***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

didi, si eu mai spal la fund, (nu pot dupa fiecare schimbat)ca la noi pana se incalzeste apa la chiuveta dureaza minute bune in siiiiiir. Si cu spaun si fara. Mai incerc si cu alifii si cu fundu gol si cu spalat, tre sa iasa ceva.
lauradi, si la voi e zapada! Mama dar ce pletos, de abia astept si eu parul fica-mii! Poti sa-l faci rocker, sau artist ceva!
Am terminat supa de conopida, brocoli, morcov, cartof dulce si a iesit ceva odios. Cealalta avea gust de dovleac copt si era o minune pe langa asta. Nici nu o mai chinui cu lingurita! Pute in toata bucataria a ceva...verde!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Apropo de servetele noi in primele 2 luni am folosit niste servetele din hartie groasa care se udau cu apa si apoi se stergea copilul. Mentionez ca in aceasta perioada nu s-a iritat deloc. Moasa ne-a zis sa folosim din astea pentru ca nu contin chimicale. Poate gasesti si tu Chiqui asa ceva in Romania.

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Angiuta mi se pare foarte buna ideea, nu stiu daca o fi asa ceva si la noi, o sa caut!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Kay he-hei! la noi povestea nu e de ieri de azi. Acusi facem 8 luni si am inceput diversificarea de pe la 4 jumate, iar eu sunt asa de disperta pentru ca la inceput nu avea nimic cu mancatul din lingurita. Chiar daca nu manca mult si nu prea stia cum, deschidea gurtia fara probleme. Deci cu gustul e ea familiarizata de ceva timp...

numai_eu eu nu cred ca ce luam noi din supermarket, si, de altfel, nici ce luam din piata, sunt bio! Si taranii pun tot felul de chestii in ele acum ca sa creasca mai repede si sa fie mai frumoase. Oricum, din ce am vazut eu, la noi gama bio e ff redusa.

Ella si noi tot carut Hauck avem, e drept ca din cel mai greu, care a fost si landou acum se face si sport. Am vazut ce spune Didi referitor la marca, dar noi suntem multumiti de el, la raportul calitate pret, singura mea nemultumire fiind legata de greutate. In rest nu am ce sa ii reprosez, Are cam tot ce am cautat eu la un carut.

Pepsi multumesc

MIhamora ii dau branzica facuta de mine cu pastile de calciu lactic. Iese bunicica, ca am gustat si eu, iar cu caise era chiar buna.

Lauradi multumesc. UIte un si de la mine. M-am programat pentru miercuri la Gina Palicari, sa vad ce spune. Vai! E mortal Ducu de dimineata!

Carmen_So am ras copios de conversatia telefonica a domnisoarei tale!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

intru de la birou, desi arde pe aici de treaba...

pepsi, multumesc, cred ca mai aman cu biscuitii, cerealele de la nestle fara gluten sunt "Burtica sanatoasa".
Bune ponturi mi-ai dat cu bicicleta aia, asta vara cand il scoteam pe Boby ma tot uitam in parc ca si fetitele si baieteii aveau asa ceva si ma tot intrebam care ar fi criteriile de alegere.

Poohy, noi avem Pliko Pramete, este 2 in 1 desi vanzatoare ne-a convins ca e 3 in 1 fiindca inainte sa se faca sport se transforma si in landou ; dar landoul asta nu avea saltea si locul era cu denivelari, ce mai, o panarama; si voluminos, cu greu intra in portbagaj, si da, se strange umbrela dar se face de fapt o umbreloaie; iar scoica desi scria pe ea ca e 0+ , era destul de inclinata, desi din pretul total al caruciorului , aproape 20 mil, scoica a fost 5 mil; am vazut eu unele mult mai ieftine care erau mai bune, adica era mai plan si puteai sa-l pui fara grija de nou nascut.
Iar soacra-mea de tampita ce e, nu foloseste scaunul pentru Boby cand tre sa-i dea sa manance ca cica nu-i place copilului in el, e din ala din lemn si recunosc ca nu e prea stralucit iar ea a tot asteptat sa-i cumparam altul din ala de care avem noi acasa pentru Boby si pentru ca nu i-am adus, a pus copilul numai in carucior la ora de masa si acum caruciorul arata ca o teica de porci, manjit in toate felurile, murdar cu toate felurile de piureuri; nici macar n-a avut bunul simt sa-i puna un scutec ca sa nu-l mudareasca, chit ca am dat pe el pensia ei pe juma de an.
In concluzie, nici nu mai e de folosit, ca husa e lavabila dar trebuie scoasa din suruburi.

Didi, stiu ca Hauck e un brand low dar n-am avut de ales, ca la noi in RO e mare "diversitate" la carucioare, l-am luat de la Miniblu, era si ultimul; iar la Mothercare unde avea McClaren n-am luat nu de pret, ca era vreo 5 mil, ci pentru ca nu sta decat in fund in el.
Dupa cum spuneam, o sa mai luam unul, ca la noi totul tre sa fie in dublu exemplar.
Frumoasa masinuta lui Robert, o sa ma uit dupa asa ceva.
Deci, cat ai dat pe roaba premergator pe care i-o faci cadou de Craciun lui D? asa, de curiozitate, ca io banui ca Ro are preturile cele mai mari din Europa.

Kay, etsi mortala cu prezervativele; drum bun!

Lauradi, mortala freza, ma umple invidia cand ma uit la Ducu si dupa aia la chelul de Bobita.

Carmen_So, Peg Perego e cel mai prost carucior sa stii, desi nu s-a stricat, sistemul in sine e facut cu c..u; si crede-ma ca insarcinata fiind am studiat ceva piata si era chitita pe Graco sau Inglesina dar am sfarsit cu prostia asta, ca mai aveam un pic si nasteam si n-aveam carut la copil.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ankaa- ce comic e Alex

Vali - multumim

Carmen - foarte tare Mara!

Didi - faina masina si Robert.Au, au...eu nu ratam cainele sau...stapana/stapanul, las'ca stim noi a cui era.

Chiqui, incearca o crema cu zinc.Nasol cu atatea sfaturi...

Saru'mana Poohy! Pere luate din carrefour folosim si nu sunt romanesti.Sau borcanel cu para simpla.

Laura - forte fain Ducu in poza cu bujorei, m-a distrat tare freza lui dimineta.

Multumesc de raspuns Madi, incep si eu cu branzica, si caise de unde?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Multumesc de raspuns Madi, incep si eu cu branzica, si caise de unde?

Caise din borcanas de la Nestle.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Chiqui, multumim!
Da,da rocker !Sa stii ca e innebunit dupa muzica d-asta mai zurli;daca ii pun house sau club tace!Tot drumul de la spital acasa,care a fost destul de lung - B-C de Arges - ,am avut nuamai club si nu s-a trezit niciodata.
Eram la cumparaturi si il tineam in brate ,de vreo juma de ora,ca vroia sa adoarma si am intrat intr-un magazine unde se asculta rock d-ala suparat la maxim aproape;a adormit in 30 de sec cred ,da somn d-ala profound ca l-am pus si in carut si n-a simtit.
E ceva zapada,da,dar se putea si mai bine.

Madi, Sper sa rezolvati problema!

Ella,
E de belea rau soacra-ta asta!Eu cred ca as tine-o numa intr-o cearta cu ea
Ei lasa tu invidia aia ,ca Bobytz e foarte sic asa cum e;mie imi place tare de el,e asa zambaret tot timpul,seamana cu tine,ca sotul pare mai sobruMai vreau si eu poze noi,ca sunt convinsa ca ai
Chiar,cum mai e Boby,s-a mai cumintit?Doarme mai bine?

Miha,

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ella, cand ai povestit de carucior mi-am amintit de bona: exact asa face, ii da sa manance in scoica si daca nu-i spun eu sa puna un scutec, nu-i trece prin cap. Ma umple de nervi chestia asta, la fel facea si cu caruciorul, cand se plimba prin parc cu nr 1. Toate carucioarele copiilor erau curate si frumoase, al nostru, ca de la porci, mi-era o rusine...Si il spalam azi, iar maine era la loc. Nu stiu ce naiba face, ca si eu ii dau sa manance, dar nu se murdareste asa. De haine, nu mai vorbesc, nici macar nu-i trece prin cap sa le puna in putina apa, sa nu se usuce mancarea pe ele.

Chiqui, crema cu zinc as zice si eu, dar daca incerci sa schimbi servetelele?

Didi, pe cuvant daca n-as duce cainele ala undeva; cum adica, a doua oara? La azilu de caini, nu stiu, de cate ori trebuie sa-l mai muste? E gelos, da? Pai sa-l ducem la psihiatru atunci, sa nu-mi spui ca indraznesc sa vina in vizita cu el. Hai ca m-am enervat, bine ca ne gandim la sentimentele cainelui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna,

Eu ma tot chinui sa citesc ce scrieti ...dar stau foarte prost cu timpul...)
Am si eu o intrebare....Cum fac puiutii vostri kk?Fetita mea este destul de mancacioasa....desi vad ca incepe sa-i displaca laptele si sunt innebunita...., dar face kk destul de mult(4 ori/zi) drept pentru care nici nu ia in greutate asa cum as vrea...Va spun si cum mananca ..poate gresesc eu cu ceva...
Dimineata la 8- bea 150 ml de lapte cu o masurica cereale(ii fac 180, dar lasa in sticluta)
10-11- cereale cu lapte, in farfuriuta(cu lingurita) si un borcanel cu fructe.Uneori ii fac mar cu jumatate de banana si branza calcica din 250 de lapte(diversific)
14- un bol de piure de legume(cartofior, morcov, patrunjel, telina) uneori cu ficatel, carne de gaina, sau ou(alternez cu borcanele).Apoi aprox 100 ml de ciorbita de legume(din biberon).
17.30-18 - 180 ml lapte cu o masurica de orez(bea numai 150)
21 - 180 ml lapte cu cereale(o masurica)..
Cu ce gresesc?ce parere aveti?

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75

Mergi la inceput