Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)
Raspunsuri - Pagina 3
Lumi_Nag spune:
Sar'mana Karra pentru sustinere
La multi ani Winnicului!
Ia uitati ce am gasit despre decalotare.Ce parere aveti?
Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin
elyanne spune:
Asaaaa...
Ii deosebesc, nu ma intreba cum... ca f. multi zic ca nu vad nici o diferenta si-i incurca mereu (inclusiv bunica din dotare). Eu ii vad atat de diferiti ca nu inteleg cum ii poate incurca cineva. Cand eram gravida si am aflat ca's baieti amandoi (daca erau fete aveam in plan sa le pun cercei diferiti) m-am speriat ca o sa-i incurc... si o sa-i botez si o sa-i incurc dupa aia... Dar am stiu de cand i-am vazut care cine e... la fel cum eram speriata cand eram gravida cu Elena si ma gandeam ca daca mi-o schimba in spital... am vazut-o prima data si nu mai putea sa mi-o schimbe nimeni... o recunosteam din toata camera aia de bb-ei fara sa mai citesc pe cartonasele cu nume.
Andrei e mai urechiat... si are o mutra de smecher... Mihai pare mai serios (desi nu-i asa)...
Despre supt deget. eu stiu ca pana la 1 an nu trebuie intervenit... ar fi normal. Mihai isi sugedegetul mai mult. Andrei a trecut de etapa asta... el o mai face doar rar... cand se culca, sau cand e nervos. Elena isi sugea buza... pana pe la 2 ani asa adormea... O auzeam ca incepe sa tzoncane si stiam ca o sa adoarma in curand.
Inca nu le atrag atentia... ii las in pace.
Elena cu fratiori... este f. grijulie, se joaca cu ei, ii iubeste... dar taote astea in stilul ei de copil atomic si normal ca-i ma isi loveste din atata iubire... ii ia in brate si cand nu mai poate ii cam tranteste (asta se intampla doar in patul mare). Sau se urca cu ei in tarc sa-i mangaie... si iese razboi ca e incghesuiala cu toti 3 in tarc...
In general... nu vrea sa se imbrace/dezbrace singura de fiecare data... o apuca uneori si atunci face scandal daca n-o lasi. Si o las, pt. ca asa invata... le pune aiurea, corectam dupa ce termina. Nu se spala singura... nu vrea inca.
De curand a dat inapoi... a inceput sa ceara lapte ca bb-ii... s-o tii in brate si sa-i ti cana cu tzutzuroi. Am citit ca-i normal sa se manifeste asa cand apare concurenta... O sa-i treaca.
Ce mai face... mananca singura mai tot timpul, coloreaza, face puzzeluri, construieste (asta-i place cel mai mult), le "citeste" fratiorilor povesti... nu mai stiu... nu-mi vin in minte toate...
Krissy am vazut poza cu Sophia mica si scumpa... vai ce frumoasa e ... si ea, si poza...
Cand mai scrii si pe aici???
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
karla32 spune:
Maria Cristinade Karra80
Teodora Ioanade Carmenefr
Pupa mama un flacau care astazi are 8 luni!Pupa mama pe Luca tzipaciosul! Sa fie sanatos, voios, voinic!
Am pus poze in albumul de 8 luni.
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Zadi spune:
elyanne si la voi e agitatie. da e frumos cu casa plina de copii.
uitati aici poze noi, din noiembrie, http://community.webshots.com/album/561506839aJDfwB?vhost=community puteti vedea printre altele: Ian la olita, Ian isi suge degetul, Ian cu parul prins ca o fetita (dupa aia i-am taiat bretonul ca-i intra in ochi), Ian incepe sa mearga de-a busilea, Ingrid vorbind pe skype cu sora'mea.
Azi vreau sa pun si pozele de la Mos Nicolae.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
ghibuadina spune:
Cred ca v-am zis de toate dar mai putin faptul ca avem al 6-lea coltisor de 2 zile.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azi a papat un galbenus aproape gol, asa de la mine putin cate putin...
LUMI, dc vrei sa-l intarci , trebuie sa te strangi bine ca sa nu-toi mai secrete lapte.De fapt poti sa te mulgi cete putin in fiecare zi, apoi din ce in ce mai putin , pana deloc.Cam asa am scapat eu de lapte, dar la mine nu mai era mult pt ca asta a fost si cauza pt care Alexia n-a mai vrut sanul.
Dc nu vrei, incearca o perioada sa te mulgi si sa strangi lapticul.Poate il ia din biberon, ce ii mai dai si completare???Ca normal e sa pape si laptic chiar dc e diversificat....
elyanne spune:
Ca tot va intrebati cum decurg lucrurile in timpul mesei... luati de va uitati:
http://family.webshots.com/photo/2603697150057231030GZYxGX
(Mihai in scaun rosu, Andrei in scaun portocaliu)
Si o poza cu Elena... fara bube
http://family.webshots.com/photo/2625706160057231030BNYxrM
Mihai are 4 dinti de aseara... a iesit si al doilea de sus... Urmeaza Andrei azi-maine...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
RaisaFudulu spune:
Salutare mamici dragute si prichindei nazdravani
Ne-ati lipsit mult dar io nu mai fac fata....scrieti atat de mult si mai aveti timp si de conf...iar io deabia ma ocup de mandra.....e o matzaita....mancam si noi nu mult aproape 100 gr ...dar fara mare chin de vreo sapt/.....acu am vazut si io ce inseamna sa deschida si ea gura dupa urmat lingurita......sper sa o tinem tot asa...in rest bine suntem mai avem un dinte ce urmeaza sa iasa, suntem mamoase din cale afara....nu mai pot face nimic fara ea....si la calc nu se pune problema ca se plictiseste daca sta mai mult de 5 min intr-un loc....
Am iesit multafara in ultima vreme ca a fost acceptabil...aproape cate 3 ore pe zi si dupa aia smotru prin casa
Dorim la multi ani si sanatate la toti copilasii care au mai adaugat o lunisoara zilele astea, La multi ani de Mos Nicolae si sper ca nu a venit cu nuieluse.....
Mai voiam sa mai zic ceva dar am uitat
Nu am citi nimic acu ma duc la recuperare , la vazut pozici si vizionat filmulete
Va pupam si ne mai auzim
Avem pozici multe aici
" target="_blank"> Ce varsta are Raisa?
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
roxygeo spune:
La noi a venit Mosuuuuuuuuuuu...si daca nu ne credeti priviti aici
http://good-times.webshots.com/photo/2560972440068039225wwrHIJ
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
lauramar spune:
Am revenit si noi dupa o absenta de cateva zile.....tot bolnavi,toata familia,sotul a ajuns si el tot racit asa ca inca suntem sub tratament.Vreau sa urez si eu la toti bebelusii si mamicile,multa sanatate si fericire.
Am reusit sa punem si noi poza in albumul de 7 luni sper ca mai incolo sa reusesc sa descarc si restul pozelor, si mai revenim