Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Adina, eu nu vreau momentan sa intarc dar sunt bune sfaturile tale pentru cand va veni momentul.
Am rezolvat cu sanul ...deja nu ma mai doare.M-am stors si l-am pus si pe el sa suga...ca sa ma ajute

Ce mandrete de fata e Raisa ta mai Dianaaa de la Georgica.

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

lumi- multumesc mult pentru articolul postat. m-am convins inca o data ca nu il voi decalota pe Ian prin operatie, chiar daca dr. zice ca va trebui dupa un an.

roxygeo - ai o copila absolut superba. felicitari!

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

avem un album nou - decembrie cu brad si cadouri de la Mos Nicolae.

http://community.webshots.com/album/561706599hEPpdy?vhost=community

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Zadi - frumos bradul, si voi langa el o sa il traga Ian jos?

Roxygeo - o craciunita veritabila

Eliana - e taaare draguta poza Elenei ... cum stati cu varicela?

Si Alexia cu 6 dinti.

Alex are tot 2 dinti jos, dar sus e umflat la 4 dinti ... sa vedem cum or iesi...

Azi am avut ghinionul sa dau la Baby Expo de controale, asa ca cei fara case de marcat n-au avut voie sa vanda nimic ... grija mare, pentru ca unii nu mai merg deloc maine. Eu vroiam sa ii iau o jucarie mergareata ca a lui Winnie, dar nu o vindeau ... am gasit una asemanatoare, la 140 lei (cumparata pe sistemul "noi impachetam, ne intalnim afara la masina si v-o dam acolo, dar daca va intreaba cineva nu mai stiti de unde ati cumparat-o"). O sa ii fac poze, e un fel de www.littletikes.com/toys/toys-detail.aspx?Product_ID=2172&Ne=1&N=26 109" target="_blank">cos de dus corespondenta in firma Deocamdata ii place lui Alex (ca orice jucarie noua) si stie ce are de facut daca se tine de ea ca sa inainteze. Evident, cu ajutorul meu, ca n-am incredere sa il las singur. Dar daca simte ca ii fuge de sub maini se apasa tare pe ea. Imi place ca are nivele de frana, asa incat acuma merge incet ... dupa ce o sa mearga Alex mai bine o sa scad nivelul franei ... sper ca ati inteles ce am vrut sa zic

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara!

In primul rand, multumim frumos pt urari.Dorim si noi La multe lunite pt sarbatoritii zilei
Ce cadou s-a gandit Teodora sa ne faca de 9luni? Inca un dinte jos!!!
Recapitulam, avem 3dinti jos si 2sus. De vreo cateva zile face kk moale, chiar imprastiat, deci am banuit ca de la dintii de sus(ultimul de sus a iesit acum cateva zile).
Pe langa dinti mai adaugam si-o raceala, ca sa fie tacamul complet

Astazi am fost si noi la Baby Expo, unde ne-am intalnit pt a 2oara cu Sherbi.Ca ne-am mai intalnit in toamna tot la Baby Expo.Si de ne4 vorbeam, nu nu intalneam cred.La kidex ne-am intalnit cu Mada_rozz si bebeul din dotare.

In timp ce scriu mesajul, ma uit la Teodora care bantuie pe jos dupa motan, si vrea sa puna capul pe el, adica si el s-o dragaleasca!!!

A, si azi la targ, am vazut pe Mos Craciun si renii.Ma duc sa pun poze sa va arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna seara, stup. Eu tot pe fuga, ca de altfel in toata aceasta ultima perioada. Sambata viitoare ma mut la Brasov. Am luat banii de la sot, asa ca acum pot incepe o viata noua alaturi de Raul. Sper sa ne ajute Dumnezeu.

Pupam albinutele si bondareii care mai aniverseaza o lunisoara, bebelusii bolnaviori, pe dintosi, pe papaciosi, pe cei cu mofturi la mancare. Nu in ultimul rand, pt Elena, speram sa treaca repede varicela si sa nu se scarpine prea tare.

Am pus poze noi incepand de aici Si la noi a fost Mos Craciun.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Poze cu renii

Discutie pe acolo, pe langa reni...O baba zice: doamna, astia nu sunt reni adevrati, sunt niste vitei mici la care le-au pus coarne!!
Pai asa arata un ren??Vorbea telenovelista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

