Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
Annisia spune:
Sim, stai mai linistita! Fa rezervarea! Si daca pufai eu, care e treaba? Doar nu crezi ca ma apucam eu sa aprind lulea dupa lulea cu atatia bebei langa mine???? Pai nu ma luau mamicile la scatoalce?
Iote mai iau cate un pusti care se tine pe picioarele lui si ies afara la zapada! Numa ca va trebui sa va las guguloiul meu plocon. Nu-i bai, ca e educat....
Micul Yannis creste mare
tomasa spune:
Luy, n-am mai apucat sa citesc nimic. Ce s-a intamplat la Curte? Au innebunit scriind la globuletze? Hi, hi, hi! Daca da, e clar ca-i vina mea
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
sim_stoian spune:
Tomasa, pai i-a zis tanti aia lui Betty ca au venit asa de multe mamici anul asta cu globulete la scris. Probabil se gandea si ea ca suntem vreo secta, ceva
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Annisia spune:
Vaiii, ce suparata sunt!!!! Am fost special la curte sa imi iau niste cizme rosii, cumparate in ianuarie. Ei bine, nu ma mai incap... Si erau dementiale!!! Ce rau imi pare!!!!! Nu le mai pot trage pe picior si gata... Mama lor de cizme... Nu zic de sunci... Dau vina pe cizme... Ca au intrat la apa... Hihihihihiiiii.
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Ancasilv, ai fost cu el la spitalul de copii? Fa intai o tura pe acolo si apoi vezi daca e de tait ori ba. La Marie Curie au chirurgi buni. Ma gandesc ca pentru un bebe trebuie un chirurg specializat... E drept ca sunt si barbati in toata regula cu oute de asa dimensiuni...
Micul Yannis creste mare
isabeluta spune:
pentru cele 3 lunisoare implinite Alexandra Mihaela de mami Cristina Florea si Dariade mami Erina!!!
Alinush asa ma gandeam si eu, doar ce o vazusem la "Nasul"...eiiii ce ti-e si cu vedetele astea...mie una nu mi-a placut faza cu bodygarzii ce nu au lasat sa-si viziteze puiutii si alti tatici pe moitiv ca erau in acelasi salon cu Zana...nu stiu daca o fi fost adevarat, dar daca a fost...
Sim las` nu te consuma daca nu a curs sange si a tacut repede inseamna ca nu-i asa grav. Oricum a uitat deja...la mamica suparata sa treaca!
Urmy ce frumos statea Tudor in raft printre marfuri...hihihi...si pe banda la casa...
Gabriela ai o fetita zambareata si dulce foc!
Rox, off se mai intampla! Nu destul aveai problema mov acu esti mov si in genunchi! Uite sa fie fie bine piciorul.
Ramonaiani condoleante!!!! Doamne m-ai lasat fara cuvinte...
Recuperez din urma cu cititul, alaptez si revin.....
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, da, Spy Game l-am vazut si mi-a placut, dar mai mult i-a palcut sotului.
Sper ca te referi la film, nu la Brad Pitt! Nu ca Brad nu e un tip valabil, care place si barbatilor, dar ma-ntelegi...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
isabeluta spune:
Vad ca s-au rezolvat probleme cromatico-capilare pe aici.
Annisia mie mi se pare OK titulatura de Miss...iar rozul te prinde f bine sa stii!
Apropo cred ca Yannis e cel mai plimbat bebe de aici si bine face cata vreme e scos la aer curat pe la munte si prin alte zone rustice!!!
Mai voi ma ofticati cu papanashii vostrii!!!!! Weeeee weee
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
kriss79 spune:
La Multe Lunite Daria si Alexandra Mihaela!!!
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)