Hipospadias (4)
Raspunsuri - Pagina 3
nawel spune:
Buna fetelor!
MAGIA SARBATORILOR SA VA IMPODOBEASCA CASA,SA VA LUMINEZE VIATA SI SA VA INCALZEASCA SUFLETUL.CELE MAI FRUMOASE DORINTE SA VI SE INDEPLINEASCA.
NU IN ULTIMUL RAND,VA DORESC MULTA,MULTA SANATATE ,ATAT PTR.VOI MAMICILOR,CAT ,MAI ALES, PTR.COPILASII VOSTRII,IAR GANDUL BUN SI FERICIREA SA VA INSOTEASCA PRETUTINDENI.
LA MULTI ANI PTR.STEFANUT!
afibebe spune:
LA MULTI ANI si multa sanatate in noul an!!!
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
roxana c. spune:
LA MULTI ANI!
Fie ca 2008 sa aduca numai sanatate si impliniri , sa vi se-mplineasca toate dorintele!
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati
Flori78 spune:
La multi ani!
Sa aveti un an fara multe drumuri la medici
sa fiti plini de voie buna, casa sa rasune de copii veseli si sanatosi, iar parintii sa se poata bucura de ei!
UN AN NOU PLIN CU CE VA DORITI VOI
sama spune:
Salutare mamici!
Gata trezirea...sarbatorile s-au dus...trebuie sa ne mobilizam...
Hai...care merge luna asta la Bucuresti, la controale, la operatii???
Poate ne gasim pe acolo..., nu e un loc placut de intalnire dar...asta e situatia...
Astept vesti de la voi!
Sama si Iannis.
strumfi2004 spune:
La multi ani cu sanatate si impliniri pe toate planurile!
Noi o sa mergem luni la control, sper sa primim confirmarea a ceea ce vad eu: ca e bine Stefulet! Ar fi cel mai frumos cadou pt el.
Sama, voi?
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
aliflo spune:
SALUTARE SI LA MULTI ANI!
NOI AM FOST LA CONTROL MARTI SI NE-A PROGRAMAT LA OPERATIE PE 21 IANUARIE.AVEM HP PERIAN. CARE SUNTETI PE LA SPITAL ATUNCI SAU PRIN BUCURESTI POATE O SA LUAM LEGATURA CUMVA, SCRIETI-MI PE MAIL maflodan@gmail.com SAU ZICETI-MI ALTA CALE, DAR V-AM ZIS CA NU MA PREA PRICEP.MI S-A PARUT UN OM DEOSEBIT DR. BISCA, NE-A DAT SA FACEM SI TREI FIOLE DE PREGNYL.SPER SA FIE TOTUL BINE. VA ROG SCRIETI-MI SI MIE DE "TARIFE".POATE VORBIM SI LA TELEFON.SPER SA MAI INTRU LUNI SAU MARTI.
SANATATE MULTA TUTUROR!