Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Noapte buna, fetelor! Noi stingem laptopul caci incepe distractia cu ElisucaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, eu tot cu Libero, dar nu au nici o lotiune, ba chiar scrie pe ei ca sunt 'Lotion free'. Cine stie ce o fi fost cu baxul ala? Eu cu Pampers nu m-am impacat, cu Huggies nu pt ca dadeau pe afara. Happy nu am incercat, dar nici nu cred ca o sa ii incerc prea curand pt ca sunt multumita de Libero. Am mai auzit ca Fixies ar fi buni, dar nu i-am incercat.
Cecilia, frumos Mosul tau! Avem si noi sosete de alea
Tomasa, bine ca ati scapat cat de cat de viroza. Eu le-am ocolit cu brio toamna asta si sper sa le ocolesc si in iarna. Pe sot l-a incoltit, dar a scapat cu remedii naturiste.
Roxana, ai avut ceva activitate. Imi pare bine ca i-a placut surpriza sotului tau si ati reusit sa va relaxati putin. Multa sanatate lui Alex, sa isi revina repede.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Iar uitasem, Bikmaria nu ai mai dat stingerea ieri seara, ai fost ocupata? Ti-am simtit lipsa la mesaje.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Sim de Pampers ziceam ca au lotiune nu libero, si da huggies cam dau pe afara. Am notat si fixies sa incercam mai multi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Roxana la enteroviroze am doctoratul- baietelul meu a avut salmoneloza de la o inghetata Delta -(io luam de-aia ca era mai bine ,,preparata , pe soacra-mea o boscorodeam ca lua ,,napolact casi-mi zicea -,,aia se vinde ca e ieftina nu aia care sta in raft )

deci
-important e regimul-in prima zi nu-i da nimic de mancare , da-i numai ceai , saruri , pliculete cu biotics sau si mai bine ecoflorina .
Daca ii e foame da-i carne de pui la gratar -chiar si copan dar fiert in prealabil si fara piele si grasime , orez cu morcov s sare , .
O tii asa pana 1-2 zile dupa care poti sa-i dai mar copt bine la cuptor , supa clara de radacinoase-morcov, telina , patrunjel, pastarnac , paine prajita , covrigei, stocksuri

Orice aliment ii introduci ii dai doar putin si testezi toleranta .
Poti sa-i mai dai lapte formula de diarei-sa-l bea ca atare sau se face un fel de gris-vezi pe punga .

mai poti sa-i faci in ziua 3-4 branzica de casa , la sfarsitul a 5 zile poti sa-i dai si banana .
Cat mai multa carnita la gratar si multa hidratare

Daca nu-i rtrece si nu-i trece trebuie sa-i dai antibiotice aici nu ma mai bag -altfel ai surpriza sa ramana cu deranjamente la stomac tot timpul.

baietelul meu a facut chestia asta acum 2 sapt -a slabit 3 kg in 2 zile , a avut febra 40 - e o enterocolita virala nu de la ciocolata , fii atenta sa n-o ia si cel mic , tu nici nu-l alaptezi ca sa-l mai feresti un pic .
Stiu prin ce treci ca am fost si noi in aceeasi situatie

Mergi la inceput

nu e obligataoriu sa aiba si diaree si varsaturi-eu am fost innebunita ca isi si sparsese arcada -si mi-era frica sa nu aiba ceva la cap-el doar se plangea de burtica , a varsat doar o data si avea febra -2 zile 40 cu antitermice date la 3, 5 ore .
La orice rezist darla febrele lui mimi e o frica graoznica -de conviulsii etc .
Am fost cu el si la Bagdasar sa-l vada la cap si la Budimex si astia mi-au spus de enteroviroza asta care bantuie .
Nu i-am data antibiotice doar regim si ecoflorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, pai am vazut ca scrisesei ca a ramas ceva ca un gel de la Libero, de aia spusesem ca nu au lotiune in ei. De Pampers stiu ca sunt plini cu gel...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ligeea, multumesc mult de sfaturi. Sa stii ca nu are febra, are 37.5 in poponica. Nu stiu ce sa zic. I-am dat doar o cana de Nan fara lactoza si cam atat. Si a gustat cascaval. Nu ii e foame si fir-ar sa fie pe gratare nu pune gura. Oricum nu suporta carnea, dar gratar nici atat ca e atos. Eu ii gatesc mancaruri cu sos si legume ca sa tai carnea mica precum pentru bebelusi si sa o ascund pe acolo in dumicati.
Mar nu mananca, branza nici atat. Decat topita. Asa ca e cam ca mine la regim, adica eu urasc mancarea de regim si mai bine nu mananc nimic. Banana cred ca ar vrea. O sa mai incerc, multumesc mult mult. Unde mai gasesti tu ecoflorina? Ca eu am intrebat acum juma de an si se minunau alea pe la farmacie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noapte buna, inchid ca trebuie sa ma culc sa ma refac dupa atatea chefuri. Mai ales ca maine si posibil si marti sunt cu ambii copii si nu sunt sanse de dormit mai mult.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

la farmacia 2NA -de la Unirii au tot timpul

Mergi la inceput