***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 7
mica0307 spune:
pepsi foarte tare David. Ce sofer e el. Si Dominic la fel.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
kay spune:
v-am pupuat pe crestete de capsunici si am inchis taraba, ca nu mia polec nicaieri asa.
si va scriu cand reusesc sa ma conectez acolo !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Carmen_So spune:
Motannel, suntem bine, multumim. N-are nimic purcica, scoate nurofenu care nu-i place si gata. Voi cum sunteti?
Dicirstea, ce mi-a placut aia cu "vorbit direct in buric", parca-mi imaginez...Am vazut ca au zis fetele, sa stii ca asa e, e sfanta batista bebelusului, scoate tot.
Raluca, am ras de treaba cu dat cu borcanul in cap. Ce-o fi zicand ea pe limba ei acolo...
Pepsi, am observat ca tanarul David conduce regulamentar, cu centura pusa. Dar deja scoate o mana pe geam, la fete? Cam devreme, tinere. Si Dominic ce face in spate, il impinge sau cauta ceva in portbagaj ? Am sa incerc la amnadoua maimutzele cum zici tu cu carnea, poate le-oi mai ingrasa putin.
Sobi, ii luasem o papusa Yasmine, ca ma zapacise de cap. Avem multe carti de povesti din seria Disney, si-mi tot spunea ca pe Yasmine n-o avem (nu le avem nici pe celelalte papusi toate, dar pe Alba ca Zapada sau Cenusareasa le mai vede pe abtibilduri, alte chestii, pe asta n-o prea vazuse, asa ca o voia).
Graviduta, tare subiectul cu cadourile.
Oana, am ras de cadoul bunicii tale, parca o si vedeam pe biata farmacista cum se uita...
Numai_eu, io nu mai pun apa in cereale, atunci cand le amestec cu fructe, e destula zeama. Vezi cum ti se pare (ca la prajituri, mor cand imi spune maica-mea "dupa ochi"), da-i prima lingurita si apoi, daca ti se pare ca inghite greu, pui apa. Depinde si cum e obisnuit tanarul, daca vrea mai subtire sau mai gros. Eu am impresia ca a mea mananca mai bine daca e mai subtire.
Ella, si eu am avut experiente cu carucioarele...La nr 1. am avut doua (in conditiile in care, in mod normal, n-as fi avut nevoie, ca primul era 3 in 1), dar nu avea centura in 4 puncte, si de la un an si-o desfacea singura, asa ca a trebuit sa caut unul cu astfel de centura. Dar amandoua se pliau in sistem umbrela, asta a fost unul din criterii. Ma mir de Peg Perego, si eu jinduiam la ele, inseamna ca nu-s chiar asa de bune. Iar d-alea Mc Laren nici n-am vazut pe aici, doar prin aeroporturi straine.
Ce credeti, am prins-o ieri pe nr 1 vorbind la telefon (de jucarie). "cu cine vorbesti, draga?" "cu sotu". Imi inabus rasul, sa scot mai mult. "si cum il cheama?" "adi". Hm, nu e un coleg de gradinita, cine o fi? "dar cine e, ca nu-l cunosc?" "sotu" "bine-bine, dar cum adica, sotu, ce inseamna?" "adica omu'". Aici n-am mai rezistat, cand mi-a zis "omu'" am lesinat de ras, deci fata chiar stia ce inseamna. Nu stiu de unde a auzit, ca noi nu folosim nici "sotu" si nici "omu'", si ma indoiesc sa auda la gradinita, c-ar fi prea de tot sa aiba asemenea conversatii, donsoarele de 3 ani.
Am iesit si noi aseara la zapada, cu nr 1 de mana si nr 2 in marsupiu, a fost foarte frumos.
A, si am reusit sa le spal pe amandoua in acelasi timp in cada mare, cu nr 2 in scaunelul de baie, din care se cam scurgea, ce-i drept.
Didi, bune ideile tale pentru cap noi, eu subscriu la ele.
Pupam pe sarbatoritii de azi, si pe voi, sa aveti o zi buna.
DidiAlex spune:
am revenit cu masinutza . Nu am fost in boxa ca asta mik e scartzar si nu odarme nici 5 minute legate.
si io am zambit cand a accentuat bunica lu' Kay : cele mai sigure!!1
Carmen_so: 1 vot pentru!
Sa nu faceti ca mine!
Asta e opera unui caine. Din fericire a murit, pacat ca nu de mana mea. Nu lasati animalele langa copii, indiferet ale cui sunt.
Cainele care l-a muscat pe Robert era din familie, ca sa zic asa. O javra!
lauradi spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Ce credeti, am prins-o ieri pe nr 1 vorbind la telefon (de jucarie). "cu cine vorbesti, draga?" "cu sotu". Imi inabus rasul, sa scot mai mult. "si cum il cheama?" "adi". Hm, nu e un coleg de gradinita, cine o fi? "dar cine e, ca nu-l cunosc?" "sotu" "bine-bine, dar cum adica, sotu, ce inseamna?" "adica omu'". Aici n-am mai rezistat, cand mi-a zis "omu'" am lesinat de ras, deci fata chiar stia ce inseamna. Nu stiu de unde a auzit, ca noi nu folosim nici "sotu" si nici "omu'", si ma indoiesc sa auda la gradinita, c-ar fi prea de tot sa aiba asemenea conversatii, donsoarele de 3 ani.
Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi
Didi, si de la mine ai un vot pentru!
Ce haioasa e masinuta!Si ce imbujorat era Robert!Al meu are bujori d-astia numai dupa ce-l scot afara,pe gerul de acum,in rest e palid ca ma-sa
EDIT:
Of,Didi,mi-au dat lacrimile!Mititelul, ce rau l-a muscat!Bine ca nu a fost mai sus,Doamne fereste!BRRRRRR....cand ma gandesc ca io am rotweiler in curte...deja m-am panicat,am un nod in gat.
Laura si DUCU (29.05.2007)
carstea spune:
Didi, cand s-a intamplat?Bietul puiut cat sufera...pupici multi sa treca repede
si noi avem un caniche si nu-mi place deloc cand sta langa rares.fiecare cu teritoriul lui.
bune ideile !
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Carmen_So spune:
Aoleo, Didi, bietul copil! Inca putin si-l musca de ochi. Mie mi-e tare frica de caini, mi se par imprevizibili, asa ca incerc sa-i ocolesc.
DidiAlex spune:
Alooo, Doamnelor poza e din 2006.
Faza e ca il musca a DOUA OARA. Nu imi permit sa scriu a cui era cainele.
Cred ca peste toti nervii care mi i-am facut atunci cel mai mult m-a enervat fraza: e gelos cainele
chiquitita spune:
Salutare. Nu imi merge forumul, sper sa nu se piarda ce scriu acu’ in word…
Didi, mersi de explicatii, am inteles si votez si eu pentru sugestiile tale, prea e mare carnatul! Saracul copil, adica l-a muscat a doua oara? Primul parca era al socrilor, nu? De a stat in portbagaj restul drumului? Replicile astea sunt cele mai enervante, am mai auzit una gen: l-a simtit cainele ca era om rau si de aia l-a muscat…
carmen so, supe dulce nr 1 a ta cu converstaiile ei!
pepsi, ce bine sta david in fund, noi nu prea...
vas, vorba ta, intram stirbe in 2008
Mihamora, pe tine te-am copiat cu pusul copilului in zapada, desi noi am avut nevoie de ajutor. Pupam si falcutele lui domi!
motannel scoate-o macar putin de tot, crezi c a ar fi rau? In balcon 10 minute. Cateodata mis e pare ca Livia seamana putin cu Teodora la forma ochilor, nu la culoare!
Ella, sunt cereale de la Nestle etapa 2 fara gluten. Orez cu 3 fructe, au spicul taiat. Am vazut si eu de etapa 2 chiar si 1
de la Nestle cu gluten
Acu fierb o supa cu putina conopida si brocoli si morcov si parca vad ca degeaba. Ma omoara lingurita asta. In rest e super plangacioasa daca ies din camera si urla ca Maria Bucuria. Acu nu cred ca urla ca ma vede ca plec EU de langa ea, poate la fel ar face si daca ar fi vecina in locul meu...Nici nu ma mai streseaza ca e invatate in brate, cand ajunge cineva acasa i-o plasez eu direct sa o tina cum o vrea. la 1,60 ai mei ma cocoseaza. Si cu leganatul si linguratia am palnuri de reeducare dar toate teoriile pica in momentul inceperii urletelor pe care sincer nu le mai suport, adica imi vreau copilul inapoi. daca nu fac ca ea tipa ca un copil mare, adica nu neaparat plans tipa si apoi plangesi ea nu oboseste de la plans deloc, tace 2-3 secunde, drege vocea si o ia de la capat. Cu mancarea bine zicea Didi parca, ca buna e distanta intre familion si tine. Eu mor cu lingurita langa ea, soacra in urechea stanga: nu vrea ca nu are cartof obisnuit (cica poate nu va manca niciodata cartof daca nu ii dau acu'), mama in urechea dreapta, dai-o la biberon, macar sa aiba ceva in stomac si uite asa ma umplu de nervi si teoriile mele cad bucatica cu bucatica...A, era sa uit: de vreo luna nu ne trece deloc roseata de la fundulet. Folosim servetele umede huggies, ca nu au lotiunea aia de la pampers, acum papmpers tot huggies avem, dau cu bepanthen si pudra nivea si nimic e oparita rau fata. De cand nu mai e constipata s-a iritat asa. Cu ce sa o mai dau?
Mami de Livia (08.06.2007)