Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)
Raspunsuri - Pagina 19
philip spune:
daria, ca uitasem, philip e mai bine, acu' e bolnava ma-sa
roberta, e OK cu prietenii imaginari, chiar citisem prin carti despre asta. o sa treaca. inca o data multa sanatate!
gata, m-am amprentat, am mancat, am fost si mi-am vazut barbatu' si casa tot nefinisata si cam atat
philip&andreea
g_ioana spune:
Andreea de Pupi vezi poate nu ne inviti la chef de casa noua!!!!!Sa stapaniti sanatosi casutza si sa aveti numai bucurii si impliniri in ea!!!...btw,cum mai doarme Pupi,s-a obisnuit sa doarma bine si fara deget?
Donc,trebuie sa o duc si eu la un control la oftalmo,dar musai sa-i puna atropina,cu juma de ora inainte de control,cred ca am retinut bine,nu....eu nu mi-am facut nici o problema pentru ca noi nu suntem ochelaristi si nici nu s-a plans vreodata de dureri sau disconfort...
Vivia multeeste tare greu sa treci prin asa ceva,mai ales daca este cineva apropiat si foarte tanar....asta vara am avut si noi probleme,am vazut mesajul tau despre gastroenterolog...la ieshi ti-as recomanda eu unul...
Am vazut poze,superbe printesele lui Caro ca de obicei, Giulika care musai trebuie sa se faca balerina,pe Bianca cu magarushul de la mos craciun,ii pupacesc pe toti,daca am uitat pe cineva ,sorry
Mandra a mai scos o perla azi.."mama stii de ce-mi place de Gigi(verisorul ei)..pentru ca este gonfabil"..."cum adica gonflabil,mamaaa?".."adica gras si moale"
o seara buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Adema spune:
Buna dimineata din nou de la noi!
Desi de 3 zile sunt cu febra mare, am incercat sa intru sa va mai citesc si eu ca nu mai stiu nimic despre voi!
Roberta, sanatate multa si sper sa se rezolve cu bine dilema analizelor tale!
Am vazut ca vorbiti de controale la ochi....Eu nu l-am dus pe Codrut si nu stiam ca e obligatoriu acum...Dar de atropina stiam ca la cab. private din Buc. se pune in ochisori si se face controlul pe loc.
De luni va merge si Codrut din nou la gradinita, ca sa nu piarda total contactul. Cert e ca de-abia asteapta, ii e dor de copii; plus ca e nerabdator sa se laude cu costumul lui de "Spaidelmen" primit de la Mos Craciun:)
Sa aveti un we frumos!
Carmen_So spune:
Ne indesam si noi sa ne dam cu parerea despre controlul ocular, ca am trecut prin asta. I-a pus atropina in ziua consultului, juma de ora asteptat pe hol, cat sa se dilate pupila si sa vada ceva. 5 zile de atropina e mult, ce naiba, nici pe vremea mea nu punea atata. Mai tin minte ca-mi punea si nu mai vedeam sa merg, se vede asa, incetosat si miscator. Eu sunt tare nemultumita de clinica unde am fost, numai numele de ea, n-au nici macar o fisa de pacient, ma puneau sa vin cu post-it-urile pe care scria dr. O sa mai caut, ca vreau sa mai merg la un control cu nr 1, , dar si cu nr2, mai tarziu.
Si mie mi s-a parut ca pampersii de acum sunt mai prost facuti decat aia din 2004. Trebuie sa fiu atenta sa ridic bine marginea aia, ca sa nu scape pe acolo.
Cu stricatul programului, la fel suntem si noi. S-a trezit numai la 9, 9 jumate, chiar 10, de, daca ne-am culcat tarziu, si ma gandesc cu groaza la ziua de luni, ca asta, daca nu doarme destul, e maraita.
va pupam
szivarvany spune:
Intram si noi pe scurt sa va uram we frumos.
Io mi -lam facut minunat, m-am blocat de shale Deh, sa nu pot face nimik decat sa shed ...
Si cik vom avea zapada in we ... unde, nush, k e un soare si azi dimineata erau -5. Noah, ata ete.
Pupici tuturor fetelor si muuulta sanatate !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
amironeanu spune:
Neatza!
La noi sunt -20 de grade, ti se lipesc narile de frig, eu tare as iesi dar sunt blocata cu Matei in casa (totusi e prea frig pentru el), dar am trimis-o pe Stefi cu tati la Carrefour, sa mai consume un pic de energie ca are cam multa.
Un week-end frumos va uram si noi!
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roberta04 spune:
Buna seara!
Olivia, multumesc frumos de raspuns , am citit aseara dar a "picat" Netul cand sa raspund.In primul rand, sanatate multa pentru cine este in suferinta apropiat de voi!
Cu mononucleoza m-am calmat, nu am ganglionii mariti, nu am splina modificata, asa ca nu o iau in considerare. Dar totusi ce am? Fac febra in continuare, am toate capacitatile, fizice, intelectuale, psihice si tot asa diminuate la 20%, imi curge nasul de 2 saptamani
Astept saptamana viitoare sa fac analizele pentru hepatite, a trebuit sa gasesc intai un loc in care sa fiu sigura de rezultate.
In sufletul meu inca mai sper ca nu-i, dar daca e...
Gata cu lamentarile!
Sa va zic cu ce se ocupa Matei- ia orice foaie de hartie si o "citeste": "Mami, asta e o poezie de dragoste pentru tine. Sunt indragostit de ochii tai, de mana ta, de inelul tau, de papucii tai, sunt indragostit de tricoul tau, de parul tau, de urechea ta..." Si tot asa de ma termina
Si perla de ultima ora "Doamne Doamne conduce tzara si primul ministru conduce masina".
Cam atat, va pup si va urez un week end frumos!
g_ioana spune:
Buna seara,din orasul inghetatacu io am incepu anul un pic zurlie la cap,asa ca mi-am cumparat pe "caldura" asta inghetata si mananc la greu....azi am prestat ordine si disciplina asa ca m-am ales cu o porecla "doamna cu gunoiu"facui mare ordine la jucarii si la hainele mandrei asa ca am produs vreo 2 cutii..btw mi-am tras bicicletasi am pedalat cu spor la ea...dupa care m-am recompensat cu o prajitura cu cioco
Roberta iti tin pumnii sa iasa bine pana la urma totul...btw nu ti-ai facut si un control ginecologic,io faceam febra 38 cand aveam probleme cu colul...Matei este extraordinar cu declaratiile lui
A, uitai sa ma laud, am vazut doua filme in vacanta asta, impreuna cu mandra,Mr Bean in vacanta si Shrek II,mandrei i-a placut mai mult de Bean
Si am pus vreo 2 poze sa vedeti cu ce se ocupa mandra in noul an
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ian%202008/
pupicei
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele