Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Da, asa se numeste acum. A explicat bine Anca. Oricum, daca ajungi acolo si ai nedumeriri mai bine suna pe una din noi si iti iesim in cale . Asa a ramas, joi la 12.30.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Fac stanga la trecerea de pietoni si apoi iar stanga. Ajung la un bloc, care are la parter un restaurant intitulat ~La misto~? Sau la misto ma iei tu pe mine??? Hihihihihihi...

Micul Yannis creste mare

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sa halimmmmmm!!!!!
Ma apuc de cura. Nu mai mamanc nimic pana joi....

Sim, eu zic sa le dai, totusi, un telefon oamenilor sa-si faca stocul. Cu niste manacioase ca noi, sa nu ne trezim ca li se termina marfa... Hihihihihihi....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

O sa dau un telefon sa rezerv o masa de 10 pers la nefumatori. Ca sa fie ceva, cat de cat. Oricum, sunt sigura ca va fi liber salonul ala in timpul zilei.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Cu niste manacioase ca noi

Micul Yannis creste mare

cine, mai noi, care facem parte din clubul manechinelor care beau apa plata cu lamiie??? Nuuuuuuuu

anca si Bb Vladut...

Mergi la inceput

La nefumatori, da.... Si fumatoarele sa pufaie in buda, ca pe vremea liceului... Ce vremuri de glorie...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Fetelor, lasind gluma la o parte, nu stiti vreun chirurg bun?
Roxana, la noi nu crerd ca e congenital ca ma gindesc ca se vedea pina acum. Cred ca e dobindit. Si asta se retrage, in marea majoritate a cazurilor. Sper si ma rog la DD sa fie doar atit!

anca si Bb Vladut...

Mergi la inceput

Ancasilv, un chirurg bun pentru ce? Eu stiu mai multi, dar unde vrei sa taie? Sau ce?....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Annisia, uitasem ca tu mai pufai. Cred ca nu mai rezerv nimic, vedem cum ne asezam cand ajungem acolo.
Anca, la Thalia am facut botezul. Am rezervat unul din saloane, cel din stanga imediat ce intri. La noi nu s-a batait lumea, desi ar fi fost ceva loc in partea dinspre intrare. Mancarea a fost excelenta, sevirea ireprosabila.

Povestioare

Mergi la inceput

Mamaaa, ce ma fac? M-au sunat astia de la munca... Ce credeti? Joi e petrecerea de sfarsit de an... Nu-i bai, ca ma arunc si pana acolo. Asta inseamna ca s-a ales-bules somnul meu... Joi o sa fiu aurolac prin Micul Paris...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput