Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by dsteluta91
SALUTARE
CE MAI FACETI?
AM SI EU O INTREBARE:LA CE VARSTA IES PRIMI DINTI LA BEBEI?
VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI.
NOI SUNTEM BINE SI AM TRECUT LA MILUMIL 2 DE AZI,SUNTEM TARE VIOI,SI AVEM CHEF DE JOACA TOATA ZIUA SI GANGURIM INTRUNA.
DACA O PUN PE PERNA INCLINATA LA 45 DE GRADE DA SA SE RIDICE IN FUND SINGURA ,E BINE ? ARE DOAR 3 LUNI SI APROAPE 3 SAP?
Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze
Steluta, primii dinti apar in jurul varstei de 6 luni, dar asta e o medie, nu o regula generala, pot sa apara f bine la 3 luni sau la 1 an, fara ca asta sa fie o problema.
De ce ai trecut la Milumil 2, nu e cam devreme? Stiam ca laptele praf "2" se racomanda dupa varsta de 4 luni sau mai nou, de la 6 luni incolo deci nu ai de ce sa te grabesti. Dar tu fa cum crezi ca e mai bine.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
anto, mult succes! te admir. eu nu stiu cum o sa ma adaptez dupa asa o pauza...mereu ma gandesc cum va fi cand va veni dimineata aceea in care suna ceasul sa merg la serviciu...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
anto, mult succes! te admir. eu nu stiu cum o sa ma adaptez dupa asa o pauza...mereu ma gandesc cum va fi cand va veni dimineata aceea in care suna ceasul sa merg la serviciu...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Alina, mersi frumos,
. Nu stiu daca ai ce sa admiri ca ma intorc ca nu am de ales, de o saptamana batzai cand ma gandesc la intoarcerea la serv, iar acum si cu raceala asta sunt intr-o forma numai buna... dar cum ziceam, lucrez un pic si apoi iar cateva zile de concediu. Si-n ianuarie va fi naspa ca Victor va merge si el la cresa lui Sonia (unde merge el acum se inchide la sf anului) si din primele vizite nu-i place deloc, cum intram acolo cum vrea sa plece. Asa ca iar perioada de acomodare, iar plansete... dar speram ca va fi bine, altceva ce sa facem...Pup fetele frumoase si dintoase,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
elizas spune:
Gabriela pentru mine este foarte important sa citesc tot. Ma gandesc asa: de ce ar fi interesat cineva sa citeasca ce scriu eu, daca eu nu citesc ceea ce sciu altii...
Legat de alint: eu ii spun fetitei mele "maslinuta lui mami" pentru ca este mai creola. Ceilalti doi copii ai mei au parul si ochii deschisi la culoare. Ea a capatat acest apelativ pentru ca este total diferita de fratii ei si pentru ca mie imi plac foarte mult maslinele.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
andutzy spune:
Anto, de ce dupa 6 luni formula nr 2 de lapte? nu am auzit asa ceva, eu stiam asa cum scrie si pe cutie, dupa 4 luni. Eu i l-am schimbat din 1 in 2 la cateva zile dupa ce a facut 4 luni. E adevarat ca in instructiuni scrie ca e un lapte care se potriveste cu perioada diversificarii, dar eu m-am luat dupa varsta srisa acolo.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
X-ray spune:
hai ca mai incerc odata,habar nu am de ce nu s-a deschis
.
http://picasaweb.google.com/elisutza/PetrecereaDeCraciunPtCopiiiHeineken
anto multa sanatate si rabdare in continuare
eu stiu ca se trece de la formula nr 1 la nr 2 intre 4-6 luni.chiar de la 4 luni sau mai devreme nu as schimba laptele,dar recunosc ca nu sunt experta la lapte praf![]()
alina(anya)zici ca esti victima modei,draga mea ai doua fete superbe pe care poti sa incerci in voie
.adevarul e ca oricat m-as invarti in jurul degetului tot o fata mi-as mai dori![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
Simo78 spune:
Cred ca si-a mai pus un vecin wireless ca merge netul considerabil mai bine
...deci...vad poze!!!
alina ai o bulinaaaa 
Ma mai uit cand mai am timp, poate mai dati link-urile pe care le-am ratat, atat cu strumfi cunoscuti cat si cu cei nou-veniti.
Anto sanatate, felicitari cu bibe, spor la serviciu si sa treaca repede repede astea 2 sapt
Asa deci, e oficial, s-a deschid de-a binelea sezonul la
....Cand l-a anuntat Gabi pe Bogdan mi se parea ca al meu mai are muuult pana acolo, dar vad ca se tot apropie
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
lorinaoo1 spune:
Ioana, Anya, Alina.a, Oaana multumesc pt urari, se pare ca si-au facut efectul ca ma simt mai bine 
Steluta daca exerseaza ridicatul in fundulet nu e rau, numai sa nu o lasi nesupravegheata ca mai cade in nasuc
, cel putin asa facea a mea, si sa nu o lasi mult in fundulet, chiar daca ii place, pt ca nu e tocmai bine. Daca plange incearca sa o pacalesti prin rostogoiri pe pat si asa o sa prinda tehnica intoarcerii pe burtica. Eu una asa am facut si a mers.
Andutzy nu fi supi, nu te-a uitat nimeni, doar ca suntem distrase de strumfisori sau alte probleme mai mult sau mai putin urgente. O raceala se pune? Uite 

pt tine.
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Simo noroc de vecini ![]()
Anto sanatate multa 
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
mamii spune:
fetelor ma bucur tare mult k aveti timp de forum....
eu si cu ajutor dau din colt in colt bebeloiu vrea non stop in picioare...sa stay sa te joci cu el..etc.....iar mie imi face placere sa il rasfatz :d deci nu ma plang...
avem si poze noi pe care le incarcam acum de la botez si de dupa...
suntem km slabutzi 6750 ...dar ata ete ... pupam fetele si cei mai strumfi bebici
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07