Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
devylla spune:
Neata tuturor.
Vad ca v-au palcut carnatii mei...sunt si pare buni,iar eu tare modesta
Va inviti cu drag pe toate la o portie...am pentru tot clubul
Rox daca te incumeti sa vi pana la mine...te astept cu drag...tragem o petrecere impreuna
Ieri am fost sa cumpar cadouri pentru nepotei,e ziua lor pe 24...pentru cel mic m-am descurcat cumva cu un set de politist...catuse,pistol,insigna s.a.m.d...dar pentru aia mare ne-am cam fatait tot magazinul.I-am gasit un set cu un pistol spray pe baza de carioca...cu care pulverizeaza pe niste foi speciale si apar modele frumos colorate...sclipicioase...m-am tot gandit daca o sa ii placa...ea face 7 ani si imi e sa nu i se pare deja plictisitor.
Vreau si eu zapada,...dar cum aici?Cand la pranz sunt 12-15 grade?
Offf,vreau si eu un Craciun Alb ca-n povesti...
Rox ce de poate Andrei.Bravo!
Noi inca ne chinuim sa prindem obiecte in manutze...ieri am pus-o pe burtica pe podea sa vad ce face...si am intors capul in alta parte pt o clipa,a inceput sa planga...cand ma uit la ea,era jumatate intoarsa,insa ii ramasese manuta sub ea si o durea...am ajutat-o nitel si s-a rostogolit....hihi
Tot ieri in magazin,gasisem o Minny(cum s-o scrie?)mai mare ca Erika...si i-am tot fatait-o prin fata ei...maaamaa ce incantata a fost...gata deja se imprietenisera,radeau in hohote.Am zis ca asta primeste de la mosh...ai naibii astia de la disney...baga niste preturi
Kriss felicitari pentru bebel crestin!Si eu deabia astept
saptamana viitoare.
Sim m-am jucat si eu in disperare,ma acompaniase si al meu...si ne jucam de zor la 1 noaptea...cand el avea de pregatit o lucrare...insa mi s-a terminat trial-ul...tu zici ca ai full?Cat te-a costat?
Sabina ma bucur ca a fost frumos la botez.Felicitari pentru bb Gheo crestin.Deabia asteptam sa vedem pozici
Miss Balaceanca esti frumaosa foc.Arunca si tu aici peste ocean o bucata de socrici,nu fi egoista...doar tu...
M-am dus la astia la macelar si i-am intrebat daca au sorici...crud,il preparam eu....Se uitau tampi la mine si a venit si intrebarea...DOAR sorici???...Ce sa mai zic...cred ca imi fac ferma...
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
devylla spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2639667740101620375ASxfQr
offf ce-mi faci tu mie...
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
urmychance spune:
Buna dimineata,
Eu am cam disparut o luna, a fost botezul lui Tudor, nu am avut acces la internet o saptamana, apoi m-a solicitat Tudor la greu, apoi am pierdut vreo 2 saptamani citind din urma si apoi nu am mai facut fata. Am de citit cam 18 capitole. Nu cred ca am vreo sansa. Nu face cineva un rezumat cu evenimentele importante din ultima luna?
Annisia ti-am vazut pozele. Yannis s-a facut FRUMOS FOC, e adorabil. Tu arati minunat de asemenea. Ai slabit? Ce palariuta/caciula ai.
Si ati fost la munte...super....eu nu ma hazardez niciunde. Singurul loc public unde am fost cu Tudor a fost la baby expo. Mai incerc o iesire la restaurant alaturi de alte mamici cu copii vineri. Am mari emotii. Annisia am cateva intrebari legate de ce am vazut prin pozele tale. Poti sa imi spui locatia si preturile pt urmatoarele produse?
Bastonasul acela rosu, lenjeria roz cu bleu si costumul acela rosu cu blanita alba?
Multumesc.
Inca o data felicitari pt frumusetea voastra.
Noi suntem bine, Tudor face azi 3 luni, mergem la dr. si venim cu data exacte. Eu cred ca are cam 67 cm si 7 kg. Va spun mai pe dupa amiaza.
Uitati si cateva poze de luna asta.
http://picasaweb.google.com/urmychance/TudorATreiaLuna
Va pup, tare mi-a fost dor de voi.
Intalnirea de care am citit, se face fara bebici?
afibebe spune:
buna dimineata,
nu pot sa dorm.
mi-e tare rau.
iarasi am facut alergie.
de la carnat.
pana pe la 20 de ani am avut probleme insa ultimii ani am mancat fara probleme.
ei bine problema se reia.
adio carne de porc.........
am inceput sa iau claritine si sa vad poate scap de petele rosii pana la Craciun.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
SARBATORITILOR DE ASTAZI
Ii felicitam si pe ingerasii care ieri au implinit 2, 3 si 4 lunisoare.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
gema spune:
Teo, stiu ca vine tarziu raspunsul meu legat de kk des al lui Mihutzu.........si noi am patit asa si nu au fost probleme. Se intampla asa uneori si poate fii de la hrana noastra sau pur si simplu. Eu nu i-am dat atunci jumatate plic Hydrasec pentru ca era duminica seara si imi era teama de deshidratare pana ce vb. cu dr. Nici nu am am vorbit pentru ca si-a revenit dar am intrebat la control si a zis ca este ok atata timp cat nu exista febra si stare generala alterata.
Moldoveanca, ce patesti tu a avut fetitza Mariei parca, dar probabil nu a obervat problema ta ca sa iti poata raspunde. Stiu oricum ca nua fost ceva grav.............MARIAAAAAAAAAAAAAAAAA ajuta fata ca este ingrijorata.
ANDREEA11 spune:
Neata,
Cat ati putut scrie in ultomul timp... Eu am fost in curatenie generala si am cam pierrdut sirul..Vreau sa va rog din suflet sa mi raspundeti la o intrebare: cum se face desfundarea de canal cu sau fara anestezie? Stiu ca era cineva care facuse aceasta interventie, va rog faceti-va timp si de mine si lamuriti-ma!1 Va multumesc din suflet!
urmychance spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Neata,
Cat ati putut scrie in ultomul timp... Eu am fost in curatenie generala si am cam pierrdut sirul..Vreau sa va rog din suflet sa mi raspundeti la o intrebare: cum se face desfundarea de canal cu sau fara anestezie? Stiu ca era cineva care facuse aceasta interventie, va rog faceti-va timp si de mine si lamuriti-ma!1 Va multumesc din suflet!
te referi la dinti, nu?
se baga un ac mic spiralat.daca este infectie si te doare doar un dinte si nu toata partea, nu se face anestezie. sau poate sa iti faca cu ceva fara adrenalina.
devylla spune:
quote:Tocmai am venti cu mama de la dentist...daca maseaua nu are nerv lucreaza pe canal fara anestezie...insa daca maseaua inca are nervul...doare tare fara anestezie.
Originally posted by ANDREEA11
Neata,
Poze