*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 4

alinabojuc spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
ALINABOJUC, cum ti se pare fusta cu trei volane? Si eu am comandat pe tabac, sa o vad, si eventual mai iau una alba. Mi-am comandat si eu o geanta, tie ti-au furat-o din pachet?
cristina mamica deDavid (21.12.2006)
Mie imi place fustita.mi-ar fi placut si pe alte culori, dar cum zice si sotul..nu are rost, doar sa stea in dulap..E subtirica,chiar imi place.

Geanta imi lipsea din colet. coletul era rupt total pe o latime.

alina

gab___ spune:
cristina 70 si eu astept cu nerabdare comenzile din 4 decembrie sper sa nu luam teapa si noi desi tot ce am comandat pare frumos si de calitate marite la lupa cum zice elyanne.
sper sa le primesc sapt viitoare ca nu mai am rabdare ca stau ca pe ace!!!

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
ligeea m-ai pus un pic pe ganduri. Tocmai descoperisem si eu site-ul si m-am gandit ca voi face o comanda pentru bebe. Acum ma intreb daca ce e in foto e si in realitate.
Voi ati mai comandat si alte hainute pentru bebelusi? Mie mi se pare ca la unele produse au niste preturi foarte avantajoase (cele de la reduceri) dar nu stiu daca sunt si de calitate. Pe mine ma intereseaza mai putin hainele celelalte, cred ca as cumpara mai mult pentru bebe.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Amethyst, daca vrei sa comanzi pt bebe ceva ce e deja pe site, poti sa ma intrebi si pe mine (mai bine prin PM, ca eu nu prea mai intru des pe-aici). Din aproximativ 10 comenzi cate am dat pana acum la LR, am comandat numai pt bebelina mea sau cadouri pt alti piscotei, si numai 2 chestii pt mine. Asa ca iti raspund cu placere. Eu am fost in general multumita de produse in ceea ce priveste raportul calitate-pret, dar comparativ cu ce am gasit in magazinele din Bucuresti. Eu nu am avut inca ocazia sa fac cumparaturi din strainatate, asa ca pe mine cumparaturile de la LR m-au satisfacut.

Diversificarea

claujro spune:
Oare de s-au "retras" fetele de la subiect? Constat ca e suspect de liniste in ultimele zile pe aici. Niciodata nu a fost atmosfera asta...Sper sa ne revenim pana in reduceri...
Paris

Jasmine spune:
Eu nu m-am retras,dar nu am ce sa va spun.Am 2 coduri de -15 si nu stiu ce sa comand.Majoritatea produselor au deja reduceri pe site,asa ca nu prea mai am ce sa aleg.Dar parca n-am liniste pana nu folosesc codurile astea la ceva.Ma mai gandesc.
Da' Nushu,Felicia,Lorenza,Monica,Gabitaco,etc....pe unde umbla?

Bratu Monica spune:
eu sunt pe aci.astept 2 comenzi :una din 5 si una din 7.
Nu stiu ce sa zic.nu prea am ce pune-n cos si oricum acum sunt ocupata cu serbarea.ne pregatim intens,ca deh suntem grupa mare.
mai intru si eu si citesc ce mai spuneti voi ,dar slaba miscarea.
Claudia ce mai este nou cu contul tau?Il deblocara au ba?
Eu cred ca vor ai reduce ceva preturi si pana in ianuarie,dar vedem ce-o mai fi,
eu va pup!
Monikka

ligeea spune:
eu am vrut mai ales hainute pt. beietlul meu cel mare , asat mic de 1 luna are un dulap de body-uri si alte alea de la frate-su si pana pe la 6 luni oricum raman mic de la o spat la alta .
Bineinteles ca nu m-am abtinut si i-am luat 2 pijamale -au fost intr-adevar f ieftine si buna , un hanorac -cel pe maron si un set de helancute de 3 E .
Astea toate au fost in pachetul precedent alaturi de jucarii si de cateva hainute pt cadiuri -au fost OK , n-am dat pe spate dar Ok , nimic de comentat .
Super faine au fost jucariile -am luat un carusel de copii extraordinar , il recoman cel cu cap de ratusca , are melodii clasice , zgomote din natura , zgomote din natura si melodii , cantecele si te poate inregistra si pe tine cu un cantecel .In plus are caruselul cu animalute care se rotesc, o luna cu ursuleti pe post de lampa , si imagine holografica pe tavan . A fost 50 E dar la noi ceva apropae similar e 100 sau mai mult
Ammai luat un set de construit cu magneti -e elvatian de f buna calitate , o luna de aceea de 3 E -nu mai au trebuia sa fii luat vre-o 5 de cadou , si doua jocuri de baie si de construit .
Repet , jucariile sunt frumoase si sunt de calitate .
In schimb cele pe care le-am luat acum au fost sensibil mai scumpe -aproape nici nu m-am uitat la pret ci doar sa-mi placa produsele dar au fost f proaste calitativ la material-nu croiala sau cusatura .
M-am vaitat nitel ca ,,luata de val am conmandata lenjerii de pat si inca cateva chestii de casa-seturi de baie , prosoape , si aici am mai mari emotii
In fine , daca vine pana-n Craciun-e data pe data de 6 si 7 va tin la curent
Al

Lorenza spune:
Jas,
eu tot frec siteul,as mai da o comanda pana la reduceri,dar mi-e ca ma oftic la reduceri ca m-am grabit.Vaz eu pana la urma ce fac!

claujro spune:
da, asa e, la reduceri vom vedea ca ce am luat noi acum cu 10 euro atunci e 3...si eu am trait senzatia asta nu tocmai placuta, daca mai asteptam un pic...dar asta e!
Jasmine, din ce am obs eu merg codurile pe helancile de copii, alea la 1 euro si pe ghetute de fete. ia si tu pt cadouri, merita!
Paris

addya spune:
helau gagici!
na, sunt si eu in zona dar nu am ce comanda momentan, poate vreo 2 plovere k ma roade problema aia cu setul de argint, dar am bugetul foaaaarte limitat din motive de mos cracila, asa ca ma abtin....cu greu.
prefer sa strang banutii pt ianuarie-februarie la reduceri.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet