***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana sa imi dai si mie reteta de lasagna ca arata tare bine. Am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa si fericita. Iti sta tare bine cu noua tunsura. Sa iti fie de bine .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Graviduta, asa..ii dau sa bea si lichid.Pireul de legume separat de ciorbita...Nu i-am dat ciorbita cu lingurita, doar legumele, fructele, branzica, etc.Am luat aceasta schema dupa carticica bebe pe care am primit-o de la una din fetele de pe forum.Mi se pare ok, ca in felul acesta o obisnuiesc si cu zeama(ciorbita):), dar totusi nu se ingrasa...:)) ori e prea cacacila, ori gresesc eu ceva, din aceasta cauza am cerut parerea voastra.

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, azi am primit confirmarea ca au fost puse la posta calendarele.
Mi-au trimis si o mostra si arata bine zic eu.Sper sa nu arate rau in original!Imi pare rau ca nu sunt cum ti-ai fi dorit!

Noi am fost vineri seara la tara la taiatul porcului dar sambata ne-am si intors ca detest sa stau prea mult la tara!Era f frig desi in casa erau cred peste 30 grade!Noaptea mi-a dormit f aiurea.Probabil a simtit ca a schimbat mediul si o fi fost si de la caldura de la soba!Pe drum la dus a fost f cuminte insa la intors, de pe la km 55 pana la intrare in Bucuresti a urlat in continuu.Nu stiu ce a avut dar nu l-am putut calma cu nimik!
Am vrut sa-i fac poze cu porcu dar....dormea atunci asa ca.....s-a ales doar nepotu cu pozici!
Si la tara i-am facut pt prima data supica cu galusti si i-a placut f mult.Am folosit doar galbenusul.

Aseara am facut si bradul dar n-a fost f incantat.Adik nu prea l-a luat in seama.Doar a tras de beteala si se uita la luminite.Probabil la anu' va intelege mai multe din bradul de Craciun!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, reteta am luat-o de aici: http://www.vulpeabucatar.com/retete/mancaruri/lasagna/index.html
Iese f buna, eu am pus carne de vita.
Imi este tare rau, cred ca am racit aseara.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Intrebare:

A folosit cineva la bebelus vaccinul ROTARIX?
Este primul vaccin oral impotriva stomach flu.

Se administreaza in intervalul 6-24 luni, deci inca pot sa i-l fac.

Boby cred ca are colon iritabil sau pur si simplu un virus ; cert e ca de azi dimineata iarasi face caca des, deja a facut de 6 ori azi.
Acum 1 luna si ceva cand avea simptomele astea dr a zis sa-i dau antibiotic si nu i-am dat; l-am reglat cu greu insa nu e in regula daca are mai mult de 2-3 scaune/zi.
Maine il ducem la CMU si cer trimitere la un gastro-enterolog.

cert e ca vreau sa-i fac acest vaccin si l-am cautat pe net sa vad daca e prin farmacii si imi spune ca nu e in stoc.
daca l-a vazut cineva de cumparat sau stie sa-mi spuna unde il gasesc, ii multumesc.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Lauradi, Liviana, Mihamora, Graviduta, merci mult de info despre pere Sper ca nu am uitat pe cineva ca am citit si acum cateva ore si acum am uitat :'((( ... Mai verific :D

Si cineva intreba (nu mai stiu cine , dar ) ce fel de borcanel am - eu am pere williams de la hipp - insa au orez.

Mica, imi pare rau de calendare... Nu stii ce nervi am avut eu duminica - probabil daca tipele de la Carrefour nu erau super nesimtite si nu ma lasau sa astept o ora (nu ca aveau treaba - ca la foto nu era multa lume, ci pur si simplu de nesimtire) luam calendarele si cu lunile gresit scrise ca merge sa scot si sa pun eu poza, numai sa nu le las poze cu Manu, dar asa, deja scoteam flacari pe nas. Plus ca ele nu pot sa verifice ce s-a intamplat cu comanda de a ajuns doar o parte, ca nu le intereseaza, asta e, daca vreau sa le iau p'astea daca nu treaba mea :D

Ella, imi pare rau de Pliko P3 :( Eu cu Uno cum am zis sunt chiar multumita, sta f bine Manu in el (de obicei cum o pun adoarme, apoi se uita f fericita in jur), e solid, nu se face umbrela si ocupa tot porbagajul, dar asta e - asa l-am ales. La primavara/vara vreau si eu sa ii iau un carucior super usor si micut pentru plimbari, dar ma felicit deocamdata ca l-am luat p'asta cand vad gropile, haurile, molozurile, tevile, gaurile, masinile, excavatoarele, camioanele, pietrele etc din Floreasca.

Cu rotarix-ul asta vad ca revine in periodic :)))) Eu stiam ca trebuie facuta prima doza pana in 3 luni - dar poate e alta versiune a vaccinului contra rotavirus ca am inteles ca sunt 2. Ultima concluzie a fost ca nimeni nu vaccinase bebeii - poate numai Pepsi - dar nu stiu ce a facut pana la urma
Acum si pe mine ma cam intereseaza dar nu stiu daca e bine cu Manu cu alergiile ei (presupuse sau nu) - ca eu 1/2 de timp pana la 5-6 ani aveam ceva la stomac si zaceam prin pat - o fi fost rotavirus? Sa nu ma mosteneasca si Manu
Poate intelegi tu ce am scris ca eu am recitit si nu mai inteleg nimic, insa nu am timp sa redactez

Liviana, eu nu ma bag la cuburi ca mi-am promis ca nu ii mai iau jucarii lui Manu in curand :D Sa vedem daca pot sa imi respect cuvantul :D

Andrada, felicitari pentru semnele de dintisori si pentru analize!

Eu sunt singura care nu se streseaza ca intra Manu stirba in 2008? Mie mi se pare foarte normal, mai are pana la 9-10 luni!

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Avem si noi 2 probleme:
1-face kk f rar si atunci se chinuie rau de tot.Azinoapte s-a trezit la 3.30 si a urlat ca vroia sa faca si nu putea si a facut pana la urma cu supozitor.Ii dau Milchzucker dar....nimik.Ce sa-i dau sa faca normal si el?
2.-avem probleme cu mancarea.De cateva zile abia mananca.Mai ales dimineata cand singurele mic dejunuri acceptate sunt ceai cu biscuiti sau lapte cu biscuiti.Altceva nu vrea!La pranz mananca pe reprize cam 170 piure de ce-o fi/supa etc.Abia il pacalesc sa ia primele lingurite ca apoi mananca!
Si acum i-am dat iaurtel cu mar si ce m-am chinuit sa-l faca sa ia primele lingurite........apoi a mancat 180 gr.!
Nu mai inteleg ce are!
Iar noaptea nu mai vrea bibele cu lapte.....doar san!
Help, pls!

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Buna seara dupa o lunga pauza. nu am lipsit din bucuresti, dar pur si simplu nu reusesc sa tin pasul. Mai am 2 capitole de recuperat, dar seara neurenul meu abia mai citeste citeva pagini si adoarme.

Intrebare: imi recomandati si mie un medic dermatolog pentru Mati. Are de mult timp deja niste pete rosiatice in care se gassesc niste bubite mai mici si mai rosii, mi-a dat dr o crema pe c are am facut-o la farmacie dar si trixera si nu merge deloc, chiar este mai rau. Sunt pe fata, pe linga urechi si intr-un obrajor. Multumesc mult.
Vreau sa ma duc miine la pediatru in loc de joi cum trebuia pt ca mi se pare ca este din ce in ce mai rau.

Revin cind termin de citit cu date despe noi.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor, nici Louisa nu are nici un dintisor si are aproape 8 luni.Dar nu ma agit,inca nu am vazut/auzit de om caruia sa nu ii creasca dintii intr-un final :)))) . Lare i-a dat pimul dinte la 6 luni si al doilea la 7. Louisa...pauza pe toata linia :)

PS: Multumesc tuturor celor care m-au votat la Miss Odiseea Sarcinii, va pup mult!

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Am pus pozici noi cu bradul , de la tara si ce am facut noi azi:AICI

DAVIDUTZ

Mergi la inceput