n-am mai scris de ceva vreme (lilidana, mercic de apel) pt ca ne-am imbolnavit si eu si maria de duminica trecuta. de fapt, pe mine ma durea in gat de sambata, iar luni eram la pamant amandoua. am trecut prin clipe groaznice deoarece pana azi maria nu a mancat aproape nimic. a avut un inceput de otita, rosu-n gat, tuse, o usoara gastroenterocolita si luni seara i-a mai iesit si un dinte sus (incisivul lateral dreapta). a avut febra mare, si i-o scadeam cu un antitermic iar dupa cateva ore crestea din nou. n-am vazut-o niciodata pe mariuca mea asa blegita ca nici ochii nu si-i mai putea tine deschisi. marti am fost la medic si ne-a recomandat antibiotice dc nu scade febra in 24 de ore, ca sa nu faca o suprainfectie la urechi, gat si trahee. asa ca, de miercuri dupa-amiaza ( am asteptat de luni sa-i scada febra) i-am dat antibiotice. nu-s de acord cu ele dar n-am avut ce face in situatia data. iau si eu.
in fine, azi a mancat saracuta o supica facuta de mine de nu se mai satura; si era si cu coltucu de paine in mana, mai musca si din el iar asta seara i-a dat tati un biscuite si cum tot tusea i l-am luat eu s nu se inece - atat a urlaaaat!ufff! a apucat-o foamea, sper sa recupereze, ca dupa ce era ea mica si amarata a mai si slabit.
eu imi suflu mucii de marti si nu se mai termina, parca-s cisterna! oricum, sunt fff linistita acum cand am vazut ca isi revine gugulitza!
nu stiu cat de coerenta am fost insa sunt franta de oboseala...
aaaaaa! sa nu uit!
in toata nebunia si prin toti virusii si bacteriile noastre a aparut si mosuuuu'! o sa pun poze maine sa vedeti ce-a primit goanga si nici nu-i place in mod deosebit!

si inca ceva, a fost prima oara cand am crezut ca o sa clachez: bolnava si singura acasa cu maria care nu stia ce vrea, ce-i e si era tot timpul agatata de mine... noroc ca n-a tinut starea asta decat o zi, miercuri. noaptea am dormit toti 3 in pat si m-am odihnit f bine, m-am trezit alt om!

cred ca v-am plicti! sorry! maine vin cu poze frumoaseeeeeeee!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

wow, fetelor, eram pe pagina 2,
la toata lumea bolnavioara, copii, mamici sau tatici, si La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei!

Mikyn merci
Felicitari lui Alex pentru concurs, se vede ca e mare atlet! Felicitari si la coltosi si la voiosi

Azi avem simulare i-am pus fata lui tati in masina sa mearga cu ea la ai mei, el lucreaza in zona. Julie e tot acolo, de ieri, deci ... imi fac de cap ... adica lucreeez ca de-asta i-am trimis de acasa. Sunt curioasa cum se vor descurca, mai ales ca o sa vina o perioada cand va trebui sa se descurce singur cu ele, bine, nu singur, cu mama mea, va anunt rezultatul
Lumi si a mea e in greva, nu prea mai vrea sa suga, lapte din biberon nici atat, cred ca vrea intarcata . Nu stiu daca o sa iau masuri, ma mai gandesc ...
suptul degetului a mea si-l suge in general cand adoarme. Daca si-l baga in gura pe timpul zilei ori ii e somn ori e plictisita. Daca ii e somn o pun in patut daca nu ii dau alta preocupare, asta cand nu e Julie in preajma ca ea i-l trage imediat din gurita . E foarte didacta ea, s-o vedeti ce scenete face prin casa, jucand rolul de educatoare .
Elyanne nu poti sa nu intri, nu? Cunosc sentimentul . Pupici la copiii zgomotosi. Dupa cum se-anunta lucrurile, sa nu-ti faci planuri de Revelion . Am glumit!
Zadi se vede teaba ca ai tai copii vor sa te acapareze cu totul .
Vrem si noi brad! Si eu il fac mai devreme dar in general pe la 15 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Diana face bube... ce sa faca si ea
E bine ca doar atat, si nu face febra sau sa se scarpine... inca...
Se pare ca n-au mai iesit prea multe... si astea noi sunt micute-micute... si nici n-au crescut intretimp... Alea mari, au fost mari din prima... Ramane de vazut...
Eu habar n-am cum sta treaba asa ca intreb pe toata lumea care a avut, sa stiu la ce ma astept.

Despre babyexpo am aflat tarziu ce s-a intamplat ieri... surioara mea era la expozitie, la Sensiblu ... si mi-a spus seara ca a fost nebunie, a venit garda si aroape nimeni nu mai vindea... Si astazi o sa fie la fel.
I-au facut fericiti si pe expozanti si pe cei care au asteptat targul sa cumpere ceva...

carmen smeeeechere doamnele... de unde le scot???

Io ma mentin pe pozitii cu bradul... in fac in seara de ajun... de fapt inca n-am cumparat...
Si, in ciuda parerilor pro sau contra, nu vreau decat brad natural... nu cred ca io's de vina ca astai taie brazi cu nemiluita si ii vad la preturi de preturi... raman cu ei si ajung lemne de foc... Oricum, nu iau de-ai nostri, ca nu-mi plac... prefer sa dau de 2-3 ori mai mult pe un brad adevarat....

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput