Hipospadias (4)
Raspunsuri - Pagina 4
filofteia spune:
Fetelor si eu pe aici sa va sustin!
Sama, cand mergi la control?
Gratiela, va tin pumnii sa fie bine!
Aliflo mult succes la operatie, sa iasa din prima. Iti vor da fetele detalii de preturi, de la operatia noastra a trecut prea mult timp. Le mai afli de acolo, in spital. Oricum impresia mea a fost ca si cu bani si fara tot aia este. Omenii aceia isi fac datoria.
roxana c. spune:
Buna dimineata tuturor!
Gratiela, va tin pumnii sa fie bine. Cand va duceti la control?
Sama, dar voi?
Aliflo, bafta multa! Iti trimit pm cu preturi si cu nr meu de tel.
Noi am intarziat cu vaccinul de 1 an care l-am facut de-abia pana in Craciun, asa ca pana la sfarsitul lui ianuarie nu putem face niciun fel de injectii, iar atunci ii va face vaccinul ROR, si de-abia la o saptamana- 10 zile dupa el incepem Pregnylul. Deci operatia....undeva la sfarsitul lunii februarie, cred!
Deocamdata vad ca iar este mucos si tuseste, nu stiu ce sa-i mai dau, dar medicamente nu mai vreau, o iau pe lucruri babesti( nu tuseste rau, dar tuseste) Am si-un medic de fam de 2 bani, altceva in afara de Eurespal, Humex sau Stodal si eventual Sumetrolin nu mai stie, ca mi-e si greata sa ma duc iarasi.
Aliflo, ptr poze trebuie sa-ti faci cont . Intra pe pozele mele si ia linkul. Eu am incercat sa le pun pe DC dar n-am putut, asa ca am pus pe Webshots.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati
sama spune:
Buna fetelor,
noi inca nu suntem decisi inca in privinta datei exacte, dar am zis ca undeva dupa 20 ale lunii. Trebuie sa il sunam oricum pe dr inainte sa vedem cand si unde ne putem vedea, adica la spital(asa cum ne-a zis ultima data, dealtfel) sau la clinica(unde ne-am dori noi, stiti si voi cum e lunea la spital...)
Gratiela...va tinem pumnii, sa dea Dzeu sa fie bine!
La fel si celorlalte mamici, sanatate multa tuturor!
Sama siIannis.
aly30 spune:
Buna fetelor! ...si LA MULTI ANI! cu intarziere...
Am intrat sa va spun ce duscutie am avut azi dimineata cu Yannis...
L-am spalat la fundulet si in timp ce incercam sa-i dau chilotei...el: mami da' ce urat arata tutuletul meu!.Zic: de ce mami spui asta? Nu-i adevarat!...Ba da mami vreau si eu un tutulet ca copii mari!...Dar unde ai vazut tu?....La tamin mami...era asa ca un betisor....
Mai spuneti ceva!...Am incercat sa-i explic ca fiecare are alta forma si fiecare e bine asa cum e, nu trebuie sa aiba toata lumea la fel...dar nici eu nu credeam ce spuneam...desi asa e!
OOOfffff.......si iar oooffffffff
roxana c. spune:
Am intrat sa caut subiectul si l-am gasit abia pe pagina 5, asa ca.....haideti pe prima pagina!
Am citit ce-a scris Alina....chiar ca oooffff si iar oooofff. Si totusi....ei sa fie sanatosi...oricum in timp se va schimba, asa ca fiti optimiste. TOTUL VA FI BINE.
Alina, cand va duceti la Bucuresti?
Bafta multa , noroc si sa va ajute D-zeu sa fie totul bine!
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati
sama spune:
Buna fetelor!
Noi mergem luni(21ian) la Bucuresti, la control.
Am hotarat sa ne ducem tot in policlinica deoarece e mai bine asa ptr noi; avand in vedere ca suntem din Galati, ne i-a ceva timp sa ajungem acolo, sa mergem pe sectie ar fi insemnat sa plecam cu noaptea-n cap si il necajeam mult si pe Iannis, va imaginati si voi, ei au un program al lor cat de cat bine stabilit si...mai bine asa; o sa plecam la drum in jurul orei la care el trebuie sa doarma si astfel ii va fi mult mai usor si lui.
Asa ca...asta e...; mai este cineva pe acolo in perioada aia? inafara de Dariana cu care am stabilit deja ca ne vom gasi...
Multa sanatate va dorim si...sa ne tineti pumnii!
Sama si Iannis.
roxana c. spune:
Buna tuturor!
Intai vin cu o veste buna, sper ca nu se supara Gratiela ca v-o spun eu: Stefanut este bine, au fost azi la control. Detaliile....le va da ea cand va putea intra.
In al 2-lea rand, v-am mai spus ca m-am inscris pe grupul acela pe yahoo, cu mamici de copii cu hs si imi tot vin diverse mailuri , iar azi a venit unul in care scrie de un studiu facut pe copiii cu hs , operati si cu varsta intre 7-17 ani, cu privire la psiho-sexualitatea lor( scuze daca am tradus aiurea)
Problema este ca asa in mare, inteleg eu, dar totusi....daca poate cineva sa traduca exact ce scrie....si oricum cred ca intereseaza pe toata lumea, asa ca-l voi reda aici:
Introduction.
Hypospadias is the most common malformation of the penis. Despite the
common assumption that hypospadias may affect children's psychosexual
development, only a few studies report on the patients' psychosexual
adjustment during childhood and adolescence.
Aim. A comprehensive, cross-sectional investigation of the
psychosexual development of boys operated on for hypospadias in
comparison to a healthy control group.
Methods. Sixty-eight children and adolescents (7-17 years) operated
on for hypospadias were examined by means of a standardized interview
assessing penile self-perception, gender-role behavior, sexual
experiences, and sexual attitude. Scores were compared to an age-
matched control group consisting of 68 boys after hernia repair.
Predictive values of medical variables as well as the patients'
knowledge of hypospadias were assessed.
Main Outcome Measures. The Pediatric Penile Perception Score, the
Gender-Role Questionnaire by Ijntema and Cohen-Kettenis, and a self-
developed questionnaire on first sexual experiences and sexual
attitude comprised the standardized assessment instruments.
Results. Boys with hypospadias did not significantly differ from the
control subjects with regard to penile self-perception, gender-role
behavior, first sexual experiences, and sexual attitude. Younger age
and the patient's knowledge of hypospadias predicted a more positive
penile self-perception, while a more pronounced masculine gender-role
behavior was best predicted by younger age at final surgery.
Conclusions. Boys with corrected hypospadias may show a psychosexual
development that is similar to healthy children. Puberty could be a
critical time for the patients, however, during which they might
require regular urological follow-ups and may benefit from age-
appropriate information about their penile condition. Moreover, the
later corrective surgery is completed, the more likely the patients
may become insecure with regard to gender-role behavior.
dana_martie spune:
n-am mai intrat ca am avut probleme cu calculatriciul.. si acusi vad ca o voi intalni pe aliflo! Am sunat intr-o doara, ca sa nu ne uite domnul doctorsi ne zice scurt luni la internare, marti operatia.. Incerc sa-mi mobilizez resursele de optimism. Da' tot mi-e o friiiica de dardai. De anestezie, de reactia copilului. De tot. Daca ar fi deja marti dupa-amiaza!!
dana_martie spune:
aaah si ioc sansa rezerva ca spitalul e in renovare, sunt unele care sunt la cucuieti, nu in sectia dr..
In salon exista macar o chiuveta? unde spalati... Doamne sunt cu mintea prastie, va p;uteti imagina ca nu imi amintesc cum se spune la.. a reaparut cuvantul tacamuri, vesela. Ca nu ma vad sa merg cu ele la WC.
Cum au reactionat puiutii imediat dupa operatie?
Sa inteleg ca daca sunt prietenoasa cu personalul, ca sa folosesc un eufemism pt spaga, pot primi un pat normal?