Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Mutumesc Madarinuta si Ligeea de sugestii!
Tomasa, pai eu n-am facut chiar nimica deosebit, dar daca tu simti asa, eu nu pot decat sa fiu fericita!
Roxi, la pneumonie vomitatul e consecinta a tusitului.Santate Alexandrei, la noi a mers totusi ceai de menta, ca e racoritor la gust, bineinteles neindulcit.
orez nu-i place? cu putina sare? greu cu mofturosii, stiu cum e....
Vazut frumosu de cecilia! e asa delicat! sa-ti traiasca!
eu raportez bebe razacios si miscaret.
Azi l-am pus pe burta si l-am gasit pe-o parte! nu mai avem mult pana la rotirea completa
Sim, marti merge barbatu la Cora sa ia Libero(printre altele). Pt cca 6 kile ce marime ar fi buna? tinand cont ca de-acuma nu mai creste ca nebunu. (avea 5.8 joi)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ligeea spune:
Sabina stiu ca intr-unul din posturi se manaca peste-in asta . daca vrei retete sunt bunicica am casa de vacanta in Delta si am ,,invatat >Poti sa faci o salata orientala cu peste afumat , iese buna . Si icrele tot de post sunt ?
Garnitura mai ies misto cartofi micuti , fierti intregi si apoi prajiti in tigaie de teflon cu unt sau ulei . Pui intr-un de-ala de Al -cimbru, usturoi pisat , un pic de busuioc un strop de lamaie si un pic de ulei de masline si scoti cartofii in el, apoi il astupi-faci de la incaput o foaie mai mare . Ii lasi sa se innabuse pana ii servesti. Se fac usor si sunt buni -eu nu prea mai fac prajiti mai mult de astia .
Mai poti
Sabina spune:
Tomasa, pai mai incolo cand ne linistim cu bebelusii astia prea mici o sa veniti odata in vizita si il testam pe Tudor:)
Stie ea ce stie doctorita, are o nepotica f talentata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Sabina, cand avea 6 kg ii luam Midi (5-8 kg). La Cora au doua feluri de midi: unii care sunt 68 buc in bax si sunt un pic mai ingusti intre picioare si unii care sunt 70 bucati in bax. Mie mi-au placut mai mult cei din urma.Urmatoarea marime sunt Libero Discovery Maxi 7-14 kg. Noi am trecut la astia acum pentru ca domnului meu ii erau prea ficsi midi de cand a ajuns la 7 kg.
Ligeea, Libero sunt fara lotiune in ei. Myral spusese ca ii ramane fetitei ceva pe piele ca si cum ar avea gel, de aceea scrisesem eu ca sunt 'lotion free'.
Ma duc sa ma bag la nani, revin mai tarziu.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
rodicamaries spune:
Buna dimi, si mi-as dori sa fie buna, insa din pacate nu e buna deloc, a recidivat laringita la Darius. Saptamana trecuta va spuneam ca mai are doar niste muci care speram sa treaca, vineri fiind mai cald afara l-am scos putin, sambata dimineata s-a trezit fara voce, pur si simplu nici sa planga nu putea, si-l durea Am inceput din nou tratamentul cu Nurofen si Eurespal(asta mi l-a dat la cealalta laringita, ca deh suntem vechi cu problema asta)sotu trebuia sa plece de-acasa asa ca am zis sa nu stau singura cu bebe bolnav am mers la tara la mami(nu e departe, 25 min de Baia Mare) toata ziua bebe agitat, plangea in continuu, sambata seara am venit urgent in oras, cu gandul sa mergem la urgenta,am trecut pe-acasa sa fac bagajul pentru internare, pana sa impachetes eu, a reusit maica-mea sa-l adoarma, si a dormit de la 17-23, cand s-a trezit era mai bine, nu plangea, i-am dat sa pape si a adormit din nou(tinand cont ca toata ziua n-a dormit deloc). Duminica dimineata s-a trezit puiu meu super, nu mai era ragusit(decat foarte, foarte putin), nu plangea, deci OK, numai ca azi dimineata am simtit ca pic jos cand l-am auzit... RAGUSIT TOTALAcuma imi pregatesc bagajele si mergem la spital, am inteles ca-mi face internare 100%, ca e nevoie de hidrocortizon, ca altfel nu trece.
De ce mi frica? In spital sunt 17*, si eu l-am obisnuit la 22-23, cred ca o sa-l aduc mai bolnav decat il duc
Fetelor, plang una-ntruna, nu ma simt in stare sa-mi vad puiu ciuruit de ace, dar mi si frica sa stau acasa(vara-mea l-a dus pe baietelul ei de un an tot vanat, si respira cand si cand, tot din cauza unei crize de laringita).
Ma duc la bagaje
Daca stau mai mult in spital o sa scriu mesaj unei mamici care are nr la mailul comun, sper ca n-o sa deranjez.... si spuneti o rugaciune si pentru noi.
Va pup
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
florentinalo spune:
.BUNA ZIUA MAMICI DE COPILASI FRUMOSI.VREM SA POVESTIM SI NOI CU VOI.VA URMARIM INCA DE LA ODISEE.ZI SI NOAPTE SUNTEM ALATURI DE VOI.PE DULCEATA MEA O CHEAMA STEFANIA DARIA ESTE NASCUTA PE 04.09.2007LA ORA 12.50,,,3.350KG SI 46 CM PRIN CEZARIANALA 37 SAPTAMANI LA MUNICIPAL.SA AVETI O ZI EXCELENTA.PUPICI
alehiam spune:
Rodica insanatosire grabnica lui Darius si fara alte complicatii. Saracutul micut. iar in spital cred ca poti sa-i pui inca un rand de hainute, sa nu-i fie frig.
Si poti scrie oricui un mesaj sa stim ca sunteti bine. Nu cred ca se supara vreo mamica
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts