***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Citind link-ul cu cadourile am, vazut ce gateste si fata asta Alynutza , e a doua pe prima pagina:
http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/
http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Chiquitita noua iritatia ne-a trecut cu bepanthen. Incearca sa o mai lasi cu funduletul gol daca nu prea e frig in casa.Aerul sigur o sa-i faca bine. Multa sanatate capsunicii tale!
Acum am observat ca puiutii nostri sunt nascuti i n aceeasi zi .

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata!

Kay, drum bun si mult succes!!!!

Am citit si eu din 2 in 2 - asa ca nu va suparati daca nu am vazut ceva la care trebuie sa raspund

Am admirat frumusete de capsunel de Mihamora Si mamica slaaabaaaaa si frumoasa!
Si frumusete de David de Pepsi care seamana muult cu Dominic cand era mic in masinuta
Nu am apucat sa vad poza lui Didi cu Robert dar probabil e mai bine Bine ca nu a fost ceva grav pana la urma si e bine patinatorul nostru!

Andrada, multa sanatate pentru Antonio Sper sa vii cu vesti bune ;)

Ella, tot timpul mor de ras cand citesc ce zici :))) Tu ce Peg-Perego ai? Eu sunt foarte multumita de Uno al meu, nu am absolut nimic de reprosat, ba chiar rezista cu stoicism prin santierul din Floreasca (am avut o singura problema cu el, a trebuit sa ii ung (de fapt sotul) rotile).

Sobi, Vladut cel cumintel! Ai vazut ce am facut la handbal? :(((( Dar nu-i nimic, ne calificam noi la olimpiada si le aratam noi!

Bun, si acum o intrebare: Fetele care dati pere, ce tip de pere folositi? Romanesti, straine, ce soi etc Nu de alta dar m-am mai uitat la borcanasul meu cu pere si nu i l-as da, ca are si orez, si bucalata mea e destul de pufoasa, fainoase ii lipsesc :D

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Angiuta, si eu observasem! . La ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Angiuta, si eu observasem! . La ce ora?

Al meu s-a nascut la 8:36 dimineata.

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:

Salutare. Nu imi merge forumul, sper sa nu se piarda ce scriu acu’ in word…
Didi, mersi de explicatii, am inteles si votez si eu pentru sugestiile tale, prea e mare carnatul! Saracul copil, adica l-a muscat a doua oara? Primul parca era al socrilor, nu? De a stat in portbagaj restul drumului? Replicile astea sunt cele mai enervante, am mai auzit una gen: l-a simtit cainele ca era om rau si de aia l-a muscat…
carmen so, supe dulce nr 1 a ta cu converstaiile ei!
pepsi, ce bine sta david in fund, noi nu prea...
vas, vorba ta, intram stirbe in 2008
Mihamora, pe tine te-am copiat cu pusul copilului in zapada, desi noi am avut nevoie de ajutor. Pupam si falcutele lui domi!
motannel scoate-o macar putin de tot, crezi c a ar fi rau? In balcon 10 minute. Cateodata mis e pare ca Livia seamana putin cu Teodora la forma ochilor, nu la culoare!
Ella, sunt cereale de la Nestle etapa 2 fara gluten. Orez cu 3 fructe, au spicul taiat. Am vazut si eu de etapa 2 chiar si 1
de la Nestle cu gluten
Acu fierb o supa cu putina conopida si brocoli si morcov si parca vad ca degeaba. Ma omoara lingurita asta. In rest e super plangacioasa daca ies din camera si urla ca Maria Bucuria. Acu nu cred ca urla ca ma vede ca plec EU de langa ea, poate la fel ar face si daca ar fi vecina in locul meu...Nici nu ma mai streseaza ca e invatate in brate, cand ajunge cineva acasa i-o plasez eu direct sa o tina cum o vrea. la 1,60 ai mei ma cocoseaza. Si cu leganatul si linguratia am palnuri de reeducare dar toate teoriile pica in momentul inceperii urletelor pe care sincer nu le mai suport, adica imi vreau copilul inapoi. daca nu fac ca ea tipa ca un copil mare, adica nu neaparat plans tipa si apoi plangesi ea nu oboseste de la plans deloc, tace 2-3 secunde, drege vocea si o ia de la capat. Cu mancarea bine zicea Didi parca, ca buna e distanta intre familion si tine. Eu mor cu lingurita langa ea, soacra in urechea stanga: nu vrea ca nu are cartof obisnuit (cica poate nu va manca niciodata cartof daca nu ii dau acu'), mama in urechea dreapta, dai-o la biberon, macar sa aiba ceva in stomac si uite asa ma umplu de nervi si teoriile mele cad bucatica cu bucatica...A, era sa uit: de vreo luna nu ne trece deloc roseata de la fundulet. Folosim servetele umede huggies, ca nu au lotiunea aia de la pampers, acum papmpers tot huggies avem, dau cu bepanthen si pudra nivea si nimic e oparita rau fata. De cand nu mai e constipata s-a iritat asa. Cu ce sa o mai dau?

