Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Ana, si eu ma gandeam ca putea sa isi sparga osul de la nas sau pometele, asa ca julitura a fost un nimic. Ce bine ca rade si te imita Vlad. Al meu nu e asa activ, l-ai vazut in poze. Vorba lui Bernix careia ii povesteam despre Andrei, e mai contemplativ.
Teodora, pai eu nu am avut pe cine trimite si a trebuit sa ma ocup eu de tot, cu tot cu copiii pe cap. Am asteptat sa duc tot deodata, insa adeverinta pentru cic abia am luat-o la sfarsitul lui noiembrie si apoi am fost prinsa cu ziua sotului, cu Alex bolnava. Banuiesc ca tu ai si cheltuit banutii.
Cecilia, da, noua ne-au trecut-o pe Alex imediat la intretinere si eu am facut scandal ca si tine. Insa pana la urma dupa ce mi s-a explicat, trebuie sa recunosc ca adevarul este ca pentru ei consumam si gaze si apa chiar mai mult ca de obicei, gunoi facem din plin, liftul se foloseste. Asa ca...are ce cauta la intretinere.
Sabina, ai avut dreptate cu desenele si cu coloratul, acum am culori peste tot si sta si cate o ora sa coloreze. O sa iti dau un link cu cai din aia de colorat, dar nu pot acum ca plange bebe.
Andries si Ana, promit ca revin cu detalii despre CIC dupa ce hranesc baietul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andreea, i-a placut mult Alexandrei si asteapta nerabdatoare.
Teodora, credeam ca glumesti, dar acum ca o aud pe Alex tipand la geam, cred ca ninge.
Prima zapada a lui Andrei il lasa rece ca maica-sa il tine nemancat. Ma duuuuuc!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Ultima chestie...
Alex tipa si sare intr-un picior " Andreeeeei, ninge si vine Mos Craciun, uraaaa.Taci si tu din gura sa vina si la tine. Ia sa-l sunam pe tati sa ii zicem ca e zapada...yuhuuuu".
Rox ,
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Am pus si eu poze. Sper sa-i placa ccc cuiva si de fetita mea, sau macar baiatul , ca vad ca toate pe aici va incuscriti si mi-e ca raman pe dinafara :
www.flickr.com/photos/12251753@N08/?saved=1" target="_blank">Mos Craciun si Craciunitza
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Pai Tomasa, se poate sa-ti uiti tiza? Pai uite, daca-ti place Tudor la 2 luni, pune-l si pe el pe listuta de petitori, ca venim la vara:
http://good-times.webshots.com/album/561760791nGpzYO
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Sabinaquote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by bernix
Yaya, bine ca s-a terminat cu maseaua aia. Mie mi s-a recomandat cand am fost in situatia ta sa nu mananc fierbinte sau recde si alimente usoare cateva zile. A, mie mi s-au blocat falcile si nu puteam deschide gura decat cat sa var un pai. Mi-a fost recomandat sa fortez usor deschiderea chiar daca doare. A trecut totul intr-o sapt.
Eu pot deschide gura si chiar manca, cu ceva chin, fireste! Dar o saptamana...
Mersi mult!
Curaaaaaaaaaaa!!
ia sa-mi scot si eu toate 4, ca asa am indicatie.Giugiuca ma fac!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Da, Sabina, dar doareee dupa aia!
Sabina spune:
Roxi, am fumat poney-ii de desenat:)
acuma ne jucam jocurile de pe situl ala:))))
Yaia, baba sufera la frumusete
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Ce frumooooos ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Asaaa, m-am uitat la poze.
Tomasa, ce scumpi sunt amandoi. Ce falcute are Maria si ce frumos o tine Tudor.
Rox, am vazut printesa julita si pe Andrei cum sta si contempleaza din scoica. Parca mi-o imaginez pe Alex bucurandu-se de zapada
Cecilia, e trecut si la noi la intretinere si mi se pare normal avand in vedere ca folosim liftul, facem gunoi, deci nu am nimic de obiectat. Eu am o problema cu banii de trusou - chestia aia cu telefonul de la ei, telefon care nu mai soseste. Da' ma duc eu intr-o zi peste ei, ca la telefon nu raspund
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Sabina, uite aici www.hasbro.com/mylittlepony/en_GB/default.cfm?page=Entertainment/Playtime" target="_blank">http://www.hasbro.com/mylittlepony/en_GB/default.cfm?page=Entertainment/Playtime la Activities ai Coloring Book (poate colora si online si le poti imprima sa coloreze.
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Yaya, ce frumos doarme ajutorul Mosului cu capul pe umar . Apropo, voi sunteti aproape de Rovaniemi, e frumos acolo sau nu merita banii?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by tomasa
Am pus si eu poze. Sper sa-i placa ccc cuiva si de fetita mea, sau macar baiatul , ca vad ca toate pe aici va incuscriti si mi-e ca raman pe dinafara :
www.flickr.com/photos/12251753@N08/?saved=1" target="_blank">Mos Craciun si Craciunitza
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Pai Tomasa, se poate sa-ti uiti tiza? Pai uite, daca-ti place Tudor la 2 luni, pune-l si pe el pe listuta de petitori, ca venim la vara:
http://good-times.webshots.com/album/561760791nGpzYO
vai Yaia,ce dulceeeeeee e Tudor!E dragut foc!Si-al meu srveste in pat cu babacii:http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/2074671258/
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou