Hipospadias (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dana, si Aliflo,mult noroc! Sunt cu sufletul si cu gandul la voi. Ce varsta au copiii vostri, ca=s la servici si n=am timp sa intru sa caut?

In ceea ce priveste....."atentia", am inteles ca se da la asistenta de pe sectie, cea care face internarea, ceva ca sa te interneze intr-un salon cu paturi mai putine (adica 3)

In rest....nu stiu ce sa va spun, va tin pumnii, si dati si voi PM cu numerele de telefon. Si.....cu Dumnezeu inainte!

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliflo spune:

Buna fetelor!
Am reusit sa mai intru si eu putin.N-am apucat sa citesc prea mult dar vad ca Dana vine luni la internare.Sper sa ne vedem acolo, o sa-ti dau un pm cu nr.meu,poate reusim sa stam in acelasi salon.Noua ne-a zis sa ca este de la 14 la 18 la spital asa ca o sa ajungem pe la 14 acolo.Nu stiu ce sa mai scriu ma gandesc numai acolo.Sper sa fie bine .Multumesc celor care mi-au scris pe mail.Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

al meu 10 luni..
Partenera, dar nu ziceai ca operatia e luni? inteleg ca tot luni va internati si voi? mamaaa ce potriveala, murim amandoua pe coridoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Multumim mult mult, Roxana! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dana, Aliflo bafta la operatie! Va tinem pumnii sa fie bine!

Alina, ce sa spun. Imi pare tare rau prin ce treceti, tu si puiul tau.

Copii sunt diferiti. Adi nu si-a pus niciodata problema ca el este altfel. Si-ti dai seama ca la varsta puiului tau, el nu era nici macar operat, facea pipi stand. Desi l-a vazut deseori pe varul sau facand pipi, nu si-a pus niciodata problema de ce el face altfel. Acum inteleg de ce si la gradinita, facea tot stand, desi de data asta ar fi putut face din picioare.
Acum, mai mare fiind imi dau seama ca asta ii este firea. Ia toate lucrurile mult mai usor. Ultima data mi-a spus ca el vrea sa aiba o viata usoara , adica sa nu faca nimic. Inainte sa intre la scoala, mi-a spus sa stau linistita, ca daca nu invata sa scrie si sa citeasca mai face o data clasa I. Si multe altele de genul asta.

Am sa incerc azi sa traduc textul postat de roxana.

Mergi la inceput

Fetelor, inca o veste buna: Iannis al Samei este si el bine, se mai duc la control peste 1 an. M-a sunat Sama, era in al 9-lea cer si ma emotionasem si eu.

Haideti ca a-nceput bine anul, numai cu reusite. Domne ajuta sa fie asa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Dana, Aliflo va tin si eu pumnii sa treceti cu bine peste aceasta incercare si sa reuseasca operatie.

Sama, super veste!

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Doamne ajuta pentru copilasii care trec prin operatie zilele acestea! Mamicilor, multa putere si incredere!

Eu sunt mai succinta ca am inceput serviciul de ieri.

Toate cele bune!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Gratiela, cat m-am tinut sa nu uit si tot am uitat, dar mai bine mai tarziu decat deloc:

LA MULTI ANI, STEFANUT!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai numai impliniri si toate visele sa ti se implineasca!

Sa-ti traiasca, Gratiela, si sa fiti sanatosi si fericiti toti 4

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Aliflo sau de Dana?

Mergi la inceput