Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
slippers76 spune:
Rox, haioasa Alex. A mea a pus-o pe mama sa-i aduca zapada in bucatarie sa faca bulgari, ca n-am lasat-o sa iasa afara.
Yaia, ce rau imi pare pentru falcutza ta! sa treaca repede. E foaaarte dulce Tudor. Are cam aceeasi freza cu al meu!
Am pus un filmuletz cu Vlad cand rade. rezolutia e proasta, ca e facut cu aparatul foto. Dar e taaare greu de prins, ca de cate ori apropii camera pe el, se uita la camera in loc sa-si vada de treaba:http://good-times.webshots.com/video/3087908110100768954tDUsQE
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Teo, e private poza...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Nu e...
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
slippers76 spune:
Fetelor, astea care aveti printese cucuiete acasa, am o tona de desene de colorat cu toate printesele, toti poneii si Winnie. Daca intrati in pana de carti de colorat, vi le pot trimite.
Va spuneam ca mama i-a adus zapada Mirunei in bucatarie? Stiti ce-a facut cu ea? A pus bulgarele intr-un prosop de bucatarie si l-a varat in sifonierul ei.
cecilia L spune:
Nu am nimic impotriva ca la trecut la intretinere, dar sa nu spuna ca eu am mers sau sotul si i-am spus sa-l treaca, oricum m-a suparat ca idee, face mizerie unde ca arunc pampersii in tomberon afara??????? dar cateii care se .... pe scara aia nu fac mizerie??????iar mi-au venit pe bietele animale, nu sunt ele de vina, ci stapanii.......asa ca sa-i treaca la intretinere( am un offfff cu parul de caine pe ca il gasesc in balcon daca uit sa trag plasa cand aerisesc, sa nu spun ca mai ma impiedic de cate un general de catel cand ies din bloc). Hai ca asa nu imi trec nerviiiiiiiiiiio sa va povestesc cum e situatia cateilor pe aici....alta data.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf
Roxana_G spune:
Ana, ce mi-a placut cum rade Vlad. Se vede si se aude binisor. Cred ca iti vine sa il mananca cand il auzi. Cat despre fetele mai mari, bine ca nu i-a venit si Alexandrei ideea sa care zapada in casa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Va spuneam ca mama i-a adus zapada Mirunei in bucatarie? Stiti ce-a facut cu ea? A pos bulgarele intr-un prosop de bucatarie si l-a varat in sifonierul ei.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Cecilia, pai si la noi au trecut-o pe Alex din oficiu. Ba venisera cu ideea sa treaca si bona si am facut eu scandal, ca era acelasi lucru daca stateam eu ziua acasa sau daca venea bona.
Ana, daca poti trimite carticelele, sarumana (roxana@ghigea.com).
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Asaaa, informatii despre hartogarai la sector 2:
- Pentru trusou se depune numai copie dupa certificatul bebelusului si copie dupa buletinul solicitantului, si se completeaza la fata locului o cerere
- Pentru CIC - se completeaza cererea la fata locului, se depun: copie dupa certificat nastere copil, copie dupa buletin solicitant, copie dupa livret de familie, adeverinta de la serviciu (a mea avea anexata si copie dupa cererea depusa la serviciu)
Pentru alocatia nou nascut se depun copie dupa buletin, certificat nastere si negatia (probabil si vreo cerere). Pentru alocatia de stat se depun: cerere, copie buletin, copie certificat, copie livret. Si negatia cred ca ramane la dosarul asta pana la urma.
Atentie, dosarele pentru alocatii se depun in Olari nr 11. Dosarele pentru indemnizatie si pentru trusou se depun in Calea Mosilor. Pentru Calea Mosilor, la registratura se depune direct ceea ce trebuie pentru trusou, dau ei o cerere. Pentru indemnizatie intai se intra in camera de vis-a-vis de casierie pentru verificare dosar (acolo e deshteapta cu 42 de zile) si apoi se depune la registratura.
Cererile alea necesita date despre mama, tata si copil. Ba chiar intreaba si de alti copii in intretinere, am avut nevoie de CNP si nr si serie certificat Alex. Asa ca am sunat acasa dupa ele. La fel datele sotului din buletin. Chipurile trebuie semnat si de el, dar dati acolo cu batul sa nu va vada doamnele de acolo. E destul de mult de scris si la sector 2 nu ai unde sa stai sa scrii. Sunt niste banci afara dar azi erau fleasca si mai si ploua.
Cam asta. Repet, negatia e valabila numai o luna, va trebuie alta daca a expirat.
Aaa, sa nu uit. Virarea in cont se face numai pentru conturi deschise la BCR, Transilvania si inca una parca. Pentru indemnizatie ar fi bine sa aveti deja un extras de cont atasat ca sa poata vira direct, daca nu se poate duce ulterior la Directia de Munca din str Haralambie. Tot acolo se fac cereri pentru depunere alocatie pe card (aici e cam neclar, ramane sa mai lamuresc de ce nu pot duce de la inceput extrasul si trebuie sa mai astept prima alocatie).
Rox ,
Poze
florentinalo spune:
Ninge,ninge,ninge.Mamici,iesiti pe ninsoare cu bebeii afara?Ma gandesc cu groaza ca nu mai pot s-o scot pe bubulina afara.
http://community.webshots.com/user/florentina17