***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 10
lbelciug spune:
Buna fetele,
iar sunt in urma cu cititul caci am avut un week-end plin. Vineri a venit Mosul la mine la servici, duminica am participat la un DC Christmas Party cu mamicile din grupul cu Matei
si acum doar ce-am terminat de incarcat pozele pe net. Va invit sa ne vizionati in albumul din semnatura, incepand cu aceasta www.flickr.com/photos/10550092@N08/2117183101/in/set-72157603235562212/" target="_blank">POZA. Puteti sa ma vedeti aici si cu NOUA FREZA! Astept impresii!
Gravi, nu exista o ordine pt filmulete.Alegi tu pe cel cu tematica care iti placa.
Revin dupa ce termin de citit.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
carstea spune:
Mihamora ce marca sunt borcanelele de para simpla?Tot nestle?
Hai sa va zic ce am patimit azi.(M-am gandit la Raluca si la toate mamale cu bebei mofturosi, si am zis ca sunteti eroine daca patiti zilnic chestia asta)
Deci m-am gandit sa incerc copilu cu un borcanel de legume ca pana acum a mancat numai bucatareala si miercuri plecam la Baile Felix si zic sa-i dau borcanele pe drum.Din stoc aveam in casa niste borcanele din franta care respectau toate normele(fara sare si alte porcarii) numai ca nu continea legumele cu care era el obisnuit.isi provoca singur voma/Adevarul era ca aveau ceapa si un gust de somoiog.Precauta am pus si ceva la steamer ce aveam prin frigider:dovlecel, morcov ,si o felie ardei(fara cartof dulce)dar a urlat cat l-a tinut gura si n-a vrut nici de asta(era cam mult dovleac)M-am apucat repede de ras un mar si l-am blenduit cu o 1/2 banana dar fiind cantitatea mica blenderul nu a reusit sa marunteasca banana prea bine.In urlete de nervi si foame areusit sa termine ultima amestecatura si i-am dat in completare 70 ml lapte. Cu ocazia asta a mancat si copilul meu mar crud ca pana acum numai la steamer i l-am facut.Am reusit sa-l culc
Mama nebuna ce sunt .Mi se rupea inima stiind ca eu eram de vina.Deci trebuie sa ma fac gospodina ca altfel nu merge.cred ca o sa rada tot familionul de mine ca toata lumea stie ce mestera sunt.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
vas spune:
Salut. S-a culcat printesa care e cam mofturoasa azi, ca nu si-a facut somnul( imi amintesc de Andrada cu lamentatiile sugarului neodihnit).
Lauradi, ce figura e piticul tau cand se trezestre. El si Antonio cred ca au cel mai lung par.
Liviana, ce frumos te-ai tuns. Si eu am fost azi sa ma programez. MAine ma fac si eu frumoasa. Ce diferiti mi se par baieteii tai. Dar sunt atat de frumosi amandoi, iar tati e mandru tare.
Chiqui, se pare ca mai multi vor fi de sarbatori stirbi, dar sa vezi ce dinti vor avea, ca doar nu degeaba ii astepta atat.
Ionice, dupa ce am inceput diversificarea mai serios si Eliza facea kk destul de des. Acum de vreo saptamana vad ca se rezuma la 2 pe zi. Cred ca pana li se regleaza si lor treburile interne. Principalul e sa aiba consistenta buna, adica sa nu se constipe sau sa faca diaree.
Eu am o problema si deja ma enerveaza la culme. Sotul meu are la servici un coleg a carui sotie a nascut cu 4 luni mai tarziu decat mine. Deci fetita lor are 3 luni jumate. Il inebuneste pe al meu sot ca copilul lui mananca de toate: pireu, legume, carne, ciorbe, fructe; face pasi aproape nesustinuta; rade,de la 5 luni o sa o puna in mergator, ce mai e copilul minune.Toata ziua la servici il innebuneste si el saracu e deja disperat.
A venit si azi cu alte povesti de mi se zburleste parul cand il aud. Ma si gandes la Pepsi, ce ar face cu ei.
Scuzati-mi aberatiile dar simteam nevoia sa spun cuiva care ma intelege.
Ma duc sa fac treaba cat mai doarme printesa.
Revin.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Ionice spune:
Asa ma gandeam si eu Vas, am vorbit si cu dr si mi-a spus ca fiecare are ritmul lui...Mi-a dat sa-i dau Imodiu, dar nu prea as vrea...o las sa se regleze singurica...Pana atunci o voi chema cacacila:) in continuare.
Cat despre copilasii minune...la fel iti spun..fiecare are ritmul lui si totusi e bine ca toate sa se intample la momentul lor...Dupa parerea mea, nu trebuie sa ne grabim cu nimic si nu trebuie sa-o fortam.Si fetita mea vrea in picioare, desi are doar 7 luni...ma feresc sa o sprijim prea des.Cu alimentatia nu sunt de acord sa ne grabim sa le dam de toate..stomacelul lor nu este pregatit sa digere si nu facem decat sa fortam ceva ce natural nu se poate.Am discutat cu doctorul si imi spunea ca dupa noi cercetari este ine sa nu ne grabim
Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75
lbelciug spune:
Gata, am recuperat tot de citit cat a dormit piticu'.
numai_eu, e ok sa-i da conopida. Incepe cu cantitati mici. E ok si alt soi de mar, chiar in cantit normala.
Lavinia, felicitari pt “tata”, primul dinte si ridicatul in 4 labe! Aveti motiv sa .
Motannel, reteta pt cioco e aiciwww.gustos.ro/retete-traditionale/romania/ciocolata-de-casa-1.html" target="_blank">http://www.gustos.ro/retete-traditionale/romania/ciocolata-de-casa-1.html.
Hihi, Vas, ce faza cu taticul si geamanul lui. M-a distrat faptul ca inca nu face diferenta intre ei, mai ales daca sunt imbracati la fel. Saru-mana pt aprecierile privind freza si baietii! Spune-i sotului tau sa nu ii mai dea atentie colegului cu pricina, sau sa schimbe subiectul. Abereaza rau sau e total dezinformat.
Pepsi, frumoase pozele cu baietii in masina. Mai, mai, ce ajutor de nadejde ai tu la bucatarie!
Carmen, m-am spart de ras la faza cu "sotu" si "omu"!
Didi, ce dragalas era Robert mititel!
chiquitita, spala fata o vreme la fundic numai cu apa si sapun. Ii va trece roseata!
poohy, eu folosesc pere romanesti luate in piata. Sunt f bune si safe, iar B le papa cu placere! Eu cred ca sunt bio pt ca au in primul rand au alt gust si se strica daca le lasi prea mult in camera.
Lauradi, e mortal Ducu cu freza lui de dimineata! Sa inramezi poza aia!
Madi, Didi, noi am fost multumiti de carucirul Hauck si de asemeni de patul pliant. Patul cel putin m-a impresionat cat de mult rezista avand in vedere ca M facea in toate felurile in el: tragea de el de il muta din loc, se batzaia etc.
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
andradap spune:
Salutare
Intru in graba sa va spun ca am scapat de griji, ba chiar mi-a revenit SPERANTA... ca nu ne prinde anu' NOU fara dintzi
Asadar:
1.) Exsudatul nazo-faringian este OK... deci nu are nimik... Eu una ma cam asteptam sa NU fie febra de la gat... dar am zis HAI s-o fac si pe-asta...
2.) La eco nu au fost probleme
3.) L-au controlat si la plamani si totul e OK!!!
Si acum concluzia doctorilor (NU a mea... atentie!!!! ):
"POSIBIL sa apara dintisorii" TANANANAM TANANAM
Asa ca va dati seama ca acum in pauzele de facut treaba NU mai stau pe forum ci ma uit in gura copilului.... sa NU pierd momentul.... Si ar fi culmea sa NU fie dintisorii... nici de data asta Deci... PEPSI... poate le dau dintii la ambii baieti o data (si al tau si al meu )
Gata... revin mai tarziu ca acum profit ca doarme el ca sa mai fac ceva treaba
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
Graviduta spune:
Ma bucur ca v-ati amuzat.
Pepsi, o sa-ti trimit PM, pt ca ma intereseaza grila ta, chiar daca noi nu suntem alergici (ma rog, eu am ceva la praf, dar nu cred ca e alergie, un fel de rinita).
Vali5, pai da, doar pufusorul a mai ramas de capul ei, ca era paroasa cand am nascut-o. Nici nu stiu din ce o sa-i ia motul la un an.
Carmen, tare nr. 1 a ta! Presimt ca o sa fie o mare figura.
DidiAlex, mai da' ce smecher e el pe masinuta si intr-o soseta. Am incercat sa vad albumul cu poze socante, dar scrie ca e gol.
Poohy, eu i-am dat pere romanesti, luate din piata. Da' nu stiu ce soi sunt. Au coaja mai groasa si mai tare. Si sunt uratele, nu aspectuoase, sper sa nu aiba cine stie ce in ele.
Lauradi, poti sa-i faci codite . Glumesc, desi am mai vazut baietei cu codite. Cred ca mamele vroiau fetite, de fapt.
Ionice, intebare: de ce-i mai dai supita dupa bolul de legume? Asa se da la bebei mai mari? Nu se mai da lapte completare?
Andrada, mi te imaginez facand cate ceva prin casa si apoi fuga la Antonio sa-i deschizi gurita, iar mai faci ceva, iar il controlezi..
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
Liviana, imi place poza asta http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/2117184399/in/set-72157603235562212/ tare mult. Ati fost intr-un spatiu de joaca sau la cineva acasa?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
mica0307 spune:
Am primit azi pachetul cu calendatul si agendele si...sunt extrem de dezamagita. Am ceut coperta la agenda grena si este maro, sunt foarte prost taiate, pozele au fost date la rezolutie foarte mare...si au iesit tare nasol.... Saraca Maya parca are pojar in toate pozele...trebuia sa fie cel mai frumos cadou pentru parintii mei, sot si sora...dar am dat-o in bara... imi venea sa plang de ciuda cand am plecat de la posta.
Imi pare rau ca am recomandat firma sau persoanele respective. Sper ca cine a mai facut la ei sa aiba mai mult noroc.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lbelciug spune:
Graviduta, am fost intr-o vila unde in mod normal se desfasoara programe After School. In week-end insa se poate inchiria pt diverse evnimente. A fost foarte fain.
Mica, Poohy, imi pare rau pt experientele cu calendarele. In 2005 am facut si eu cu poze de-a lui Matei, insa am apelat la o tipografie de la Unirii, X Press Printing. Calitatea a fost deosebita si n-au costat nici f mult. Trebuia insa data comanda devreme la ei caci sunt f solicitati. Eu le facusem atunci in noiembrie.