Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
ANDREEA11 spune:
Fetelor ma refer la desfundarea de canal lacrimal pt bebiculk meu! Numai asta am in cap incat nici nu mi-am dat seama ca mai exista si alte canale in corpul uman! Va rog din suflet sa imi raspundeti dc desfundarea de canal lacrimal se face cu sau fara anestezie la un bb de 3l si 1/2! Va rog iertati-ma ca nu am explicat corect insa sunt super speriata!
alinus_25 spune:
Andreea, despre desfundarea canalului lacrimal iti poate spune Emma mai multe (Aeperju). Te rog spune-mi si mie care sunt simptomele, ca si la al meu bebic i-a curs ochiul drept si acum stangul, de mai bine de o sapt.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
sim_stoian spune:
Neatza!
Andreea, Emma (aeperju) ii desfundase canalul lacrimal bebelusului ei. Da-i un PM, poate il citeste repede.
Sabina Y, iti dau PM.
Stefan se intoarce de pe spate pe parti, dar nu manifesta inca interes pentru intoarcerea pana pe burta. Nu-i nimic, io astept
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Fetelor,bebe al meu a avut firisoare de sange in kaki in seara asta.Maine la prima ora suntem la doctor si intre timp ne-a spus pediatra sa-i dau jum de smecta in ceiut de menta.S-a mai confruntat una dintre voi cu aceasta problema,spuneti-mi ca sunt disperata
teo
Erau de culoare rosie? Ca atunci e posibil sa fie de la vreo ruptura anala. Probabil s-a scremut prea tare. Posibil sa fie constipat daca-i dai formula. Cred ca noi am avut cateva puncte, nu sunt sigura. Oricum, la control ni s-a spus ca e ok, nu e nimic grav. Eu de atunci tot analizez kk lui Tudor de rade husbandul de mine, dar nu am mai vazut nimic.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Yaia, super treaba asta cu inotul. Si la noi se fac cursuri de inot la varsta asa frageda dar doar in Bucuresti (din pacate). Pentru bebelusi pana la 6 luni vine instructorul acasa si lectiile au loc in cada + masaj profesional iar dupa 6 luni la piscina. Chiar, fetele din Bucuresti, nu v-am auzit zicand nimic despre inot. Nu va dati bebelusii? (la inot, evident)
La noi se fac in piscina de copii de la 3 luni si minim 5 kg. :)) Si insotit de unul din parinti.
alinus_25 spune:
Mama cat puteti scrie. Nici in prenatal nu ati scris atata, si vb aia, s-au discutat vrute si nevrute pe atunci.
Eu m-am delectat vizual cu carnatzii prezentatzi super-artistic. Da' sa stii Devyla ca strugurii's acri si carnatzii se digera greu. Eu mai astept cu carnatzii. Merg sa-i "vad" pe-ai mamei de la Roman. Imi plac mult si tzinutele Erikutzei. Cine i le alege? Si de unde as [putea cumpara si eu un body de blug(blue-jeans?
Vad ca lumea e cu chef de club pe aici. Si noi am zis ca macar de sarbatori, cand vom merge la ai mei(sa am cui i-l lasa), si intre 2 papa sa intram intr-un club, ca taaare e grea rutina asta alaptat-kkt-spalat-schimbat-plimbat-etc-etc---si iar alaptat--- Bine macar ca bebelinu nu inceteaza sa ma fascineze si minuneze in fiecare zi cu privirile si vocalizele lui dragastoase.
Bernixule, da' tu cand pui niste poze proaspete cu micutza ta sa vedem cat de mare a crescut? Sau ai pus si le-am ratat eu? Ca mereu ma amagesti cu alea vechi si dedemult din album.
Intre timp vazui si pe Tudorel-Frumusel al lui Urmy. Ce bine ii shade cu buline.
Si eu am cautat o costumatzie rosie mai de doamne-ajuta pt copilu meu, si m-am ales cu una portocalie. Deh, ati cumparat voi toate costumele de Craciunei si la Barlad ciu-ciu a mai ajuns.
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, am fost la Invazia, sa zicem ca a fost ok. Nicole Kidman arata traznet, dar e prelucrata digital ca nici zambetul nu mai e al ei. Nu am vazut alt film in afara de Bourne Identity. Am cautat Supremacy pentru ca mi-ai mai zis de el si nu am gasit nicaieri.
Mie nu prea imi place Nicole Kidman. Too blond! Supremacy are ca personaj negativ (killer) un tip super cool, Karl Urban, care a jucat si in Lord of the rings. Dar in Supremacy arata bestial! Iar Ultimatum e cireasa de pe tort. Leaga totul atat de bine si e super inteligent facut. O sa-l iau azi pe DVD ca sa-mi intregesc seria...si e un cadou minunat pt hubby!
Roxana_G spune:
Neataaa. O noua saptamana cu micii mei teroristi, cu cumparaturi de facut si cu pregatiri de Craciun. Daaar...astazi avem serbare la gradi si concertul lui Banica.
Pe mine nu contati la intalnire, eu sunt cu copiii pe cap si trebuie sa o chem pe mama. Cu mine nu ii pot lua pe amandoi ca ajung la nebuni. Si asa miercuri e mama ocupata taman cand trebuia sa ma duc la control pentru problema mov si nici nu stiu cum voi face, cred ca trec si ii las la mama soacra.
Sabina, felicitari pentru botez, bine ca a iesit totul bine si Gheo e acum crestinat. Eu abia astept pozele. Cat despre rasucirile lui Gheo, asta e numai inceputul. Andrei s-a mai potolit momentan, dimineata exersa insa nu a reusit sa isi prinsese o mana printre gratii. Acum exerseaza invers, triseaza si se tine de aparatorile la pat, insa nu reuseste.
Annisia, nu iti mai zic ca arati bine ca stiu ca nu ma crezi. Are dreptate Sabina ca ai maini si picioare subtiri. Cand te vopsesti?
SabinaY, sa stii ca Andrei nu facea nimic pana acum. Dar nimic. Asa sunt copiii cred, cu evolutie in salturi, cel putin Alex asa era. O sa vezi ca se intoarce si Erika, o perioada ii mai ramane manuta sub ea daca e de pe spate pe burta. Invers e mai simplu.
Urmy, bine ai revenit si felicitari pentru botez! Inteleg ca sunteti bine in general. Tare dulce Tudor! Si ce mare pare.
Afibebe, mai usor cu mancarea grea acum ca sa poti balota si tu o sarma de Craciun. Multa sanatate, baga un metoclopramid si scapi de belea.
Yaia, mi-a placut chestia cu blondul. Subscriu, mie nu imi placea de ea nici inainte. Nene dar acum blonda cum e, e perfecta. Zau daca pricep ce i-au facut. Poate vezi un trailer pentru film ca sa te lamuresti despre ce vorbesti. Al meu zicea ca a avut un soc la inceputul filmului si nu era sigur ca e ea. O sa ma zbat si eu sa procur Bourne astea, dar motivatia expusa de tine ramane secreta. Ma refer pentru Supremacy.
Nenica m-a capiat fie-mea. Azi s-a trezit taica-sau la 9 si nu am mai dus-o la gradi. O duc direct la serbare. Dar are terebentina, nu stiu ce are. Si mai e si tanti la curatenie, incerc sa le tin separate ca sa nu ma enerveze ca miercurea trecuta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alinus_25 spune:
Ia sa va fac si eu un rezumat pe ultima saptamana.
Teo s-a ales cu colici uratzi de tot , in urma minunatului tratament cu siropel antibiotic. Drept urmare, seara intre 22.00 si 02.00 mi-am rupt umarul carand si plimband bebicul sa se linisteasca. Taticul lui a rezistat eroic cu noi in dormitor, desi intre timp a devenit ofiter-pompier si a trecut si el la program de 8ore.
Buba inca mai colecteaza. Am prins-o intr-o zi cand tocmai se sparsese , am strans-o putzin si dupa tot puroiul a mai iesit o chestie cat un bob de orez, galbena si tare-tare ca si consistenta. Nu stiu ce o fi fost, dar de cand i-am scos chestia aia pare ca e spre vindecare. Si dr spusese sa nu storc deloc pe acolo.
Ma rog... poate copilului ii ramasese vreun firicel de atza/scama de la mesha care a avut-o bagata acolo in gaura dupa operatie, si de asta nu s-o fi vindecat nici cu mama antibioticului.
Lunea trecuta Teo al meu a implinit 2 lunitze(multam pt urari, Danielle ), 59cm(hmm, body de 62cm nu-i mai vin de multa vreme), si...surpriza 5350 grame.
A luat 1450 g in luna a2a, fata de 900 in prima. Si ma mandresc cu laptariile mele, care apropos, intre timp s-au reglat, si asta numai cu masaj cu ulei de fenicul si rareori cate un ceiutz de chimen si anason.
ANDREEA11 spune:
Alinus_25 canalul infundat are urmatoarele simptome: secretie oculara abundenta de culoare alb-galbui care se accentueaza ca si cantitae in momentul in care copilul plange, copilul se trezeste cu ochisorii lipiti, iar la masajul ocular (care se face in coltul intern al ochiului ) ochiul se umple de secreti. Secretia devine mai abundenta si at cand ochiul este expus la aer rece si vant! Dc stiti ceva si despre oftepro va rog anuntati-ma.
Apropos, se pot scoate copii afara cand ninge? Nu am intalnit nici o informatie despre asta1
Am vazut ca intrebase cineva acum vroe cateva zile despre o schema de diversificare. Eu mi-am facut una consultand ,,Mama si copilul de capraru", sfaturile medicului de familie si a ltor prietene si cunostiintele mele de pediatrie dobandite in facultate! Dc vreti sa v-o ofer cu mare placere!