Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bine v-am regasit, dragele mele ! LA MULTI ANI va doresc, cu sanatate multa si fericire si vise implinite !! Un an nou cu mult mai bun decit cel care tocmai s-a terminat !
Sper sa nu ma trageti de urechi prea tare pentru ca am lipsit la apel zilele acestea, dar am lasat calculatorul deoparte, ca Andrei si-a facut un obicei - cum dau drumul la pc, cum apare si el, ca vrea sa se joace la aia, la aialalta ... si uite asa ne pacaleste si se aseaza frumusel in scaunul rotativ si devine sef peste mouse ! Am fost oleaca si plecati din Bucuresti, la rude la Tgv, verisoarele gemene s-au bucurat tare mult ca am venit cu gizmoul, s-au jucat frumos, au scos toate jucariile si au impinzit casa ... revelionul l-am facut acasa, Florin a avut cintare in Bucuresti si am fost singura cu Andrei, culmea ca nu a fost tare incintat de artificii si chestii dastea, el avea program la teveu de desene animate cu tom si jerry !!
In rest, ceva raceala, cu muci si tuse la Andrei, o usoara raguseala, am cam stat in casa zilele acestea, ca nu putea respira pe nas si mi-a fost teama sa nu raceasca si mai tare ... iar eu am o oboseala cit china de mare, pe cuvint ca daca veneam la job eram mai odihnita ! Am profitat ca am fost acasa si am mai dat iama la curatenie, ca altminteri nu apuc !!
Azi am reinceput jobul, asa ca am sa fiu mai activa pe aici, sper !
Nu am citit mai nik din urma ... ma duc sa ma pun la curent cu ce ati mai facut ! Am si poze, dar biensur sint acasa, am sa le pun pe site cit de curind !
Va pup cu drag pe toate si va doresc numai bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!
Ioni, Onute, Ionele si Ioane
Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti
Dargi sarbatoriti!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani de Sf. Ioan!

Adema, Alice si Cristalina bine ati revenit.
Roberta multa sanatate.
Roxana, nici la mine nu a mers link-ul data trecuta, acum merge si il admir pe Pat.
Daria, cred ca Gulia este dulce foc si cand are toane.
Carolina, sper sa treceti cu bine peste control si Felicia sa nu aiba probleme.
Lia, stai linistita, acusi isi va da drumul la mers si nu se va mai opri.

Surprinzator Stefi s-a trezit usor azi dimineata. Desi aseara la 22:30 inca alerga prin casa (desi la 9 a fost in pat, dar acum mai nou se da jos si mai vrea diverse - mancare, olita, apa, lapte, etc.) azi dimineata la 6:50 s-a dat jos din pat si la 7:15 a iesit pe usa. Sunt tare curioasa cum a fost azi la gradinita. Iar eu pot spune ca am intrat in concediu. Dupa 3 saptamani cu amandoi acasa azi dimineata a fost floare la ureche numai cu Matei. Mai ales ca a venit si soacra mea si a stat cu el cat am tras o fuga la servici sa imi rezolv hartiile cu intratul in concediul de crestere copil. Asa ca azi ma simt super, dar muuult mai saraca (de, am ajuns la cei 600 de lei pe care ii primesc de la stat).

O saptamana usoara!

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Eu i-am explicat lui Matei de vreo trei zile ca se termina vacanta, ca mami si tati trebuie sa mearga la serviciu si ca nu vreau sa planga pentru ca plec suparata la serviciu si ma cearta seful...bla, bla...
Asa ca azi ne-a scutit de show-ul pe care ni l-a tot facut in decembrie- plangea acasa dupa ce il imbracam si se trantea pe jos ca nu vrea sa plece, dar odata ajuns la gradi ii treceau toate.
Azi am stat langa el 45 de minute sa-l trezesc, cu TV-ul dat tare, il tot alintam si gadilam sa il trezesc dar el ca navetistul cu pernuta stransa in brate se intorcea sforaind pe partea cealalta Intr-un final s-a trezit si nu a facut nici show, asa ca am ajuns la timp la gradi, unde erau doar vreo 5 copii (la 8.15) toti chiori de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata si de peste oceanul inghetat
mey, da' daca stiam eu cata treaba e, ma mai apucam de cumparat casa...in we am despachetat, curatat casa veche ca trebuia lasata luna altfel ne taxau aia, curatat casa noua si tot n-am terminat...of, of, mai, mai
ioana, btw, la multi ani si tie si celorlalti ioni si ioane implicit si mie si sotului, hehehe, eu uitasem noroc ca m-a sunat mama de dimineata, philip e ok fara deget, s-a acomodat f bine.
vineri la-m dus la medic ca m-au sunat de la gradi ca n-a facut pipi de nu's cate ore si ca nu face ca-l doare si plangea. la medic nu numai ca nu i-au gasit nimic dar a facut si pipi pt proba fara nici o problema desi rugasem sa nu faca pana nu-l curat, a tasnit peste tot....ei, asta ca tot aveam timp liber sa stau prin sala de asteptare la medic vineri seara.
astept si ziua cand totul va fi pus la loc si voi sta cu picioarele in sus. vise...
o saptamana minunata

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by philip

neata si de peste oceanul inghetat
mey, da' daca stiam eu cata treaba e, ma mai apucam de cumparat casa...in we am despachetat, curatat casa veche ca trebuia lasata luna altfel ne taxau aia, curatat casa noua si tot n-am terminat...of, of, mai, mai
ioana, btw, la multi ani si tie si celorlalti ioni si ioane implicit si mie si sotului, hehehe, eu uitasem noroc ca m-a sunat mama de dimineata, philip e ok fara deget, s-a acomodat f bine.
vineri la-m dus la medic ca m-au sunat de la gradi ca n-a facut pipi de nu's cate ore si ca nu face ca-l doare si plangea. la medic nu numai ca nu i-au gasit nimic dar a facut si pipi pt proba fara nici o problema desi rugasem sa nu faca pana nu-l curat, a tasnit peste tot....ei, asta ca tot aveam timp liber sa stau prin sala de asteptare la medic vineri seara.
astept si ziua cand totul va fi pus la loc si voi sta cu picioarele in sus. vise...
o saptamana minunata

philip&andreea

Adik sunteti o familie de ioni?Si lui Pupi de ce nu i-ati pus si lui numele asta??Meii acu sincer la stat cu picioarele in sus,ma bag si io...
LA MULTI,MULTI ANI SI BUNI,PENTRU TOTI IONII POZITIVI SAU NEGATIVI!!!
Noi tocmai ne-am intors de la sanius,este foarte frumos afara.Azi am primit multe cadouri frumoase,multe flori si....carioci de pictat pe fatza de la amos
Face cineva capitol nou,ca io nu ma precep...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Ioana!!! Sper sa fi avut o zi frumoasa..La multi ani sarbatoriti de Cristalina si Ionu' de Carmen sa cresca mare si el!

Roxana mie imi suna frumos..sanie..zapada..Vazut pozele...tareee putine...Te-am varit..ti-a crescut parul..evident ai alta culoare:)))
Alice bine ai revenit deci acum te relaxezi:)
Am vazut toat epozele..Giulik eleganta..Mariuca de la Iesi...Frumuselele Carolinei..si Luca a facut prajiturele..traditie aici :ginger bred..

Mergi la inceput

Cu ce program se pot vedea niste filmulete (extensie .MOV)?..reau sa le pun pe webshots..si nu merge treaba.

Mergi la inceput

Asta este petrecerea de la cresa:

http://good-times.webshots.com/album/562042433qUjLyp?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Capitol nou: aici

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput