*** LA REDOUTE *** (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Jas,
eu tot frec siteul,as mai da o comanda pana la reduceri,dar mi-e ca ma oftic la reduceri ca m-am grabit.Vaz eu pana la urma ce fac!

Da, dar depinde si ce marimi porti, caci la reduceri te trezesti ca au disparut toate marimile cat de cat normale.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Eu nu am mai comandat nimic..inca,dar mai citesc asa,ptr.aduceri aminte..ce vremuri erau asta vara cand s etermina un capitol pe zi.
Sper sa comanda si eu mai multe cand vor veni hainutele de vara ptr.BB2 si ptr.Mariuca.ca pentru mine..nu prea mai am ce comanda
Oricum,spor la cumparaturi

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Eu nu am mai comandat nimic..inca,dar mai citesc asa,ptr.aduceri aminte..ce vremuri erau asta vara cand s etermina un capitol pe zi.
Sper sa comanda si eu mai multe cand vor veni hainutele de vara ptr.BB2 si ptr.Mariuca.ca pentru mine..nu prea mai am ce comanda
Oricum,spor la cumparaturi

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Graviduta cand ma hotarasc ce voi lua, te contactez pe PM. Mersi mult

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

ciao
acum scriu pentru prima data pe acest subiect, desi va urmaresc de ceva vreme
in sfarsit m-am decis sa fac si eu o comanda, pentru a vedea ce marimi mi se potrivesc pentru reducerile de care vorbeati.
eu am 1,72 si 60 de kg - daca mai sunt care au aceste dimensiuni si au mai facut comada la ei le-as ruga sa imi spuna pt. a ma orienta mai usor
Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La fel si eu, tot frunzaresc situl sa mai dau o comanda, dar apoi ma gandesc ca vin reducerile imediat si ma razgandesc. Chiar..stie cineva exact pe cat sunt? Parca pe 10 ianuarie citise Claudia undeva, nu?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

La fel si eu, tot frunzaresc situl sa mai dau o comanda, dar apoi ma gandesc ca vin reducerile imediat si ma razgandesc. Chiar..stie cineva exact pe cat sunt? Parca pe 10 ianuarie citise Claudia undeva, nu?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mada nu informa gresit lumea pe 9 ianuarie sunt reducerile sau vrei sa prinzi tu tot stocu pe 9??

nici eu nu mai iau nimic cu toate ca am mai bagat 3 produse in cos dar ma abtin pana in ianuarie mai ales ca acush trebuie sa vina mosu' si am familion numeros

oricum astept o comanda data pe 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

quote:
Originally posted by Lorenza

Jas,
eu tot frec siteul,as mai da o comanda pana la reduceri,dar mi-e ca ma oftic la reduceri ca m-am grabit.Vaz eu pana la urma ce fac!

Da, dar depinde si ce marimi porti, caci la reduceri te trezesti ca au disparut toate marimile cat de cat normale.

cristina mamica de David (21.12.2006)

ce noroc pe mine ca port marime complet "anormala" .Pot sa stau linistita,nu?La reduceri se vor epuiza rapid marimile "cat de cat normale" si vor ramane ....celelalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

fetelor ati vazut ca au pus noua colectie deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Hi, hi, Jasmine, si eu am acelasi "noroc".
Am primit ieri doua comenzi micute:
esarfa asta pe rosu: http://www.laredoute.fr/vente-echarpe-bali-barret.aspx?productid=324119503&documentid=346107&categoryid=32816273&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - frumoasa, am luat-o s-o fac cadou dar cred ca o pastrez eu

bluza, e frumoasa dar din pacate imi e cam stramta: http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-raye-femme.aspx?productid=324121304&documentid=201207&categoryid=31521629&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - am luat-o practic gratis ca era la pret neredus si am folosit cod de -15E; In schimb m-am procopsit cu inca o geaca cadou - Doamne, urate mai sunt! Si am deja doua, m-am gandit sa fac doua pachete sa le duc la cersetorii de la biserica, bineinteles trebuie sa mai pun ceva pe langa ele ca nu se pot da asa.

Cealalta comanda continea doar bluza asta: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-montant-femme-morgan.aspx?productid=324125621&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12, si pe asta am luat-o mai ieftin decat pe pe site dar nu v-o recomand

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput