Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata!Vad ca azi e ziua problemelor.Rodica ma rog sa nu fie nevoie de internare.Micuta mea s-a cam trezit noaptea din cauza haraielii, dar i-am pus mai mult ser, dimineata marimer si acum e bine vad. L-am trimis pe sot dupa Karvol si batista bebelusului, nu suntem prea convinsi sa o folosim dar in ultima instanta o sa incercam. Sper sa nu fie nevoie.In schimb gatul meu dureros nu l-am mai bagat in seama ca m-am trezit cu alta problema, ma doare si pe mine putin sanul stang, dar nu e rosu sau tare, nu stiu care e problema lui ca asta avea mai putin lapte si ieri l-am folosit mai des la supt ca sa creasca productia. Mandarinutza la tine cum mai este??? Pe mine ma doare si cand suge micuta, Acum i-am pus compresa rece, de muls nu prea am ce ca e destul de moale, altceva nu stiu ce mai pot face, nu vreau sa raman fara lapticCecilia eu cred ca sigur nu e bine ca ai schimbat detergentul daca ii mergea bine cu el, iar eu cu cremuta sau ulei o dau numai dupa baita.Si a mea a avut intr-un timp bubite rosii doar pe manute si f putin pe picioruse dar cred ca era de la caldura ca au aparut in perioada mai calda la noi batea si soarele, am dat-o cu apa termala avene si am tinut-o cu manutele si piciorusele goale si au trecut repede.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

La multi ani, LAVINIA!La multi ani si pt IULIUS TEODOR (ALINUS), STEFANIA (ANDRRUZZA), IRIS MARIA (RIPLEY), ANDREI (AANDREEA27) si KOSMAS (IULI8700)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

[quote]Originally posted by alehiam

neatza si de la noi!
daliaailad bine ai venit cu bb Andrei.Te-am trecut in listuta. Am vazut pozicile... Andrei mai are si o surioara?

Buna tuturor si multumim pt urari!

Andrei are o surioara de 6 ani si jumatate, scolarita.
Azi participa la olimpiada de mate dar eu am emotii mai mari ca ea. E tare imprastiata si face greseli din neatentie, sper sa se concentreze un pic azi. In plus, scrie cu stanga si in oglinda cand nu e atenta...Vom vedea, e prima ei experienta de genul acesta.

Dalia

http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png

Mergi la inceput

Si am uitat sa va zic repede pana vine sotul, m-a certat azi ca nu ma spal inainte si dupa fiecare supt. Voi va spalati de fiecare data?????????Asta sa fie gresala mea?????Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LAVINIA
IRIS-MARIA de ripley
STEFANIA de andrruzza
ANDREI de aandreea27
KOSMAS de iuli7800
IULIUS-TEODOR de alinus_25

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

rodica multa sanatate micutului.sa se faca bine repede
roxana multa sanatate Alexandrei
ai incercat sa bei ceai de musetel cu putin zahar ptr. scaunul tare?eu am baut in timpul sarcinii cate 2-3 cani pe zi si nu am avut scaunul tare deloc.incearca si metoda asta.
dalia bine ai venit
kriss micutza sa treaca colicii si sa nu mai sufere atat.
betty ce fainnnnnnnn,te-ai mutat deja,sa va acomodati repede in noua locuinta
myral dragutza,eu am auzit ca e esential sa te speli inainte de fiecare supt,doar cu apa fara sapun.

eu m-am racit,am ragusit,imi curge nasul si ma simt ca in butoi
am fugit la micutza,s-a trezit si da semnale de foame.

sa aveti o saptamana superba fara probleme si necazuri

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salut!
Scriu repede ca Tudor a adormit in scaunul de masina si eu vreau sa merg la toaleta pentru o treaba importanta.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa se insanatoseasca grabnic! pentru ei!
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si fericiti!
Azi e si ziua de nastere a surorii mele dragi, care e si nasa noastra de cununie si nana lui Tudor. Din pacate e tare departe de noi, asa ca o sa-i trimitem pupici prin telefon!

Ieri l-am cantarit din nou pe Tudor si la 2 luni si o zi avea 5,030 kg. E ciudat, ca sambata avea 4,950, dar era inainte de baita si masa. Dar ieri l-am cantarit de mai multe ori, ca nu-mi venea sa cred ca a luat 80g intr-o zi. Dar poate sambata nu l-am cantarit bine. Azi dimineata am repetat operatiunea cand s-a trezit din somn si inainte de masa avea 5,015kg. Deci puiutul meu a depasit bariera celor 5 kg. Yuhuuu!

Azi vreau sa ajung si eu in centru la ceva cumparaturi de Craciun, ca nu am luat cadou decat sotului si lista e destul de lunga. Iar miercuri imi scoate maseaua de minte si... probabil o sa fiu zombi vreo 2 zile. Iar vineri am petrecerea de Craciun la firma si as vrea sa merg daca m-or lasa durerile si febrele. Insa renunt si la petrecere numai sa pot alapta normal si sa pot avea grija de Tudor fara sa sufere programul nostru prea mult. Vedem noi cum va fi.

Fug acum.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

quote:
Originally posted by myral

Si am uitat sa va zic repede pana vine sotul, m-a certat azi ca nu ma spal inainte si dupa fiecare supt. Voi va spalati de fiecare data?????????Asta sa fie gresala mea?????

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Nu chiar la fiecare supt...In prima luna eram foarte consecventa si mai ales in primele zile la maternitate pentru ca mi-era groaza sa nu-mi imbolnavesc copilul in mizeria aceea de spital.
Intre timp am lasat-o mai moale ca sa inceapa si bebe sa faca anticorpi. Pe Bia am tinut-o sub glob de sticla si n-a fost bine, tot ce aparea nou la gradinita in materie de microbi, lua si ea.

Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by myral

Si am uitat sa va zic repede pana vine sotul, m-a certat azi ca nu ma spal inainte si dupa fiecare supt. Voi va spalati de fiecare data?????????Asta sa fie gresala mea?????

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Neata'

eu la primul copil am facut o mastita crunta, in urma careia am si pierdut laptele, tocmai pentru ca nu ma spalasem ca lumea si un microb de pe piele (unde oricum sunt o gramada de microbi) a ajuns in san. am fost obligata sa iau antibiotic si cand antibioticul a ajuns in lapte s-a schimbat gustul si nu a mai vrut nici macar sa se apropie de san. E foarte importanta igiena, ganditi-va ca puneti mana pe o clantza pe care au mai pus mana x persoane si apoi pui mana pe mamelon ... cum sa nu ajunga microbii in san? prima solutie este sa pui copilul sa suga cat mai mult sa goleasca sanii, daca nu vrea trebuie sa mulgi. Se poate lua si antibiotic dar numai la indicatia medicului (sunt vreo doua antibiotice care se pot lua si cand alaptezi) si poate copilul vrea sa suga chiar daca e gustul usor modificat, daca e deja invatat la san nu renunta el asa usor, la mine cel mare inca nu apucase sa se invete la san si de aia nu a suportat nici mirosul de antibiotic, asta mic vad ca sugea indiferent ce mancam...

Multa sanatate va doresc si sa va treaca repede problemele.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Rodica multa sanatate lui Darius!!

Roxana eu iti sugerez sa o lasi la post macar jumatate de zi, doar cu apa plata sau ceai daca vrea. Trebuie sa ii pui stomacul in repaus un pic. Apoi regimul scris de ligeea este foarte bun si eu l-am aplicat exact asa la Victor. Daca nu vrea gratar, baga stiks la greu sau paine prajita. Mai poti incerca peste slab facut la cuptor, dar sa fie proaspat pe cat posibil.

tomasa bravo ca ai terminat cu raceala. desfundatul cu ser vad si eu ca este cel mai eficient, eu folosesc tot asa, mult ser plus batista bebelusului. Ce-i ala presepe? scuzati ignoranta...

Andries

Mergi la inceput