Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

aici ploua, bate si-un vanticel, e rece,o sa fie patinoar maine prin tot orasul daca ingheata....

azi m-a terminat asta mica, e plina de nervi, se arcuieste pe spate si loveste cu picioarele cand nu-i dau voie sa faca toate traznaile, am carat-o in brate de o sa-mi creasca bicepsul drept dublu fata de ala stang, de ieri merge tinuta numai de o manuta si patruleaza peste tot, plus in 4 labute, nu mai pot s-o scap din ochi ca NUMAI la ce e periculos se baga, nu pot securiza toata casa desi am strans toate obiectele mici din calea ei, am pus colturi de silicon pe mobilele ascutite...e nervoasa rau, sper sa nu o deranjeze vreo infectie urinara iar....Danut saracutul nici nu mai are tip si loc de ea sa aiba pretentii, cand o vede asa crizata se retrage si nu mai vrea nimic:( Incerc sa impac si leul si sagetatoarea, azi am certat-o totusi ca nu mai ieseam la capat, i-am explicat ca daca umbla la sertare isi prinde degetele si i le-am blocat, s-a crizat, si s-a aruncat pe spate, din sezut, s-a arcuit si s-a lovit la cap de podea, si numai de nervi ca nu mai putea deschide sertarul. As lasa-o dar daca si-l inchide peste degete ii rupe degetelele ca e tare greu si taios la margine:(( Off, sa vina primavata odataaaaaaaaaaaaaaaaa!

Roberta, nu duci tu o viroza pe picioare ? Sanatate!

Olivia, sanatate si rudei tale
Adema, sanatate sa treaca viroza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
tuturor ce-si aniverseaza onomastica azi
Haideti la semnat de condici
Io raportez ca mooor de somn si am un cupil plin de nervi si crize si ifose si "nu vreauuu" "ba nuuu". Ofcorz pe mine ma apuca rasul, la care pe ea o apuca nervile simi zice "nu rade de mine, mamiii"
Sper sa sunteti bine cu mic cu mare

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza va invit la o cafea tare si fierbinte si la prajiturele

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
noi o sa ne inzapezim de tot.
dupa ce in week end a fost cand frig cand cald si am trecut peste mii de nameti pentru ca oricum nu e aproape deloc data zapada la o parte acum....ninge iar. e tare frumos daca nu ar trebui sa mergem la gradinite si munci, zau asa. vineri nu am mai dat nici un semnd e viata pentru simplul fapt ca nu am ajuns deloc la servici. nebunia e maxima.
Robi sanatate multa de tot, sper sa primesti un diagnostic concret...si mai ales sa ti se amelioreze starea generala. pupici lui Matei poetul... ce romantic e el!
Oliv pupici multi....am trimis jdemii de mesaje, acum am scris si mail
Adema bine ati revenit in romania.
Andreea de pupi sa stapaniti sanatosi casa!
Mitzu pupici lui Tudor, cum mai e cu ochisorii?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

LA MULTI ANI!
Un an nou minunat, imbelsugat, plin de bucurii si sanatate!

La multi ani sarbatoritilor!
La multi ani Ioana!
Sa-ti traiasca flacaul Carmen!
Sa-ti traiasca sotul Papadico!
Sa-mi traiasca John-ul si Barosana!

Noi ne-am "repatriat" vineri dar n-am avut loc decat sa citesc acasa.
Mi-a fost dor, aveam chef sa povestesc ce mai fac bazdacii, dar pe dial-up mori cu mouse-u'n brate asa ca nu am apucat decat sa a citesc in vacanta asta...

La noi "se serbeaza" juma' de laborator asa ca ma duc sa vaz ce si cum cu cadourile si preparatele...
Dar revin cu darea de seama!

Un an minunat tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

pai da, eu ca de obicei uit de sarbatoriti: la multi ani Ioane, Ioni, Oane si Ionuti!! sa va mearga toate toate din lin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, ionilor si ioanelor!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI DE SF.IOAN pentru toti piticlontii, mamicile si taticii sarbatoriti azi! Daca ma gandesc la cati avem, iese de o petrecere pe cinste!

Va pup, o zi minunata, nu am cum sa scriu acum dar mai revin, important e ca am moralul mai sus si va multumesc de raspunsuri si incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi !

Roberta ma bucur sa aud ca esti mai bine ... Fii tare, sunt sigura ca totul va fi bine ... Matei cum e ?
Olivia, imi pare rau pt. ruda voastra ...
Lia, felicitari pentru reusita Andreei de a merge tinuta doar de o manuta ... Nu-ti face griji, asa sunt unii copii, mai tematori ... Fetele mele, amandoua, au mers singure dupa 1 an si 2 luni ...
Roxi, repara cumva linkul ala cu poze, ca tot nu am reusit sa-l vad pe Pat
Adema, bine ati revenit in Ro si pe DC

Si ca sa fiu in tot cu discutiile de aici ... va spun ca si eu duc maine mandrele la control oftalmologic ... Am facut greseala si nu am dus-o pe Feli niciodata la control si acum se pare ca avem probleme ... uneori clipeste foarte des din ochi, de fapt strange din ochi destul de puternic si se plange de dureri de cap . Si ca sa nu mai repet inca o data greseala o iau si pe Ale la verificat ... Off, off ... sper sa nu avem probleme mari ... Oricum, e doar vina mea ca am tot amanat si nu am dus-o la control chiar daca nu avea nimic pana acum ...

Mergi la inceput

Caro nici asta nu merge?: http://family.webshots.com/photo/2600155140088100014xvWdvn
se vad bine pe la altii.....

Mergi la inceput