Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
Annisia spune:
Fetelor, am uitat sa va spun!!!! Candidez la Miss Balaceanca - votati-ma!!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2621691480101620375ZoFUPE
Micul Yannis creste mare
bikmaria spune:
quote:esti o draguta ,te prinde rozul!
Originally posted by Annisia
Fetelor, am uitat sa va spun!!!! Candidez la Miss Balaceanca - votati-ma!!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2621691480101620375ZoFUPE
Micul Yannis creste mare
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Sabina spune:
lalala lalla, votati va rog Annisia!!!
mai , pe tine te salveaza mainile si picioarele.
Sunt subtiri!! ma refer la brate si la gambe.
De aia tu nu-ti arati kilele, serios!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
LA MULTI ANI!-MAYA de MISSY
-TUDOR CONSTANTIN de URMYCHANCE
-NATHAN de TABY LA MULTI ANI!MIHNEA ANDREI papanasul TEODOREI_MIHAILESCU
SA CRESTETI MARI !
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Annisia spune:
Offf, mie imi este tare somn, mai gagici! Abia am reusit sa ne regresam de la munte. Ningea asa de frumos, dar drumurile erau necuratate si am ajuns in cinci ore. Drum pe care il faceam in doua ore juma maxim...
In rest, am mancat precum o scroafa. Nici nu ma mai taie astia de Craciun, ca cica is prea grasa... Mai bine ma tin de prasila...
Am halit la sorici de cred ca o sa ajung sa fac alergie. Mi-am luat din Piata Matache un super sorici si il haleam in loc de cipsuri... Am baut la vin fiert, de a dormit copilul neintors... Treburi din astea... Dar ne-am distrat super marfa. Abia astept sa treaca Revelionul sa mai bag un munticel ceva...
Pana una alta, ma bag mai intai la un somn dulce alaturi de baietii mei... Noapte buna fetite dragute!
Micul Yannis creste mare
bikmaria spune:
LA MULTI ANI! MANDARINUTZA -ultima mamica de la noi ,sarbatorita anul acesta
bikmaria spune:
noapte buna ANNISIA .
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA mamici si bebici!
bikmaria spune:
OF,NU POT SA DORM
prisi spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
OF,NU POT SA DORM
nici eu , am vazut un film... acum ma duc in pat ca restul familiei e satula de somn
maria pai nu ziceai ca ai treaba in seara asta... trebuia sa dormi tun
pupici si noapte buna
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)