Schimba repede servetelele!Asa am patit si noi de la cele HUGGES nu de la scutece ca si noi flolosim!De la sevetele .Cum le-am schimbat a trecut roseata

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Chichi, io decand isi tine gatu, adika dupa 2 luni jumate il spal cu apa, eventual 1 data in zi sapun de bb la chiuveta. In plus parca combinatia de kk/pipi cu servetzele e scarboasa rau. Asa, e acceptabila!

am plecat in oras...

Mergi la inceput

Angiuta, noi la 10.45.
Doxinu, eu chiar credeam ca servetele huggies sunt mai bune ca scrie pe ele ca au doar apa si sunt din hartie. Eu credeam ca pampersul e de vina cu lotiunile lui. Bine cand era constipata nu aveam problema asta, dar de cand isi "foloseste" fumduletul (cam de 2 luni) saracul e rau de tot. Inainte numai cu supozitor obtineam ceva. Se vorbea atunci ca se obisnuieste copilul cu supozitor. Noi nu am avut problema de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Chiqui, asa e ,e bine sa nu fie nimeni pe langa noi cand e vorba de copii.Eu am noroc in sensul asta(nu e niciuna pe langa mine);dar am vazut ce-I face soacra-mea lu’ fi-sa ;mama mea n-are nicio treaba,vine doar in vizite lunare sau mai rar…da’ zice sa-I duc si ei copilul ca-I e dor…stiti voi cum e cu dorul asta,ca doar povesteati si voi pe aici.
Eu folosesc Mustela pt fundulet si ii merge bine;dar de ex nepotelului nu i-a mers si ii da cu Bepanthen.
Maaama ce minunatii!

Am fost si noi afara,la porc,sa mancam sorici,adica sa manance mama,nu si cupilu’,iata
Am facut si bujorei
Si sa va arat freza lui fi-miu dimineata

Poohy, eu am niste pere din gradina noastra,dar nu stiu ce sunt.Ce pere ai cu orez,Nestle?Sa stiu si eu,ca dup ace se termina productia casei vroiam sa iau pere Williams de la N.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:

Angiuta, noi la 10.45.
Doxinu, eu chiar credeam ca servetele huggies sunt mai bune ca scrie pe ele ca au doar apa si sunt din hartie. Eu credeam ca pampersul e de vina cu lotiunile lui. Bine cand era constipata nu aveam problema asta, dar de cand isi "foloseste" fumduletul (cam de 2 luni) saracul e rau de tot. Inainte numai cu supozitor obtineam ceva. Se vorbea atunci ca se obisnuieste copilul cu supozitor. Noi nu am avut problema de genul asta.

Da asa ziceam si io dar duPA ce l-eam schimbat gata si rosata.Si nu trecea nici cu BEPANTHEN, CU NIMIC.dUPA CE LE-AM SCHIMBAT DEAJ A 2 ZI ERA MULT MAI BINE.nICI MIE NU-MI VENESA CRED DAR AM ZIS CA ALTCEVA NU AVEA CE SA FIE SI CHIAR ASA ERA.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput