiala si treziri repetate
fetelor va doresc sa aveti un Craciun plin de bucurie si pace alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase iar copilasii sa nu se mai imbolnaveasca, sa manance tot, sa creasca frumosi, sa doarma noaptea si sa aduca veselie si implinire
va pup pe toate si pe toti pruncii scumpi si dulci
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Va uram un Craciun fericit, plin de sanatate, bucurii si cadouri frumoase.
Sper ca v-au iesit bine cozonacii, noi mancam panetone si facem cozonaci pt anul nou.
Ma gandesc la anul care se apropie de sfarsit, a fost foarte plin de emotii de toate felurile si mi-ati fost alaturi atat in clipele grele cat si in cele fericite, lucru pt care va multumesc din suflet.
Numai bine, pupaturi apasate,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Timi07 spune:
Craciun fericit!Sa-i aveti pe toti cei dragi aproape si sa fie Mosul darnic cu voi va uram la toti!
Parintii mei sunt la noi asa ca miroase a sarmale si cozonaci dar si a curcan(am combinat traditiile)
V-am pupat
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Antoanela23 spune:
si ultimele stiri de la noi:
- Sonia are otita, ii curge o ureche, am fost la dr si ne-a dat tratament cu antibiotic; ce sa mai zic, e naspa, Victor nu a avut pana acum asa ceva si nici nu a luat antibiotice, e clar ca e de la cresa noua; pe de alta parte bine ca acum stim ce are si avem un tratament adecvat, decat febra aia care nu mai trecea o data. Va multumesc tuturor pt urarile de sanatate, .
- Mama a venit la noi, a ajuns cu bine si ma bucur foarte tare pe acest motiv.
pup, again
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Miillyy spune:
Dragele mele,am intrat sa va urez si eu sarbatori fericite alaturi de familie, multa sanatate si impliniri!
M. si Mihnea Gabriel
fianna spune:
Sarbatori fericite cu liniste si incredere in tot ce e bun si frumos!!!
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
karligutza spune:
Craciun Fericit!!!
si
La multi ani!!! sa vina un 2008 cu tot ce va doriti!!!
Am intrat pe fuga, am citit asa si-asa.... nu mai retin pe cine sa felicit si pentru ce exact, dar vad ca unii copilasi fac deja progrese mari! Noi suntem inca fara dinti, fara sa zicem mama, tata, fara sa facem pasi atat de voinicesti, stam aproape nesustinuti in fundulet cu toate ca nu stim deloc bine sa ne rostogolim.... nu facem decat cand avem chef cate o mica rotire pe o parte (ne iese invartitul ca acele de la ceasornic), dar mai departe inca nu! se pare ca nu agream asa tare pozitia "pe burta"!
cozonaci n-am facut, brad nici atat! mergem la Moldova pe 27 si ne intoarcem pe 3, deci o sa avem acolo din plin de toate! abia astept ....
buna dimineata la MOS AJUN! ne dati ori nu ne dati?! ?! ?! vine vine primaaaavaaaraaaaa ... saniuta fuge, nimeni n-o ajunge io am ramas setata pe cantecele pentru MOSU'.... am fost in seara asta la nasi ca a venit Mos Craciun pe-acolo.... si tare frumos a mai fost mosu' avea asa o barba lunga si alba era si adevarataaa!!!
va pupicesc! sarbatori fericite si sa fiti cu totii sanatosi!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune