Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Am revenit si noi dupa o absenta cam mare!
Sapt.trecuta nu mi-a mers netul si in weekend am fost la socrii.Acum incerc sa recuperez,dar ati scirs fetelor nu gluma.
Despre noi,nimic nou!Bebelina a fost cam agitata in deplasare,cred ca nu i-a priit schimbarea.E prima data cand face asa.
De dormit la fel ca pana acum,doarme toata noaptea si sunt tare fericita.
Ne-am hotarat sa mergem la munte de revelion.Nu e cine stie ce,pt ca mergem noi si cu nasii nostri care au un bb de 6 luni,dar ma bucur tare mult chiar si asa.Vom merge la Bran la o cabana mica si intima,foarte draguta.Abia astept!
Cadourile le-am cumparat pt tot familionul,mai putin pt gandacel,dar la ea e cel mai usor.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Citesc din urma si revin.

POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

ANDREEA clik aici ptr donatii hainute folosite bebe: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106423 Si eu tot asa am facut,hainutele ce i-au ramas mici fetitei mele le-am facut pachet si le-am trimis copiilor mai putin norocosi

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Ne-am mai strans si noi de pe drumuri...a se citi ca nu mai am de mers la cumparaturi...deocamdata! Dar am luat cam tot ce era de daruit. Mancarea ramane pe vineri sau sambata. Maine merge hubby dupa brad.
V-am citit, sunteti puse pe mancat papanasi si alte alea...pofta buna. Si cand bagati o imbucatura, sa va ganditi si la amaratele de peste mari si tari carora le faceti pofta, nu numai cu mancarea, dar si cu socializarea! :)) Distractie placuta.

Rox, dar Spy Game ai vazut? E mai vechi putin, cu Brad Pitt si Robert Redford. Ti-ar placea, cred. Filmul, nu Brad sau Robert. Dar poate si ei.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Buna dimineata.La multi ani bebeilor sarbatoriti azi.Fetelor sunt disperata,bebelina mea vomita tot ce mananca.I-am schimbat laptele,ii dau debridad inainte de fiecare masa asa mi-a spus doctorul si ea tot.Nu stiu ce sa ma mai fac.Mai e vreo mamica in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatzaaa, vad ca azi sunteti la cumparaturi sau in curatenie, slaba miscare pe aici.
Si bv, multumim
Teo, nici eu nu am luat trusoul. Mi-au zis ca n-au venit banii, desi noi am depus cererea pe 4 septembrie . Si ca or sa ne sune ei sa ne anunte, ceea ce ma cam indoiesc, asa ca din cand in cand le mai dau eu telefon, sa verific.
Rox, imi pare bine ca a fost frumos aseara si te-ai destins. Pacat de final (cazatura). Uite sa treaca durerea. Si noi am fost anul trecut, ne-a placut. Anul asta nu aveam cum, nu aveam cu cine s-o lasam pe Maria.
Alina, bine ati revenit ! Petrecere frumoasa de Revelion, sa fie bebelusii cuminti sa va priasca si voua !
Gabriela, ti-am mai zis ce mult imi place Sara ? De fapt mi-a placut inca de cand era in burtica ta si ne-ai pus poza cu echografia.
O intrebare pt fetele care si-au depus actele pt CIC: exista un termen limita pana la care se pot depune actele ? Eu intru in CIC incepand cu data de 29 dec, m-am gandit sa ma duc sa depun actele dupa 12 ian ( dupa botez ), e tarziu ?
Siiiiiim, trezireaaaaaaaa !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Luymultumim!Si eu sper sa fie cuminti!A mea macar doarme de la 21 pana dimineata,dar nasicu...Are 6 luni si e cam cluberbaby.
Dosarul pt CIC trebuie depus in termen de 60 de zile de la terminarea postnatalului,deci e ok sa-l depui dupa 12 ian.

POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabrielaaaa, ce dulce e Sara. Si nepotelele tale la fel.

Luy, poti depune actele pentru CIC in termen de 60 zile de la terminarea concediului medical. Asa ca poti linisita sa depui actele in ianuarie. Eu le depun azi, dar eu de fapt sunt in CIC de la 1 noiembrie.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Mai dar s-a dat startul la tumbe si acrobatzii pe aici. Ce haios e Stefan, parca ar fi o masina cu rotzile in sus. Sim, Rox, Cecilia, Aniast bravos pt schemele simpatice ale baietilor vostri.
Da' dulcetzurilor noastre nu le plac rasucirile de trunchi??? I-a repejor, fuga la miscare sa faca fetele silueta si talie de viespe, ca la al meu nu-i plac sedentarele.
Paoate-poate ma incuscresc si eu. Deocamdata Teo asteapta sa-si gaseasca Alessia scutece pe masura, si mai vedem...

diwana nu-ti mai face inima rea acum de sarbatori, nu esti singura care nu-si gaseste ceva potrivit. Si eu am innebunit cautand. Pur si simplu nu reusesc sa inchei ultimul nasture, iar la pantalonii cu fermoar nu ma risc, ca iute le sare cheitza. Mda, deci talia e aproape inexistenta(sau lipseste cu desavrsire). Eu ma consolez cu piticu in brate si ma gandesc ca lumea se uita de sarbatori la copil, la brad, luminitze, beteala.

Roxana sa treaca genunchiul repejor. Vad ca te-a remontat iesirea asta. Zi-mi si mie cum e cu proiectorul acela de lumini?
Nu te intereseaza una bucata cont triburile? Sunt in zona fierbinte si nu mai fac fatza. Asta daca ai chef de agitatie.
Aaaa... cu trisatul... daca zici ca a avut dezlegare la 2 perechi e de inteles. Andrei ce a primit in cutia de dedesubt?
Apropos de Banica si Andreea Marin.... Isabela, ieri, el probabil se pregatea de concert si ea dadea un interviu(intr-un studio la nu's ce televiziune) pe la 5... vb de dragoste, cum s-au cunoscut, cum isi petrec timpul liber, cica se uita la seriale bune... Normal ca are timp, din moment ce nu se ocupa de copil si se tine de interviuri. Mama denaturata. Stiati ca eu si Andreea suntem nascute in acelasi oras? In Roman. Am si invatzat la acelasi liceu.

Teodora ce ti-au zis la Budimex, ce are bb?
Urmy, da' ce a obosit baiatul tau la cumparatu. Pai cred si eu, daca a probat de toate, inclusiv banda rulanta.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!
Luy, sunt treaza de pe la 9, dar am stat cu puiul pt ca ma simt cam vinovata . Aseara era in leagan si stateam in fata lui si vorbeam cu el. M-am intors o sec cu spatele si domnisorul meu s-a apucat cu manutele de barele de la leagan si s-a ridicat in fund, leaganul s-a miscat si el a alunecat pe jos, era pe burta pe covor, precum o broscuta. Nu stia ce se intampla, nu zicea nimic, dar cand l-am luat in brate a inceput sa urle. S-a potolot el repejor, dar eu ma simt tare vinovata pt ca nu i-am legat centura De aia nici aseara nu am mai intrat pe aici, am stat sa il analizez.
Rox, sa iti fie de bine distractia, imi pare rau de cazatura.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput