Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
X-ray spune:
multa sanatate laviniei si mihaelei!
gata o intind la cumparaturi!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
lorinaoo1 spune:
Anya am folosit o mascuta de aia albastra de la farmacie, dar uite ca Lorinuta azi stranuta des si cu mucisori
si nici macar nu am putut-o pupaci de alaltaieri (poate n-ati observat ca sunt o pupacioasa
). I-am dat oscillo, cum ne-ai recomandat tu. Sa speram ca e puternica si nu va face o forma deranjanta de raceala
Si sa nu uit... felicitari pt dintucii frumoasei si delicioasei Arina 

Simo iti trimitem noi o boare rece, ca zapada nu vrea nici la noi sa vina ![]()
Alina.a la mine nu se deschide pagina dar stiu ca ai o fetita demna de coperta revistei Vogue pt copii
Uite, facem galerie si pt dintisorii care nu vor sa iasa 

Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Maria1111
Fetelor care inca mai alaptati integral, am si eu o intrebare: cat de des fac bebeii vostri kk? ca bebitei mele i s-a cam schimbat frecventa de cateva saptamani incoace; de la 4-8 scaune pe zi a trecut (cam brusc) la unul la cateva zile (chiar si 4 zile mai nou). Poate fi asta motiv de ingrijorare? Inca o alaptez exclusiv si nu mi-am schimbat nimic in alimentatie.
Mamica de strumfita Dora (23.07.07)
Maria, si noi papam numai laptic de la mami. Lorinuta face cam de 3-4 ori pe zi, dar au fost si zile cand nu a facut deloc. Din cate stiu de la fete, la copiii alaptati natural pot lipsi scaunele si o saptamana si nue un motiv de ingrijorare, e normal pana se matureaza sistemul digestiv.
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
CarlaV spune:
Aylin, ma bucur mult ca in sfarsit a nimerit-o dr. cu Vigantolul si ca nu mai trebuie sa faci spagatul in pod ca sa pape Alma
.
Fianna, ai PM.
Oaana, raspund imediat la PM.
La noi e atat de ceata incat nu se vede mai departe de geamuri. Eu zic ca ne-au furat extraterestrii parcul care se vedea pe geam, sper sa-l puna inapoi zilele astea, ca strica valoarea apartamentului
.
Saby era reglata bine cu scaunele si cu somnul, adica imi puteam potrivi ceasul dupa programul ei. Facea la 11am si la 5 pm. De cateva zile s-a mai dereglat, sau face de 3 ori pe zi sau o singura data, dar nu e grav, sunt perioade in care mananca mai mult sau asimileaza mai mult, nu e problema.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
oaana spune:
buna ziua.
scriu asa ca am doi copii in brate,amandoi vor sa scrie...
lorinoo sanatate multa
mihaela si eu tusesc tare si transpir...si eu tre sa merg la doctor...
carla,merci,astept.
gata,nu mai pot scrie revin
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Gata am revenit ,i-am dat pe amandoi jos...
Oana,suntem bine cu varicela,e pe duca
e plin de bubitze uscate...dar aseara i-am facut baie ca nu se mai putea...nu inteleg de ce nu tre sa-i faci baie cand are varicela...imi era mila de el,caci e un asa balacit![]()
Mihaela,voiam sa-ti spun sa incerci pt tuse,o ridiche neagra mare,o scobesti bine in mijloc,ii pui miere de albine,o lasi o noapte sa lase zeama si apoi bei 2-3 linguri pe zi.
O zi buna tuturor.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Maria1111 spune:
Anya, Lorina multumesc mult de raspunsuri. Intr-adevar Dora vad ca nu se agita foarte tare, si am descoperit ca daca o pun sa doarma pe burtica se linisteste chiar bine.
Anya20 spune:
alinutza, nu vad pozele elisei. te rog sa le pui cand ai timp, ca stii ca sunt "victima modei"
pt bebelusi. am admirat-o pe elisa in restul pozelor din album. e un bebelus perfect...bucalata si dulceee...imi aminteste de anya care avea niste picioruse la fel de grasute si numai bune de pupat.
cristina...ingrid, ca de obicei, e superba!!! si pozele sunt f reusite.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
andutzy spune:
Anya, Carla, multumim de felicitari! Si noi suntem tare mandri de primul dintisor!
Pe aici oricum se vede treaba clar ca okii care nu se vad...se uita..!![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Antoanela23 spune:
Buna ziua si de la noi,
Nu am apucat sa va mai citesc si tare rau imi pare.
Sunt racita, a inceput cu nasul, apoi gatul+tuse si stomacul (dureri, diaree), doua zile m-au durut mainile si picioarele de parca eram batuta, am facut frisoane iar aseara l-a palit "bucuria" asta si pe sotul asa ca azi desi e frumos afara stam pe langa casa. Noroc ca sunt bine copii.
Sonia a inceput cresa si s-a adaptat, e ok, nu plange, nu e trista si mananca bine, aprox 200 de grame de piure de legume, respectiv fructe. In jurul orei 18 ia un biberon (Victorie
!) de lapte (de mami) si o alaptez direct de la sursa dimineata si seara.
Iar maine incep serviciul, lucrez de la 7 dimineata
. Nu am nici un chef si ma alina numai gandul ca lucrez 2 sapt si apoi am concediu de craciun.
Vroiam sa va mai scriu dar s-a trezit printesa.
Felicitari pentru dintisori puiutilor de Alina si Andutzy si sanatate mamicillor si piticilor bolnaviori,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)