Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
betty78 spune:
Gata am revenit si eu....
am supravietuit mutarii...bebe a fost ceva marait, dar pana la urma a fost ok. Am gasit si o retea wireless asa ca ne-am conectat sa vedem ce ati mai facut.
Am avut si neplaceri....am intrat sa fac dus si mi-am dat seama ca apa era oarecum calaie, dar surpriza a venit cand mi-am dat seama ca presiune nu era deloc....adica daca stateam in cada reuseam sa ma spal, dar daca vroiam sa fac dus .... nu mai curgea nimic. Sper sa nu fie o problema permanenta si sa o rezolv cat mai repede.
Impachetatorii au fost impecabili ...in 2 ore au impachetat toata casa, iar pentru lucrurile din sifonier au avut cutii speciale de atarnat rufele....ceea ce este nemaipomenit. Supararea mea a venit in schimb de la femeia de curatenie, care s-a dat lovita ieri....dar nu-i nimic ca vin ele sarbatorile si o sa aiba ea nevoie de bani in avans si atunci nu o sa pot eu
Ieri bebe s-a rostogolit prima oara, asa ca de azi trebuie s ail pazesc. E foarte incantat si incearca cam tot timpul sa se rostogoleasca....
I rest eu sunt obosita....m-am trezit pe la 3 din cauza unui miros intepator si mi-am data seama ca este de la mobila noua, asa ca l-am luat pe bebe si ne-am mutat in sufragerie si am dormit pe canapea.
Am vazut bebic de Cecilia...frumos fos ...
Rox ma bucur ca te-ai distrat....las ca vine si randul meu
Noi cu pampersi nu avem probleme si folosim exact de la pampers
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Rodica, multa sanatate lui Darius, sa dea DD sa fie bine repede si fara alte complicatii. Iti inteleg grija cu spitalul, eu am refuzat de nenumarate ori internarile Alexandrei din aceleasi motive. Cortizon in aerosoli ii poti pune si tu acasa, Alexandrei asa ii puneau. Am luat aparat de aerosoli, gasesti intre 2 si 4 milioane.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
kriss79 spune:
salut
va citesc in fiecare zi..dar rar ajung sa si scriu ceva..ca cea mica e tare plangacioasa de la colici..
Rodica, insanatosire rapida micutului Darius!!
LaviniaN, La multi Ani!!
Nici noi nu avem probleme cu Pampers..nici nu am incercat altceva..
Noi tot cu colicii ne batem..mult a fost putin a ramas..insa cand bea ceiut baby calm e mult mai bine..insa cam refuza ceaiul..foarte greu il bea..si foarte putin..
Sambata aceasta avem si noi botezul si cumatria..si sper sa se mai linisteasca micuta mea. Avem 4,310 gr la 2 luni fara cateva zile..ceea ce e bine in raport cu greutatea cu care a iesit din spital (2,750 gr)..ceea ce inseamna ca avem laptic..ca nu ii dau completare, ci numai san..acum sa vedem ce zice si pediatrul la vizita de 2 luni..
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Roxana_G spune:
Betty, sa stapaniti sanatosi noua casa. O sa va obisnuiti. Te inteleg perfect cum e cu mirosul de mobila, eu m-am mutat cand eram gravida in primele luni si uram mirosul. Nu puteam sta decat in dormitor unde e mobila din fier forjat si nu mirosea.
Apropos de rostogoliri, felicitari lui Mario care a reusit si lui Gheo care incearca! Andrei nici gand, e un lenes si jumatate. Sora-sa la 3 luni fix deja avea dexteritate la rasuciri.
Rox ,
Poze
carpatina spune:
Rodica.. nu mai plange.. o sa fie bine, o sa vezi. Curaj si sanatate!
de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
La noi situatia e tare rea. Sunt suparata foc. Alex nu mananca, iar era sa vomite. Culmea e ca nu tuseste, azi a tusit o singura data si foarte putin. Nu stiu ce sa ma mai fac, imi vine sa plang. La pranz o duc la doctor. Sunt intr-o pasa crunta.
Problema mov ma scoate din minti. 3 zile nu am avut absolut nimic, nici o durere macar. Nu stiu cum s-a rupt iar azi, consistena era chiar moale. Asa ca iar durere si sangerare. Nu tare, insa nu mai suport, vreau sa se termine odata pentru totdeauna. Pe 17 trebuia sa merg la control insa tocmai am aflat ca e serbarea Alexandrei si nu pot sa lipsesc. Incerc sa ma reprogramez.
Ce sa ma zic...ma abtin cu greu sa nu plang.
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Rodica imi pare tare rau de problema lui Darius, sa dea DD sa nu fie asa grav incat sa va internez, numai gandul asta ma ingrozeste. Oricum ma rog la DD pentru Dariutul tau.sa treaca repede.
Multumim de aprecieri, sunt tare mandra de baiatul meu, ''cioara tot cioara ramane''.Acum a adormit in scoica, obosit baiatul ca deh,trezit la 9 si de atunci joaca:biciclim la greu, radem in hohote, chiuim si gangurim, iar mai nou, v-am spus si ieri, certam peretiiiiiiiii.
Am observat aseara la baita ca are pe burtica si pe pipt ceva ca o iritatie( se vede mumai cand il dau cu ulei si este numai pe burta si piept, nu picioare sau spate), recunosc am schimbat detergentul,din ariel in persil....asta sa fie cauza????? Eu il dau cu ulei de masline amestecat cu vitamina A uleioasa inainte de baie, dupa baita il limpezesc cu ceai de galbenele si nu-l mai dau cu nimic, dupa baita nu se mai vedea nimic. Nu erau foarte multe punctisoare rosii dar erau.
Ce ma sfatuiti?????????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf
rnico spune:
ceau!
recuperam cu greu la citit ca de 2 zile nu a mers netu!
rodica ii dorim lui bebe sanatate, sa se faca bine cat mai curant!
eu astept cu mare mare nerabdare sa se trezeasca bombonica ca ea suge la cate un san o data, si dupa ce a supt la 7 azi de dimi celalalt san sta sa imi explodeze
bombonica ...23oct2007
rnico spune:
noi inca nu am mers la medicul de fam pt retete!
stiti cumva daca saab simplex se da compensat?
noi asta dam pt colici mai mult preventiv de 3 ori pe zi
pupuici
bombonica ...23oct2007